Άντε να δούμε.....!ακριβώς είναι η σελίδα με τις τιμές για ιδιώτες του 3g που μέχρι πριν μια ώρα δούλευε
http://www.vodafone....ion?pageId=3361
iPhone 3GS and 3G στην Ελλάδα - Ανακοινώθηκαν οι τιμές!
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:00
Ad
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:05
πήρα τηλ plaisio και μου είπαν οτι παραλαμβάνουν αύριο στης αποθήκες και 1-3 Αυγούστου στα καταστήματα...
πήρα και κατάστημα και μου είπαν οτι περιμένουν λίγα κομματια μεν , αλλα έχουν ελάχιστες κρατήσεις...
Όσοι φοβάστε διαθεσιμότητα... κάντε ένα τηλ..
ερώτηση για γνώστες;
Το πλαίσιο θα έχει καλο after sales για το iphone;
Θα το στέλνει Vodafone αφού κάνει συνδέσεις με αυτήν..;
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:09
+1000Τώρα , να μαζέψω όλα τα ποστ σε multiquote όσων μιλούσαν για πάνω από 630 ευρώ το 16 και πάνω από 730 ευρώ το 32ρι και μάλιστα ήταν σίγουροι , καλά πληροφορημένοι και οι τιμές αυτές ήταν ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ??/
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:11
Και ολόκληρα να τα μαζέψει δεν σώνεσαι.να τα μαζέψεις αλλά ολόκληρα και όχι κομμένα
Τελικά η θειά μου η καφετζού πιό κοντά έπεσε στην τιμή απο εσένα φίλε macgalileo.
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:12
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:13
επαναλαμβάνω, δες τι γράφω με πολύ μεγάλη λεπτομέρειαΚαι ολόκληρα να τα μαζέψει δεν σώνεσαι.
Τελικά η θειά μου η καφετζού πιό κοντά έπεσε στην τιμή απο εσένα φίλε macgalileo.
χωρίς σύνδεση δύσκολα σε βλέπω να στο δίνει μέχρι το σεπτέβριο κάποια εταιρείακαλησπερα κ απο μενα ειμαι νεο μελος κ θελω κ εγω το iphone 3GS..θα πρεπει να το παραγγειλω απο καπου πχ vodafone;δεν θελω συνδέσεις κ τετοια.
μια καλή πιθανότητα είναι να το αγοράσεις αύριο από το κατάστημα της vodafone στο internet
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:17
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:21
άρα οι πιθανότητες σου αυξάνονται σημαντικά ειδικά για λευκό και για καλοκαιρινή περίοδο...!!!
το ποιό σημαντικό όμως είναι ότι το iphonehellas στην επίσημη ιστοσελίδα του παραμένει έγκυρο και έγκαιρο όπως πάντα
Μπράβο στα παιδιά
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:24
Μόλις μίλησα με το κατάστημα Γλυφάδος του Πλασίου όπου ενδιαφέρθηκα για να κάνω προκράτηση δίνοντας όνομα και τηλέφωνο. Ρώτησα την υπάλληλο για διαθεσιμότητα και όπως προείπε και κάποιος, στις αποθήκες αύριο στα καταστήματα έως 3 Αυγούστου.
Θέλοντας να τσεκάρω την τιμή την ρώτησα "Για το 16gb που ενδιαφέρομαι η τιμή θα είναι 569Ευρώ?"
Η απάντησή της "Ίσως είναι και πιο οικονομική η τιμή".
Λέω "Θέλω συσκευή μόνο να αγοράσω όχι με συμβόλαιο"
Λέει "Ναι, η τιμή της συσκευής μπορεί στα καταστήματά μας να είναι πιο κάτω απο αυτή".
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:27
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:29
Καλησπέρα.
Μόλις μίλησα με το κατάστημα Γλυφάδος του Πλασίου όπου ενδιαφέρθηκα για να κάνω προκράτηση δίνοντας όνομα και τηλέφωνο. Ρώτησα την υπάλληλο για διαθεσιμότητα και όπως προείπε και κάποιος, στις αποθήκες αύριο στα καταστήματα έως 3 Αυγούστου.
Θέλοντας να τσεκάρω την τιμή την ρώτησα "Για το 16gb που ενδιαφέρομαι η τιμή θα είναι 569Ευρώ?"
Η απάντησή της "Ίσως είναι και πιο οικονομική η τιμή".
Λέω "Θέλω συσκευή μόνο να αγοράσω όχι με συμβόλαιο"
Λέει "Ναι, η τιμή της συσκευής μπορεί στα καταστήματά μας να είναι πιο κάτω απο αυτή".
Και εκανες προκρατηση Σημερα η Vodafone οταν τηλεφωνησα ειπε οτι δεν κανουν προκρατηση... Ειχα πει του θειου μου βασικα να ρωτησει και του ειπαν οτι θα εχουν και αρκετο stock, αλλα για καποιο λογο δεν μπορει να κανει προκρατηση...
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:30
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:31
Την λεπτομερή μελέτη θα την αφήσω για τον φίλο Avrohi που φαίνεται ότι το έχει καλύτερα.επαναλαμβάνω, δες τι γράφω με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια
Αυτό που έχει σημασία είναι οτι ήρθε σε τιμή κορυφαία για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα! Κάτι που πιστεύω ότι μας εξέπληξε όλους ευχάριστα.
Προσωπικά και μετά απο την έγκριση του οικονομικού επιτελείου (aka γυναίκα!) πάω για το 32άρι.
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:33
Τί άλλο θες να μάθεις;;Αν μαθετε τιποτα για το πλαισιο παιδια..Πειτε και εμας να ξερουμε..
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:36
όντως αυτό είναι το ποιό σημαντικό, ότι η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, και αφού έχεις και την έγκριση , καλώς να το χαρείς.Την λεπτομερή μελέτη θα την αφήσω για τον φίλο Avrohi που φαίνεται ότι το έχει καλύτερα.
Αυτό που έχει σημασία είναι οτι ήρθε σε τιμή κορυφαία για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα! Κάτι που πιστεύω ότι μας εξέπληξε όλους ευχάριστα.
Προσωπικά και μετά απο την έγκριση του οικονομικού επιτελείου (aka γυναίκα!) πάω για το 32άρι.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες