Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 3 ψήφοι

Ακουστικά: Monster Beats by Dr. Dre

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
255 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   Maltanous

Maltanous

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/01/2012 - 05:02

Erwtisi,ta Studio ta apla,ta maura twn 300€ i ta studio ta Wireless pou mporw na ta vrw? Giati public,istorm k getitnow den ta exoun st site pouthena..

Pros tous katoxoua twn Solo: sas exoun volepsei i mipws einai lg mikra? T exw dei n t foraei ena paidi k dn kaliptan teleiws t auti t,k epd pistevw t dika m einai t idio,fovamai min t parw kai "den mou kanoun"

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   mazlou

mazlou

iPH Enthousiast

• 401 μηνύματα
  • GameCenter:mazlou

Δημοσίευση 13/01/2012 - 11:13

Erwtisi,ta Studio ta apla,ta maura twn 300€ i ta studio ta Wireless pou mporw na ta vrw? Giati public,istorm k getitnow den ta exoun st site pouthena..

Pros tous katoxoua twn Solo: sas exoun volepsei i mipws einai lg mikra? T exw dei n t foraei ena paidi k dn kaliptan teleiws t auti t,k epd pistevw t dika m einai t idio,fovamai min t parw kai "den mou kanoun"

Καλησπέρα φίλε μου,

Είμαι κάτοχος Studio εδώ και κάτι μήνες,η αλήθεια είναι ότι μόλις τα πήρα ήμουν κατενθουσιασμένος και ακόμα είμαι από θέμα απόδοσης κτλπ.
Καλύπτουν και το αυτί ολόκληρο γι αυτό θα έχεις την μέγιστη απόδοση,θα νομίζεις ότι είσαι σε Club.

Επειδή ήθελα να πάρω τα Solo HD πριν λίγο καιρό,το μετάνιωσα δίοτι την απόδοση των Studio δε την βρήκα για τον λόγο ότι δεν καλύπτουν πλήρως το αυτί.

Έχουν καλή ακουστική απόδοση αλλα δεν είναι η μέγιστη,τα άκουσα στο Golden-i,ο μόνος λόγος που σκέφτηκα να τα πάρω ήταν για να τα φοράω σε εξωτερικούς χώρους
αλλά τελικά δεν άξιζαν παρόλο που στις περιγραφές λένε "ίδια ακουστική απόδοση με τα Studio" , αν τα ακούσεις θα με θυμηθείς.

Αν θες ακουστικά για αποκλειστική χρήση στο σπίτι πάρε τα Studio είναι απίστευτα απλά είναι λίγο μεγάλα για να τα φοράς έξω.

Φιλικά.

Υ.Γ Το θέμα και το κείμενο της αγγελίας σας πρέπει να είναι γραμμένο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα.

#138   Applakias

Applakias

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:08

εγω παιδια εχω να πω οτι η Monster με ενθουσιασε παλι οπως και το καλωδιο που εχω βαλει στο ηχοσυστημα του σαλονιου μου (επισης monoster).Τα Monster Beats Pro που πηρα ειναι απιστευτα. . . Τα συνδεσα και με το μεγαλο τζακ στον ενισχυτη Octave v80 και παιζανε καλυτερα απο οτι τα ηχεια,ειδικα η χροια της φωνης ηταν αισθητα καλυτερη. . .Παντως και εγω αγανακτισα μεχρι να καταλαβω ποια ειναι γνησια ωστε να αγορασω. . . ε, τελικα αγορασα απο original reseller. . .
Οσοι θελετε παρομοια ακουστικα. . .προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ;) δεν θα χασετε!

Edit: Οσον αφορα τις ψειρες μερικα μοντελα ειναι πολυ καλα. . .Για παραδειγμα τα Turbine Pro ειναι απιστευτα. . .

Τελευταία επεξεργασία από: Applakias, 15/01/2012 - 01:11

#139   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 15/01/2012 - 21:32

Offtopic τέλος...!

Αντιπαλότητες, προσωπικές διαμάχες, και σχόλια περί οικονομικής κρίσεως!! (ποιος έχει η δεν έχει, ποιος τα δίνει, πως τα δίνει, και γιατί τα δίνει)! διαγράφηκαν.

Διαβαστε τον τίτλο, και μείνετε συντονισμένοι.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#140   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:Merkon5

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:14

Κατα την διαρκεια των Χριστουγεννων αγορασα απο ενα παιδι εδω απο το forum τα monster beats pro στην ασπρη εκδοση.Ολα μια χαρα,τα ακουστικα πολυ καλα και ολα οκ.Σημερα το πρωι ομως πανω στο ασπρο headband φαινοταν σαν να προσεξεχει καποιο ελατηριο,σιδερακι να το απο το δεξι ακουστικο.Μαλιστα δεν μπορουσα να κατεβασω και να προσαρμοσω στο κεφαλι μου το δεξι ακουστικο,παρα μονο το αριστερο.Το δεξι ισα ισα που κουνιεται και μοιαζει σαν να εχει σκαλωσει.Τι μπορω να κανω,που να απευθυνθω;Αποδειξη δεν εχω,καθως αγοραστηκαν απο εξωτερικο.Τι μπορω να κανω;Να τα ανοιξω μονος μου;Να τα στειλω καπου;

#141   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:18

Κατα την διαρκεια των Χριστουγεννων αγορασα απο ενα παιδι εδω απο το forum τα monster beats pro στην ασπρη εκδοση.Ολα μια χαρα,τα ακουστικα πολυ καλα και ολα οκ.Σημερα το πρωι ομως πανω στο ασπρο headband φαινοταν σαν να προσεξεχει καποιο ελατηριο,σιδερακι να το απο το δεξι ακουστικο.Μαλιστα δεν μπορουσα να κατεβασω και να προσαρμοσω στο κεφαλι μου το δεξι ακουστικο,παρα μονο το αριστερο.Το δεξι ισα ισα που κουνιεται και μοιαζει σαν να εχει σκαλωσει.Τι μπορω να κανω,που να απευθυνθω;Αποδειξη δεν εχω,καθως αγοραστηκαν απο εξωτερικο.Τι μπορω να κανω;Να τα ανοιξω μονος μου;Να τα στειλω καπου;

Ήταν σίγουρα αυθεντικά ?

#142   mazlou

mazlou

iPH Enthousiast

• 401 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:18

Να τα ανοίξεις μόνος σου ξέχνα το,είναι αρκετά παρακινδυνευμένο.
Είσαι σίγουρος πως είναι τα Γνήσια ?
Έχω μήνες τα Studio και δε μου έχουν βγάλει ούτε ένα πρόβλημα.

Τελευταία επεξεργασία από: mazlou, 16/01/2012 - 16:23

#143   mazlou

mazlou

iPH Enthousiast

• 401 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:19

Από ποιον τα πήρες?
Αν μπορείς ανέφερε όνομα.

#144   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:23

Πως μπορω να καταλαβω αν ειναι τα γνησια;Φαινονται γνησια,εχουν μεσα ολα τα χαρτια τους κτλ κτλ.Και η αποδοση ηχου ειναι πολυ καλη.Πως μπορω να καταλαβω 100% οτι ειναι τα γνησια;

#145   mazlou

mazlou

iPH Enthousiast

• 401 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:24

Από το κουτί εξωτερικά αν μπορείς ανέβασε καμιά φωτογραφία.
Ξανα ρωτώ από ποιον τα πήρες?
Κάποιοι έχουν πέσει θύματα.

Τελευταία επεξεργασία από: mazlou, 16/01/2012 - 16:31

#146   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:27

Πως μπορω να καταλαβω αν ειναι τα γνησια;Φαινονται γνησια,εχουν μεσα ολα τα χαρτια τους κτλ κτλ.Και η αποδοση ηχου ειναι πολυ καλη.Πως μπορω να καταλαβω 100% οτι ειναι τα γνησια;

Υπάρχουν και απομιμήσεις (οι περισσότερες) που έχουν μέσα όλα τα χαρτιά και τη θήκη κτλ.

Τελευταία επεξεργασία από: dennis97, 16/01/2012 - 16:28

#147   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:30

Οχι eve21,akaltsikis λεγεται ο φιλος που τα πηρα και μου φαινονται αυθεντικα παντως.Μπορω να το επιβεβαιωσω καπως για σιγουρια ομως;Γιατι φωτογραφιες δεν μπορω να ανεβασω τωρα...

#148   mazlou

mazlou

iPH Enthousiast

• 401 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:31

Επικοινώνησε μαζί του και πες του το πρόβλημα,τα πήρες σφραγισμένα?

Τελευταία επεξεργασία από: mazlou, 16/01/2012 - 16:32

#149   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:31

Είχε μέσα κανά serial?

Αναρτημένη εικόνα

#150   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 16:33

Του εστειλα μηνυμα εννοειται.Οχι δεν ηταν σφραγισμενα,τα ειχε χρησιμοποιησει επειδη παιζει μουσικη μου ειχε πει οπως και εγω.Το serial που μπορω να το βρω;Μπορω να τα παω καπου για φτιαξιμο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες