Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

ΣΟΣ! iphone 4 Ελληνικο κολλημενο σε δονηση!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
87 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgeKatsulas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:iKatsulas

Δημοσίευση 18/03/2011 - 09:18

Μην κοροϊδευόμαστε τώρα. έχεις ανοίξει ποτε 4άρι? Δεν είναι τίποτα και δεν μπορεί να προκληθεί κάποια ζημιά

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Themistoklis

Themistoklis

iPH User

• 188 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/03/2011 - 17:52

Παιδες σας ευχαριστω ολους θερμα για την βοηθεια που μου δωσατε!!!!

Πιο πολυ θελω να ευχαριστησω τον Λεωνιδα!!! Το παικαρι ειναι ολα τα λεφτα!!!!

Και παλυ ευχαριστω Λεωνιδα!!

#48   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 12:22

Καλημέρα παίδες. Είμαι καινουριος εδω. Πηρα πριν 4 μερες το 4αρακι με εκδοση 4.2.1. Διαβαζοντας το forum εκανα
με greenpoison το jailbreak χθες βραδυ. Ολα πήγαν καλα. Το προβλημα μου δεν ειναι αυτο του topic εδω αλλα παρεμφερες.
Λοιπν τι εχω παθει και εχω ξενερωσει. το κινητο οταν χτυπαει δεν βγαζει τον ηχο παρα μονο δονηται.Αν σκεφτειτε το κουμπι στο πλαι
το κανω πανω κατω μου βγαζει στην οθονη το εικονοδιο και το χω ενεργο. Τι κολλιμα ρε παιδια ειναι αυτο? Μηπως κανω καμια πατατα εγω,
επειδη δεν ξερω το κινητο?

Ευχαριστω προκαταβολικα...

#49   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 21/03/2011 - 12:28

Καλημέρα παίδες. Είμαι καινουριος εδω. Πηρα πριν 4 μερες το 4αρακι με εκδοση 4.2.1. Διαβαζοντας το forum εκανα
με greenpoison το jailbreak χθες βραδυ. Ολα πήγαν καλα. Το προβλημα μου δεν ειναι αυτο του topic εδω αλλα παρεμφερες.
Λοιπν τι εχω παθει και εχω ξενερωσει. το κινητο οταν χτυπαει δεν βγαζει τον ηχο παρα μονο δονηται.Αν σκεφτειτε το κουμπι στο πλαι
το κανω πανω κατω μου βγαζει στην οθονη το εικονοδιο και το χω ενεργο. Τι κολλιμα ρε παιδια ειναι αυτο? Μηπως κανω καμια πατατα εγω,
επειδη δεν ξερω το κινητο?

Ευχαριστω προκαταβολικα...

μηπως στις ρυθμισεις ηχοι ειναι τερμα χαμηλος ο ηχος και εχεις ενεργη την δονηση?

#50   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 21/03/2011 - 12:31

Και επίσης μιας και έχω ακούσει τα μαστόρια μας να το αναφέρουν αρκετές φορές , σύνδεσε τα ακουστικά να δείς αν ακούς ήχους απο εκεί και μετά βάλε βγάλε το βύσμα των ακουστικών 3-4 φορές μη τυχόν και είχε κολλήσει σε τίποτα τέτοιο . ΑΝ δεν περίμενε να δουν το πόστ σου τα doctoria μας

#51   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 12:36

Ναι ρε φιλος!!! με τα ακουστικα ακουγονται τα παντα!!! Τι να κανω ειπες τωρα?

#52   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 12:40

Ναι ρε φιλος!!! με τα ακουστικα ακουγονται τα παντα!!! Τι να κανω ειπες τωρα?

αυτο στις ρυθμισεις που σου ειπα το ειδες

#53   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 12:46

Ναι στις ρυθμισεις ειναι ολα καλα. στο μεγιστο η ενταση. ενεργοποιημενο το αλλαγη με κουμπια. απο κατω το δονηση το εχω ανενεργο.
Και στο κουδουνισμα εχω βαλει το τηλεφωνο. Μολις βαλω τα ακουστικα ακουω τα παντα. Με το που τα βγαλω δεν ακουω τιποτα!!!

#54   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/03/2011 - 12:57

Βάλε βγάλε πολλές φορές τα ακουστικά κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει ....

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#55   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 13:56

ok το κανω. Αλλα βαρεθηκα να το κανω. Δεν με πειραζει να συνεχισω να μπαινωβγαζω τα ακουστικα αλλα σιγουρα δεν ειναι προβλημα μονιμο του κινητου?
ειναι ενα απλο κολλιμα ή κατι σοβαρο?

#56   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 14:01

Εάν δεν ξεκολλήσει τότε πρέπει να πάει στο service...

#57   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 14:05

Πολυ ωραια. Ειμαι πολυ τυχερος δηλαδη. καινουριο 4 μερων και μου κανει τετοια. οποτε πρεπει να ψαξω να βρω και το
αντιστοιχο topic γιατι χ8ες εκανα το jailbreak. Σωστα?

Ευχαριστω και παλι για την αμεσοτητα

#58   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 14:13

Και εμένα μιας εβδομάδας μου χάλασε αλλά σου εύχομαι να μην έχει και εσύ πρόβλημα και να σου φτιάξει και να μην χρειαστεί να πάει στο service....

#59   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 14:23

ok το κανω. Αλλα βαρεθηκα να το κανω. Δεν με πειραζει να συνεχισω να μπαινωβγαζω τα ακουστικα αλλα σιγουρα δεν ειναι προβλημα μονιμο του κινητου?
ειναι ενα απλο κολλιμα ή κατι σοβαρο?

προβλημα ειχα και εγω εμενα δεν εβγαζε τον ηχο απο το ηχειο .Ενω με ακουγανε εγω δεν ακουγα τιποτα.Οταν εβαζε τα ακουστικα ακουγα καμπανα οταν τα εβγαζα τιποτα ,ενω ημουν ετοιμος να το διωξω για service βρηκα την λυση βγαλε βαλε τα ακουστικα ,μαλιστα καπου το εχω ανάρτησή στο φορουμ αλλα δεν το βρισκω τωρα .Χρειάστηκε πολλή ωρα βγάλε βαλε ,καποιες φορες το εβγαζα και εβαζα σιγα σιγα οπως επισης καποιες φορες τα τραβαγα αποτομα (για τα ακουστικα μιλαω)μην παρεξηγηθω)μεχρι μετα απο κανα 4ωρω ξεκολλησε.Τις φορες που εκανα τις δοκιμες καθε φορα δοκιμαζα εαν ακουω και μετα ξανα παλι μεσα εξω .Στην αρχη οπως ειπα μετα απο πολλα μεσα εξω αρχισα να ακουω ελαχιστα οσο συνεχιζα καποια στιγμη εγινε το θαυμα και ολα κομπλε

#60   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 15:13

Οπως και να εχει παντως σας ευχαριστω. αλλα απογοητευτικα. θα το προσπαθησω μεχρι το βραδυ και αν δεν τοτε το στελνω
τι να κανω ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3