Δωστο πίσω. Δεν θα φτιάξει .Παιδια καταρχήν καλώς σας βρήκα
Αγόρασα πρίν 5 ημέρες το ipad 2 και σε 2 σημεία παρουσιάζει μια κίτρινη χροιά στις γωνίες του border, υπάρχει περίπτωση να είναι η κόλλα και να εξαφανιστή η όχι. Γίνεται πιο ορατή όσο περισσότερο ανεβάζω το brightness.
Όποιος μπορεί ρε παιδιά ας βοηθήσει.
Thank's
iPad 2 - Διάχυση φωτός (backlight LCD bleeding)
Δημοσίευση 10/05/2011 - 15:07
Ad
Δημοσίευση 10/05/2011 - 15:25
Δημοσίευση 10/05/2011 - 15:26
Το πήρα απο την document, υπάρχει περίπτωση να μου φέρουν αντιρήσεις για την ατνικατάσταση με καινούργιο, του κουτιού?Δωστο πίσω. Δεν θα φτιάξει .
Δημοσίευση 10/05/2011 - 16:04
Δημοσίευση 10/05/2011 - 16:41
Φίλε μου δεν στο επισκευαζουν διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα . Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα παίρνεις καινούριο αν είσαι στις 14 ημέρες η refurbished μετα τις 14 ημέρες .ρε παιδια μισο λεπτο γιατι δεν εχω καταλαβει καλα.δηλδη αν το πας μετα απο 15 μερες γιατι να σου δωσουν αλλο ανακατασκευασμενο και να μην φτιαξουν το δικο σου.εγω εχω προβλημα στην οθονη αλλα το αλλο ειναι αριστο.γιατι λοιπον να παρω καποιο που μπορει να εχει γρατσουνιες και σκατα μπαταρια.δεν ειναι δυνοτον να το κανουν αυτο
Δημοσίευση 10/05/2011 - 16:44
Για καινούριο του κουτιου δεν πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρεςΤο πήρα απο την document, υπάρχει περίπτωση να μου φέρουν αντιρήσεις για την ατνικατάσταση με καινούργιο, του κουτιού?
Δημοσίευση 10/05/2011 - 19:13
Παιδιά επισκεφτηκα σήμερα το istorm κ μου είπαν οτι δεν μπορούν να μου αντικαταατήαουν το ipad γτ είναι verizon και στο πρόγραμμα που έχουν δεν τους βγάζει διαθέσιμη επιλογή.Επίσης μίλησα τηλεφωνικά με isquare και με παρεπεμψε στο apple call center.Το call center στην . Info-quest.Με τη σειρά της το τεχνικό τμήμα της info-quest μου είπε να στείλω mail σε link της info-quest με το ερώτημα μου .Τι οργανωση και αυτή.Πάντως μου είπαν οτι 90% δεν εχω εγγυηση; Μπορώ να κάνω κάτι νομικά;Θα έλεγα κι εγώ καλύτερα να πας κατευθείαν στη infoquest . Επίσης θα σου πρότεινα να μην τους πεις ότι Ειναι Verizon . Δωστο και φυγε . Πολύ πιθανόν να μην το δουν καθόλου . Αλλα και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το αντικαταστήσουν ; Ο νόμος λέει πως αν δεν υπάρχει ίδια συσκευή τότε αντικαθίσταται με μια άλλη ανάλογων χαρακτηριστικών .
Δημοσίευση 10/05/2011 - 19:20
Τους είπες ότι Ειναι Verizon η το είδαν μόνοι τους ;Παιδιά επισκεφτηκα σήμερα το istorm κ μου είπαν οτι δεν μπορούν να μου αντικαταατήαουν το ipad γτ είναι verizon και στο πρόγραμμα που έχουν δεν τους βγάζει διαθέσιμη επιλογή.Επίσης μίλησα τηλεφωνικά με isquare και με παρεπεμψε στο apple call center.Το call center στην . Info-quest.Με τη σειρά της το τεχνικό τμήμα της info-quest μου είπε να στείλω mail σε link της info-quest με το ερώτημα μου .Τι οργανωση και αυτή.Πάντως μου είπαν οτι 90% δεν εχω εγγυηση; Μπορώ να κάνω κάτι νομικά;
Δημοσίευση 10/05/2011 - 19:25
Πληκτρολόγησαν το ιμει και το είδαν φίλε μουΤους είπες ότι Ειναι Verizon η το είδαν μόνοι τους ;
Δημοσίευση 10/05/2011 - 19:27
Μάλιστα . Μπέρδεμα . Πίεσε την infoquest και βλέπουμε .Πληκτρολόγησαν το ιμει και το είδαν φίλε μου
Δημοσίευση 10/05/2011 - 19:30
Λέω να πάω αύριο να δω τί γίνεται. Δεν κατάλαβα ipad είναι και αυτό.Ας καθυστερήσει να το καταλάβω αλλα να μην με καλύπτει η εγγύηση;Στο apple store μου είπαν ότι έχω universal και το πήρα...Μάλιστα . Μπέρδεμα . Πίεσε την infoquest και βλέπουμε .
Δημοσίευση 10/05/2011 - 19:41
Να το πας στη infoquest και να τους το τροφεία στη μούρη . Όταν μια εγγύηση Ειναι international ισχύει παντού . Η Ελλάδα δεν ανήκει στον πλανήτη γη ; Επίσης ζητά τους ανταλλαγή με iPad 3g , μη Verizon αν δεν έχουν ολοιδιο . Δίπλα στην infoquest Ειναι και η isquare. Μπορείς να ρωτήσεις κι εκεί .Λέω να πάω αύριο να δω τί γίνεται. Δεν κατάλαβα ipad είναι και αυτό.Ας καθυστερήσει να το καταλάβω αλλα να μην με καλύπτει η εγγύηση;Στο apple store μου είπαν ότι έχω universal και το πήρα...
Δημοσίευση 10/05/2011 - 20:05
Τι να πω απογοιτευτηκα σήμερα με το Ελλαδιστάν.Ξόδεψα τα χρήματα μου με την πρώτηΝα το πας στη infoquest και να τους το τροφεία στη μούρη . Όταν μια εγγύηση Ειναι international ισχύει παντού . Η Ελλάδα δεν ανήκει στον πλανήτη γη ; Επίσης ζητά τους ανταλλαγή με iPad 3g , μη Verizon αν δεν έχουν ολοιδιο . Δίπλα στην infoquest Ειναι και η isquare. Μπορείς να ρωτήσεις κι εκεί .
βλάβη θα πάει άχρηστο.
Δημοσίευση 10/05/2011 - 20:15
Ολοι εσεις που λετε οτι θα ειναι refurbished που το ξερετε ?? Επαναλαμβανω μιλησα με το επισημο service της Apple στην Θεσσαλονικη την elite.
Δημοσίευση 10/05/2011 - 20:21
"If you seek service in a country that is not the country of original purchase, you will comply with all applicable import and export laws and regulations and be responsible for all custom duties, V.A.T. and other associated taxes and charges. Where international service is available, Apple may repair or exchange defective products and parts with comparable products and parts that comply with local standards. In accordance with applicable law, Apple may require that you furnish proof of purchase details and/or comply with registration requirements before receiving warranty service."
Εγω καταλαβαίνω πως το "comparable products" σημαίνει πως δικαιούσαι iPad το οποίο Ειναι ανάλογο αλλα όχι ίδιο με το δικό σου.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες