Φυσικά και θέλω και αν το iphone δεν ήταν καινούριο απόκτημα θα το είχα κάνει από τη πρώτη μέρα που βγήκε. Απλά συγκρατούμαι λόγω άγνοιας ακόμα...
αφου λοιπον θελεις να προχωρησεις τι να σε κανω;
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Είμαι ένας ευχαριστημένος κάτοχος ενός 4 αριού.
Προ ολίγου καιρού με τη βοήθειά σας εφάρμoσα ένα greenpoison με εξαιρετική επιτυχία. Το κινητό τότε ήταν σχεδόν "παρθένο". Τώρα ψήνομαι να πάω στο 4.3.1 με τη βοήθεια αυτού του οδηγού αλλά θα ήθελα να προβώ σε κάποιες ερωτήσεις. Δείξτε επιείκια στην άγνοιά μου.
1. [Off Topic] Υπάρχουν στιγμές που ορισμένες εφαρμογές κολλάνε, κλείνουν και δεν ξανανοίγουν ή ανοίγουν και αυτομάτως γίνονται minimize. Το πρόβλημα λύνεται πάντα με hard reset. Να τονίσω ότι συνέβαινε και πρωτού του greenpoison. Μπορώ να θεωρήσω υπεύθυνο το hardware για κάτι τέτοιο. Και αν ναι, τότε μπορώ να το επιστρέψω το κινητό σε μία κατάσταση στην οποία θα επιδεχόταν service ή/και αλλαγή; Μήπως αυτού του είδους τα "κολλήματα" είναι "φυσιολογικά" μέσα σε λογικά πλαίσια;
2. Θα ήθελα πρωτού μεταβώ στην αλλαγή σε 4.3.1 βάσει του παρόντος οδηγού να με καθοδηγήσετε για το πως μπορώ να διατηρήσω τις επαφές μου, τις φωτογραφίες μου και τα sms και email ανέπαφα κατά τη μετάβαση. Αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
3. Θεωρείτε σκόπιμη την αλλαγή root passwd μετά το jailbreak;
4. Με τη χρήση ποιου οδηγού μπορώ να διατηρήσω τα shsh ( έτσι λέγονται;;; ) σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω αργότερα σε παλαιότερη έκδοση; Τι είναι τα shsh; Αυτή τη στιγμή, ποιας έκδοσης τα shsh μπορώ να κρατήσω;
Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σας και μπράβο για τους ολοκληρωμένους και πάντα ενημερωμένους οδηγούς.
ξεκιναω:
2. για να σωσεις τις επαφες σου θα συνδεσεις το τηλεφωνο σου με τον υπολογιστη και στην καρτελα Info του itunes θα επιλεξεις με ποιο προγραμμα θες να τις σωσεις ("sync contacts with"). Τις φωτογραφιες θα τις συγχρονισεις και αυτες με τον υπολογιστη, θα τις σωσεις σε μια διαδρομη που θελεις και για να τις επαναφερεις απο την καρτελα photos του itunes (μετα το jb στην 4.3.1) θα βρεις τη διαδρομη και συγχρονιζεις παλι.
Τωρα για τα sms μπορεις να τα σωσεις αν επιλεξεις μετα το update restore from backup, αλλα δε θα σου προτεινα κατι τετοιο μιας και ισως μεταφερθουν διαφορα "σκουπιδια" απο την προηγουμενη εκδοση στην καινουργια με οτι αυτο συνεπαγεται. Τα mail σου μπορεις να τα ξανακατεβασεις απο το λογαριασμο σου.
3. καλυτερα οχι.
4. τα shsh τα σωζεις ειτε με το tiny umbrella (google it) ειτε τα σωζει το cydia αυτοματα για σενα. (καλυτερα να τα σωσεις εσυ για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο). αυτη τη στιγμη, αν δεν εχεις σωσει καμιας αλλης εκδοσης μπορεις να σωσεις μονο της 4.3.1. τροπος να σωσεις τα shsh προηγουμενων εκδοσεων δεν υπαρχει.