Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 3 ψήφοι

Ακουστικά: Monster Beats by Dr. Dre

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
255 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 16/01/2012 - 17:25

Μπορει οντως να ειναι μαϊμου,ειδα ενα βιντεο στο youtube και ειναι ακριβως οπως το κουτι στα αριστερα και το δικο μου.Η αποδοση ηχου ομως ειναι πολυ καλη!Τι μπορω να κανω;

Πόσα χρήματα έδωσες αν επιτρέπεται

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   yell0wsoldi3r

yell0wsoldi3r

iPH Honored Advanced Member

• 1391 μηνύματα
  • Twitter:@zax0s
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 16/01/2012 - 17:25

Αυτο που μπορεις να κανεις (εφοσον ειναι fake) ειναι να τα πας σε ενα μαγαζι που ασχολειται με ηλεκτρονικα/ηχο μηπως και μπορεσει να στα διορθωσει.

#168   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:Merkon5

Δημοσίευση 16/01/2012 - 17:27

Παντως για fake πολυ καλη αποδοση και ποιοτητα ηχου εχουν!Αν οντως ειναι fake,γιατι βλεπω και κουτια αλλα στο youtube που ειναι τα ιδια με εμενα και λενε real!Και στην offical σελιδα του dre ομως,το κουτι μπροστα ειναι οπως το δικο μου!Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...

#169   yell0wsoldi3r

yell0wsoldi3r

iPH Honored Advanced Member

• 1391 μηνύματα
  • Twitter:@zax0s
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 16/01/2012 - 17:30

Εχει ενα σειριακο αριθμο στην εσωτερικη μερια του σκελετου,πανω απο το ενα απο τα δυο ακουστικα.
Τον ελεγξες αυτον?

Γενικα να ξερεις τα fake ξεχωριζουν σχετικα ευκολα,τοσο απο τη συσκευασια οσο και απο τα ιδια τα ακουστικα.
Μην κοιτας μονο την αποδοση που εχουν.
Δεν ειναι πειστηριο γνησιοτητας αυτο.

#170   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 17:36

Δεν μπορω να βρω το serial εκει.Εχεις καποια φωτογραφια να μου δειξεις;Πως ξεχωριζουν ευκολα;Το κουτι παντως φαινεται fake απο video στο youtube,αλλα στην σελιδα του dre ομως αυτο που δειχνει εχω και εγω.

#171   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 17:28

Ενδιαφερομαι να αγορασω τα studio και θα ηθελα καποιες γνωμες απο μελη που ηδη τα εχουν.
Καταρχην ειναι καλα απο αποψη ηχου;Εχω ακουσει απο τα studio και ξερω πανω κατω τον ηχο που βγαζουν...Αλλα ακουσα μονο ενα τραγουδι γιατι ηταν εκθεσιακο κομματι και ειχε μονο αυτο.Επισης οι μπαταριες με προβληματιζουν και για αυτο σκεφτομαι το αν θα τα αγορασω.Ποσο κρατανε με δυο ωρες την ημερα περιπου χρηση;Καθε ποτε θελουν αλλαγη;Χωρις τις μπαταριες δεν παιζουν τα ακουστικα;Επιπλεον και τελευταιο απο ποιοτητα κατασκευης πως ειναι;

#172   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 18:28

Να ρωτήσω κάτι (δέν ειρωνεύομαι, απλά από περιέργεια):
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που αγοράζετε ακουστικά Beats;
Εννοώ, σάς τραβάει τόσο πολύ το design, ή απλά επειδή γίνεται ντόρος και είναι τά πιό γνωστά "καλά" ακουστικά (εννοώ, δέν έχετε υπ'όψιν σάς κάποιες ποιοτικές εναλλακτικές);

Αφήστε και το θέμα με τίς μαϊμούδες, που κυκλοφορούν αβέρτα λόγω του ότι τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι γνωστά!
(Πάντως, προσωπικά νομίζω και τά γνήσια να πάρετε, πάλι απάτη είναι...).

#173   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 20:30

Φυσικα φιλε μου,ειμαι ανοιχτος σε προτασεις για καλυτερα ακουστικα...Αν εχεις να προτεινεις κατι πες μου

#174   Applakias

Applakias

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 20/01/2012 - 22:39

γιαννη,
θελεις λοιπον να πεις οτι η ποιοτητα της Monster ειναι κατω του μετριου?Ψαξε λιγο για την monster και τα καλωδια της και θα καταλαβεις λοιπον :).
παντως οντως για μερικα ειδη μουσικης δεν ειναι και τα καλυτερα. . . .

#175   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1927 μηνύματα
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 20/01/2012 - 22:49

δοκίμασε τα πρώτα και μετά έλα πες μου την άποψη σου... γιατί συγκριτικά τα sennheiser τα έσκισαν...

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#176   Applakias

Applakias

iPH User

• 190 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 23:13

@ sotkotmac (αν απαντησες σε εμενα)
Κοιταξε η αληθεια ειναι οτι sennheiser ειχα μονο ψειρες και μετα δοκιμασα τα Monster Turbine Pro (προσεχε οχι του Dre) πιστεψε με. . . ηταν πολυ πιο γεματος ο ηχος, και τα δυο μετα απο παιξιμο 100 ωρων.
για headphones τωρα οχι, δεν ετυχε να εχω τοσα χρηματα που να αγορασω και τα sennheiser και τα Monster By Dre Pro. . .
αλλα ενταξει . . . αυτο τωρα πρεπει να το κρινει καποιος που τα εχει και τα 2. . .

#177   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 23:20

γιαννη,
θελεις λοιπον να πεις οτι η ποιοτητα της Monster ειναι κατω του μετριου?Ψαξε λιγο για την monster και τα καλωδια της και θα καταλαβεις λοιπον :).
παντως οντως για μερικα ειδη μουσικης δεν ειναι και τα καλυτερα. . . .

Η monster βγάζει σχετικά αξιοπρεπή ακουστικά, με καλή ποιότητα και καλή τιμή. Ούτε τα καλύτερα είναι, ούτε τό καλύτερο value for money έχουν, αλλά είναι μία καλή εναλλακτική.

Τά beats λοιπόν είναι κάποια πολύ ακριβή έκδοση τών monster με κάποια "βελτίωση" στό μπάσο.
Η "βελτίωση" αυτή αφορά κυρίως στήν ένταση τού μπάσου και τήν γενική "ροπή" πρός τα χαμηλά (φαίνεται και από τήν καμπύλη συχνοτήτων, από διάφορα reviews).
Προσωπικά δέν με συγκινεί, γιατί είναι "ψεύτικο" μπάσο (χωρίς ευκρίνεια), το οποίο "θολώνει" και τίς φωνές καί γενικά τίς μεσσαίες (δέν ακούγονται τόσο καθαρά).

Από θέμα εμφάνισης και ποιότητας κατασκευής είναι μιά χαρά, εδώ συμφωνώ.

Προσωπικά, ανάλογα βέβαια και με το είδος μουσικής και τόν τύπο (in-ear, over the ear, κτλ.) τών ακουστικών, νομίζω ότι οτιδήποτε από Audio Technika, Beyerdynamic, Grado, Sennheiser και AKG (αυτά είναι σχετικά πιό γνωστά και τά πιό όμορφα για 'μένα!) στήν ίδια κατηγορία τιμής, έχει καλύτερη απόδοση, και καλύτερο μπάσο θα έλεγα (η ποιότητα του μπάσου δέν εξαρτάται μόνο από τήν έντασή του, αλλά και από τήν ευκρίνειά του, άν είναι σφιχτό, κτλ.).

#178   Applakias

Applakias

iPH User

• 190 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 01:02

τι να σου πω υποκειμενικο ειναι,για την μουσικη που ακουω μονος το μπασο ειναι πολυ ζωντανο. . . ισως λες στα ψευτοδηθενοακουστικα της Monster που παιρνουν μπαταριες για την ενισχυση. . .
συνδεσα Bose και Beats pro και η διαφορα ηταν εμφανης. . . σε ενισχυτη λαμπατο . . . γουστα παντως ειναι αυτα. . . αλλιως εχει συνηθισει το δικο μου αυτι και το δικο σου. . . . .αλλα δεν ειναι σωστο να κρινεις μονο απο το μπασο. . . για μενα το σοβαροτερο ειναι τα πριμα και μετα να γεμιζει ο ηχος με το μπασο . . .

#179   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 21/01/2012 - 01:14

τι να σου πω υποκειμενικο ειναι,για την μουσικη που ακουω μονος το μπασο ειναι πολυ ζωντανο. . . ισως λες στα ψευτοδηθενοακουστικα της Monster που παιρνουν μπαταριες για την ενισχυση. . .
συνδεσα Bose και Beats pro και η διαφορα ηταν εμφανης. . . σε ενισχυτη λαμπατο . . . γουστα παντως ειναι αυτα. . . αλλιως εχει συνηθισει το δικο μου αυτι και το δικο σου. . . . .αλλα δεν ειναι σωστο να κρινεις μονο απο το μπασο. . . για μενα το σοβαροτερο ειναι τα πριμα και μετα να γεμιζει ο ηχος με το μπασο . . .

Τώρα συγκρίνεις έναν στραβό με έναν κουτσό όμως...τις δυο εταιρίες με το καλύτερο marketing και τον μετριοτερο ήχο για τα λεφτά τους.
Ούτε μπάσα ούτε πριμα δεν έχουν περισσότερη σημασία για τον ήχο. Παντα όταν αξιολογουμε μια συσκευή ήχου, οποιαδήποτε συσκευη ήχου, εστιάζουμε στις εξής κατηγορίες που ως ΣΥΝΟΛΟ και μόνο έχουν αξία :

Χαμηλές-μεσαίες-υψηλές συχνότητες.
Εικόνα (τοποθέτηση οργάνων και φωνών στο χώρο)-σώμα (σωστές διαστάσεις οργάνων/φωνών)-δυναμικά.
Είτε μιλάμε για beats by dre είτε για B&W 800D.

#180   Applakias

Applakias

iPH User

• 190 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 01:23

θελεις να μου πεις δηλαδη οτι εσυ θα αξιολογησεις ενα σετ ακουστικων με τον ιδιο τροπο που θα αξιολογουσες τα stradivari . . .
τα στραντιβαρι με ενα σωστο συνολο σου βγαζουν αναγλυφες εικονες και οσο για τις συχνοτητες που λες εχεις δει μεγαλες διαφορες? γιατι εγω στις συχνοτητες των ακουστικων βλεπω τα ιδια οταν μιλαμε για την καλυτερη σειρα της καθε εταιριας.
και πιστευω οτι ειναι λογικο καθως προσπαθουν να καλυψουν ο,τι ακουει το ανθρωπινο αυτι (και σωστα το κανουν).
ενταξει στα beats by dre παντως οντως πληρωνεις παραπανω τον Ντρε αλλα δεν βγαινουν και σκαρτα οπως πατε να τα βγαλετε και υποψιαζομαι οτι εχετε ακουσει μονο τα beats της σειρας ή ουτε κι αυτα.
και απορω που μιλας για b&O . . . εκει κι αν πληρωνεις κατι παραπανω απο τον ηχο στο design και σιγουρα την μαρκα. . .
οκ ειναι πολυ καλη αλλα ωρες ωρες το παρακανουν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες