Ο χρήστης 'azaleea', στις 18 Apr 2011 - 22:12, έγραψε:
Verified σημαίνει ότι όταν εγώ κλέψω την κάρτα σου και την βάλω στο paypal, πως αυτό θα γνωρίζει ότι είναι δικιά μου; Με τον εξής απλό τρόπο:ναι, αλλα ακομη δεν φαινεται σαν ταυτοποιημενη (επιβεβαιωμενη) η διευθυνση μου (μετα 10 χρονια χρησης
)
σε ερωτηση που τους ειχα κανει ( γιατι δεινχει ετσι ?) μου ειχαν απαντησει πως ειναι εξαιτιας της χωρας μας, κ πως πολλες διευθυνσεις δεν δειχνουν ετσι επειδη ειναι εκτος ηπα
αλλα οταν οι πωλητες βλεπουν την πληρωμη, αφου εχουν λαβει τα χρηματα, δεν ενοχλουνται, παρ ολο που θελουν να στελνουν σε ταυτοποιημενες
θα χρεώσει την κάρτα που σύνδεσα στο λογαριασμό μου με το ποσό των 1,50 ευρώ, και ταυτόχρονα στην κίνηση που θα σημειωθεί στην κάρτα θα βάλει και ένα μοναδικό τετραψήφιο κωδικό. Εάν είναι δικιά μου η κάρτα, μόλις λάβω την κίνηση από την τράπεζά μου, θα έχω και τον κωδικό που μου έχει δώσει το paypal και τον οποίο θα περάσω στο λογαριασμό μου. Μόλις γίνει αυτό αμέσως σου πιστώνει στο λογαριασμό τα 1,50 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο θα με ταυτοποιήσει. Αν όμως είναι δικιά σου η κάρτα εγώ δεν μπορώ να έχω τον κωδικό αυτόν οπότε δεν είμαι και verified. Οπότε έχω θέμα.