Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

ΣΟΣ! iphone 4 Ελληνικο κολλημενο σε δονηση!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
87 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 21/03/2011 - 15:30

Οπως και να εχει παντως σας ευχαριστω. αλλα απογοητευτικα. θα το προσπαθησω μεχρι το βραδυ και αν δεν τοτε το στελνω
τι να κανω ...

μην στεναχωριεσαι στην τελικη το πας πισω και σου δινουν αλλη συσκευη .Αν εισαι απο αθηνα σχεδον άμεσα γινεται αντικατάσταση .
Να σαι καλα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 15:53

Παιδες ξεκολλησε!!!! Ερωτηση τωρα 1) ειναι προβλημα του κινητου ή απλα κολλιμα που εφαγε?
2) τα ακουστικα να τα ξαναβαλω ή να γυρευω την δουλεια μου....

Ευχαριστω...
στελιος

#63   sleepergr

sleepergr

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/03/2011 - 15:57

Παιδες ξεκολλησε!!!! Ερωτηση τωρα 1) ειναι προβλημα του κινητου ή απλα κολλιμα που εφαγε?
2) τα ακουστικα να τα ξαναβαλω ή να γυρευω την δουλεια μου....

Ευχαριστω...
στελιος

τι του εκανες και ξεκολισε να ξερουμε για το μελλον μηπος και........

#64   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2011 - 16:52

Αυτο που μου ειπαν παραπάνω. Μπαινοβγαζα τα ακουστικα δοκιμαζα τους ηχους και ξανα απο την αρχη.
και σε καποια στιγμη ξεκολλησε. περιμενω να μου απαντηση καποιος τι να κανω με τα ακουστικα και αν
ειναι μονιμο το προβλημα η απλα ενα κολλημα.

#65   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 21/03/2011 - 17:01

Αυτο που μου ειπαν παραπάνω. Μπαινοβγαζα τα ακουστικα δοκιμαζα τους ηχους και ξανα απο την αρχη.
και σε καποια στιγμη ξεκολλησε. περιμενω να μου απαντηση καποιος τι να κανω με τα ακουστικα και αν
ειναι μονιμο το προβλημα η απλα ενα κολλημα.

Απλά ένα κόλλημα.
Σαν μπλε οθόνη ένα πράγμα.Με διαφορετική συχνότητα.

#66   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2011 - 09:10

Καλημερα και παλι. δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εχω τρελαθει. στην συνεχεια του χθεσινου κολληματος λοιπον μετα που εστειλα
το σχετικο post οτι ολα καλα, οντως ολα πηγαν καλα και κατα την διαρκεια της υπολοιπης μερας μεχρι παλι σημερα το πρωι
που ηρθα στην δουλεια. δεν ξερω αν υπαρχει εξηγηση αλλα ουτε το χρησιμοποιησα και ετσι ξαφνικα παλι διαπιστωσα οτι δεν ακουω ηχους.
για να μην τρελαθω υπαρχει καποια εξηγηση? λεω εγω τωρα, μηπως επειδη ειναι απομακρυσμενη περιοχη συμβαινει κατι???λεω εγω τωρα...

#67   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/03/2011 - 09:13

Έχεις ακουστικά μαζί σου.....Να τα βάλεις και να τα βγάλεις πολλές φορές ...?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#68   sleepergr

sleepergr

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2011 - 09:16

Καλημερα και παλι. δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εχω τρελαθει. στην συνεχεια του χθεσινου κολληματος λοιπον μετα που εστειλα
το σχετικο post οτι ολα καλα, οντως ολα πηγαν καλα και κατα την διαρκεια της υπολοιπης μερας μεχρι παλι σημερα το πρωι
που ηρθα στην δουλεια. δεν ξερω αν υπαρχει εξηγηση αλλα ουτε το χρησιμοποιησα και ετσι ξαφνικα παλι διαπιστωσα οτι δεν ακουω ηχους.
για να μην τρελαθω υπαρχει καποια εξηγηση? λεω εγω τωρα, μηπως επειδη ειναι απομακρυσμενη περιοχη συμβαινει κατι???λεω εγω τωρα...

μήπως έπεσε νερο στην θήρα για τα ακουστικά ???και δεν το κατάλαβες

#69   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2011 - 09:28

Μα που να πεσε νερο, οχι ρε συ τι στο καλο...δυστυχως επειδη νομιζα οτι τα ακουστικα μου δημιοργουν το προβλημα
σημερα δεν τα πηρα μαζι μου. τα βαλα χθες στο κουτακι και τελος. εν το μεταξυ και το πρωι το ξυπνητηρι χτυπησε κανονικα,
ολα καλα δηλαδη και μολις ηρθα δουλεια ξαφνικα βλεπω παλι τα ιδια...

#70   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2011 - 09:35

Στέλιο μήπως στην δουλειά έχει κάποιος να σου δώσει να δοκιμάσεις....?

#71   sleepergr

sleepergr

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2011 - 09:46

Στέλιο μήπως στην δουλειά έχει κάποιος να σου δώσει να δοκιμάσεις....?

κοστα ασχετο αλλα εγώ εχω ακόμα πρόβλημα με το mobileterminal και γενικά με το cydia εχω κανει τα παντα αλλα τιποτα αυτο με εχει σύνδεση με τα.....@@....... κανονικα

#72   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2011 - 09:47

Κωστα οχι κανεις. θα κανω υπομονη μεχρι το μεσημερι που θα σχολασω και θα δω αν και πιστευω οτι αφου λυθηκε
και χθες με τον ιδιο τροπο θα λυθει και σημερα. αλλα εκτος του οτι δεν ειναι λυση αυτη (δηλαδη καθε φορα να
κουβαλαω τα ακουστικα μαζι μου και να τα μπαινωβγαζω) αρχιζω και διερωτουμε αν ειναι συμπτωση που τα κολληματα
μου τα κανει οταν ερχομαι στην δουλεια???

#73   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2011 - 09:50

Στέλιο αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι δηλαδή δεν είναι φυσιολογικό.....

Hard reset το έκανες τώρα μήπως φτιάξει...?Εάν όχι δοκίμασε να το κάνεις δύο φορές απανωτές στο καπάκι.....και πες μας τι έγινε....

#74   sleepergr

sleepergr

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2011 - 09:51

Κωστα οχι κανεις. θα κανω υπομονη μεχρι το μεσημερι που θα σχολασω και θα δω αν και πιστευω οτι αφου λυθηκε
και χθες με τον ιδιο τροπο θα λυθει και σημερα. αλλα εκτος του οτι δεν ειναι λυση αυτη (δηλαδη καθε φορα να
κουβαλαω τα ακουστικα μαζι μου και να τα μπαινωβγαζω) αρχιζω και διερωτουμε αν ειναι συμπτωση που τα κολληματα
μου τα κανει οταν ερχομαι στην δουλεια???

στον ΟΜΑΛΟ πας για δουλειά εκει πανο δεν δουλευη τιποτα :P πλακα κανω !!!!!!κανε υπομονή και θα φτιάξη

#75   stelioschris

stelioschris

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2011 - 09:57

Οχι ρε φιλε στην εθνικη οδο πανω εχω μαγαζι:)) Κωστα, ως νεος εδω μεσα μπορεις να μου πεις πως κανω hard reset? ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες