κ γιατι ο δημιουργος να σπασει την εφαρμογη του ωστε να διατιθεται τσαμπα;;!!Εγώ νόμιζα σπάει μόνο απο αυτόν που την φτιάχνει....κρίμα όμως...!!!!!
Sent from my iPhone 4
using Tapatalk
Ευχαριστώ τον φίλο που έσπασε και ανέβασε το app μας
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:45
Ad
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:45
εγω παλι τις ειχα σπασμενες οταν ειχα το 3g αλλα οταν αγορασα με δικα μου λεφτα το iphone 4 και ιδρωσα για να το αγορασω,επρεπε να αποζημιωσω αυτους που βγαζαν τις εφαρμογες και το λιγοτερο που μπορουσα να κανω ηταν να τις αγορασω.Έτσι είναι.. Ή θα έχεις όλο το iPhone jb και θα έχεις όλες τις εφαρμογές σπασμένες χωρίς να δίνεις ούτε 1 ευρώ σε αυθεντικές ή θα τις έχει όλες αυθεντικές και αγορασμένες από το app store και δεν θα έχεις jb..
Τι θα πει για 1,60 ευρώ ντροπή?
Εξάλλου εγώ πιστεύω ότι δυστυχώς σας παίρνει η μπάλα.. Όταν κάποιοι πουλάνε κάτι απλά παιχνιδάκια 8 και 10 ευρώ ή κάτι GPS 100+ ευρώ και 1000 άλλα παραδείγματα μπορώ να βρω.. Εγώ προσωπικά μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ jb και ούτε πρόκειται . Έχω αγοράσει όλες τις εφαρμογές κανονικά από το app store.
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:46
αυτα ειναι τα 2 ακρα ομως. υπαρχουν κ ενδιαμεσες καταστασεις.
Τίποτα προσωπικό με κανέναν,
αλλά όσοι έχουν jb και πληρώνουν τα apps τους δεν πρέπει να έχουν και πολύ σώας τας σφρένας.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμάς να πληρώσεις(το εσύ γενικό)ενώ μπορείς να το έχεις δωρεάν.Επίσης,βλέπω όοολους τους developers ελληνες και μη να λένε ότι χρειάστηκαν πολλές ώρες για να γίνει η εφαρμογή πολλά έξοδα κλπ κλπ και ότι δεν έχουν και σημαντικό κέρδος.Τότε γιατί το κάνουν?
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:47
για τους πολλους δεν ξερω παντως σιγουρα υπαρχουν καποιοι που το κανουν κ σκεφτονται ετσι.Πολύ λίγες ίσως... Αν έχεις jb και ξέρεις ότι μπορείς να βρεις μια εφαρμογή τελείως τσάμπα... θα μπεις στον κόπο να πληρώσεις ?? Για ποιο λόγο? Για να ενισχύσεις τον developer? Δεν νομίζω ότι σκέφτονται πολλοί έτσι γι αυτό και είπα για αυτά τα 2 άκρα που λες.
ε σου λεει ο αλλος 1.60 ειναι τι θα του λειψει..;Άμα γεια σου. Η πλειοψηφία είναι στο ενδιάμεσο. Καλά να κλέβεις λοιπόν τα 70 ευρώ, αλλά και το 1,60 ;
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:48
μα το jb δεν ειναι μονο cracked appsΤίποτα προσωπικό με κανέναν,
αλλά όσοι έχουν jb και πληρώνουν τα apps τους δεν πρέπει να έχουν και πολύ σώας τας σφρένας.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμάς να πληρώσεις(το εσύ γενικό)ενώ μπορείς να το έχεις δωρεάν.Επίσης,βλέπω όοολους τους developers ελληνες και μη να λένε ότι χρειάστηκαν πολλές ώρες για να γίνει η εφαρμογή πολλά έξοδα κλπ κλπ και ότι δεν έχουν και σημαντικό κέρδος.Τότε γιατί το κάνουν?
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:49
Τίποτα προσωπικό με κανέναν,
Σωστό το δεύτερο που λες για τους dvelopers, λάθος το πρώτο. Μπορεί κάποιος να έχει jb για άλλους λόγους ( tweaks κλπ. ) και να κατεβάζει cracked μόνο εφαρμογές που του φαίνονται υπερτιμημένες πχ. navigation apps
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:50
Έχουμε βάλει analytics στην εφαρμογή, η τελευταία έκδοση τους δεν παρακουλουθεί τα jb κινήτα, δεν την προλάβαμε όμως και έχουμε ενσωματώσει την προηγούμενη που τα παρακολουθεί ...
Μιλάμε για 400+ downloads σε μια ήμερα ...
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:51
Όμως εφαρμογές αγοράζω κανονικά. Δεν μπήκα στον πειρασμό του cracked.
Φυσικά το Installous ως developer το έχω στην συσκευή για να αναζητώ κάθε τρεις και λίγο μήπως και ανέβηκε και εκεί το app μου, όχι για τίποτε άλλο.
Όσον αφορά το GPS, έχω άλλη συσκευή, να μην καίω και μπαταρία, ενώ σε περίπτωση ανάγκης, κάνω χρήση του Maps.app
Τελευταία επεξεργασία από: DaKnOb, 15/03/2011 - 21:52
μα το jb δεν ειναι μονο cracked apps
Μα φυσικά.Δεν παύει όμως να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να μην την χρησιμοποιήσει.Άσε που η πλειοψηφία των jbers το έκανε για τα cracked apps
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:53
Σκεφτείται και αυτούς οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν κάποιες εφαρμογές αλλά δεν έχει πιστωτική.
Για μένα δεν είναι τίποτα αυτό.. Δεν σου είπα να βγάλεις πιστωτική.. Αλλά μια απλή χρεωστική (προπληρωμένη) που δεν θα έχεις και το φόβο μη γίνει τίποτα.. είναι πολύ απλό.
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:54
Σκεφτείται και αυτούς οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν κάποιες εφαρμογές αλλά δεν έχει πιστωτική.
Να πάνε να βγάλουν, τι τους εμποδίζει ; Υπάρχουν και προπληρωμένες αν φοβάται κάποιος ή είναι ανήλικος.
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:54
αν το εκαναν για αυτο προφανως εκαναν λαθος γιατι ειναι παραπληροφορημενοι. το οτι εχεις τη δυνατοτητα δε σημαινει οτι θα το κανεις κιολας. αν καταλαβαινεις γιατι πραγματικα κανεις το jb κ οχι για τις σπασμενες εφαρμογες τοτε δεν κανεις χρηση της δυνατοτητας αυτης. εξαλλου το cydia δε συνδεεται πουθενα με cracked apps. το installous απλα ανηκει στο cydia δεν το προσδιοριζει.Μα φυσικά.Δεν παύει όμως να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να μην την χρησιμοποιήσει.Άσε που η πλειοψηφία των jbers το έκανε για τα cracked apps
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:55
Σωστό το δεύτερο που λες για τους dvelopers, λάθος το πρώτο. Μπορεί κάποιος να έχει jb για άλλους λόγους ( tweaks κλπ. ) και να κατεβάζει cracked μόνο εφαρμογές που του φαίνονται υπερτιμημένες πχ. navigation apps
Μα αυτό λέω και εγώ.Γιατί μόνο κάποιες και όχι όλες? :S
Δημοσίευση 15/03/2011 - 21:55
αυτο ανηκει στη λογικη του "ωχαδερφισμου" κ ειναι μια αιωνια αβασιμη δικαιολογια.Σκεφτείται και αυτούς οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν κάποιες εφαρμογές αλλά δεν έχει πιστωτική.
αφου δεν εχεις πιστωτικη να πα να βγαλεις! κ αν δε μπορεις! μην αγορασεις εφαρμογες!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες