Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS - Πρώτες εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
174 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Taki-x

Taki-x

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/08/2009 - 19:14

Σε κυριακάτικη εφημερίδα χθες είχε συγκριτικό της ακτινοβολίας (SAR) των κινητών στον ανθρώπινο οργανισμό.
Το 3G το έδινε 1.38 (πολύ υψηλό) ενώ το 3GS μόνο 0.79 (αρκετά χαμηλό).
Είναι επιβεβαιωμενα στοιχεία αυτά; Τόσο μεγάλη διαφορά;
Μήπως είναι λόγος αλλαγής σε 3GS από μόνος του;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/08/2009 - 20:22

Παιδιά αυτο με την μπαταρία εχει ακουστει και στο 3G μετα την 3.0
Πιθανολογείται οτι για καποιο λογο σε καποιους που δεν διαθετουν data plan, το gprs μενει συνεχεια σε αναζητηση συνδεσης με αποτελεσμα να αδειαζει την μπαταρια.
Είναι σοβαρό μειον των iphone το οτι δεν διαθετουν την δυνατοτητα διακοπης ληψης δεδομενων. Θα επρεπε οπως κλεινεις το 3G και το wifi να εχεις την δυνατοτητα να κοβεις και το gprs ανα πάσα στιγμη. Κάτι που διαθετουν ολα τα PPC.
Νομιζω γινεται με καποια εφαρμογή απο την Cydia δεν ξερω ομως αν παιζει με την os 3.0

Οι φιλοι που εχουν εντονο προβλημα μπαταριας όπως καποιος που ανεφερε οτι με 6 ωρες αναμονη εχασε 45% να μας πουν αν εχουν data plan και να σιγουρευτουν οτι δεν τρεχει καποια εφαρμογη.
Απο την εμπειρια μου στα WWM κατι τετοιο μπορει να συμβει μονο αν τρεχει εφαρμογη στο background. H φυσιολογικη πτωση σε 6 ωρες αναμονης με wifi, 3G & notifications ειναι maximum 10%.

#48   revod

revod

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 21:36

Εμένα κανει τα ιδια προβληματα! δεν εχω dataplan wifi off, bluetooth off, push not off,3g off, δεν τρέχει τίποτα στο background με full σήμα μεσα σε 4 ωρες εχει χασει 40-50%. παμε καλα? Μήπως πρέπει να το αναφέρω στο Γερμανο? Να σημειώσω οτι και να ειναι σε stund by χωρις να το εχω αγγιξει το νιωθω ελαφρός ζεστο στην πίσω μερια! Σάν να έκανα χρήση application επι πολλές ώρες και ζεσταθηκε..... τι να πω κριμα. σε μια μερα θέλω 2-3 φορτισης...
PLEASE HELP :wacko:

#49   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 22:10

Κανονικα πρεπει να περασουν μερικες φορτισεις και θα στρωσει... Αλλα επρεπε να το φορτισεις σωστα τις πρωτες φορες. Μεχρι 100% μετα να αδειασει και ξανα φουλ.. Για να συνηθισει.

#50   diosak

diosak

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 22:33

πως ακριβως το κανεις αυτο? εννοω με ανοιχτο 3g, wifi κλπ? η ολα κλειστα? το χρησιμοποιεις κανονικα ? η το αφηνει απλα να τελειωσει?

#51   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 22:35

Δεν ξερω, το πρωτο μου Iphone θα παρω, απλα ετσι λενε και εδω στο φορουμ. Το χρησιμοποιεις κανονικα, ξεφορτιζει τελειως, νομιζω να κλεισει απο μονο του κιολας και το φορτιζεις στο 100..

#52   revod

revod

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 22:37

Έτσι εκανα 100% μετα μεχρι να κλεισει πολλες φορες το θεμα ειναι οτι η μπαταρια μεσα σε λιγες ωρες πεθαινει κυριολεκτικα... Κατι παιζει με το GPRS που προανέφεραι ο φιλος αλλα δεν ξερω τι ακριβος λογου του οτι δεν εχω data plan προσπαθει συνεχεια να συνδεθεί. Δεν ξερω πραγματικα. Καποιος να μας διαφωτίσει!

Τελευταία επεξεργασία από: revod, 03/08/2009 - 22:37

#53   juliahna12

juliahna12

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 23:00

Λοιπον παιδια, φαινεται οτι το προβλημα μου προς το παρον λυθηκε. Το iPhonακι μου κρατησε περιπου 36 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!
Εσβησα τις εφαρμογες πιο πανω κ η αλλαγη ειναι απιστευτη.... Τωρα σε αναμονη 6 ωρες χανω ενα 3% το πολυ.!!!
Ελπιζω να βοηθησει καπως η εμπειρία μου. :rolleyes:

Να προσθεσω οτι δεν εχω dataplan κ εχω κανει 3 - 4 φορτίσεις.

Θα ξαναποσταρω αν δω διαφορα.

#54   menta

menta

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 00:28

Μέχρι την τρίτη μπορώ αν το τηλ έχει πρόβλημα, να το πάω πίσω και να πάρω τα χρήματα μου.
Αν είναι θέμα software ή δικών μου ρυθμήσεων, δεν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία...

φιλε μου ,απο που πηρες το κινητο? και πως γινεται να το επιστρεψεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω?

#55   Nso

Nso

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 00:41

Γεια σας και απο μένα !!!

Μέχρι στιγμής απο την παρασκεύη το iphone 3gs μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και είναι και πιο γρήγορο απο τον προκατοχό του.. :)

μια ερώτηση μόνο γιατί είδα κάτι και ανησύχησα .... εσείς όταν το ανοίξατε σας είχανε περασμένο και το πρόγραμμα αυτό για την Nike ;;; γιατί εμένα δεν το είχε και με βάζει σε υποψιές...

Για να δούμε

#56   menta

menta

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 08:46

πας setting και το ενεργοποιεις για να σου βγει στο springboard :D

#57   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/08/2009 - 10:33

Εμένα κανει τα ιδια προβληματα! δεν εχω dataplan wifi off, bluetooth off, push not off,3g off, δεν τρέχει τίποτα στο background με full σήμα μεσα σε 4 ωρες εχει χασει 40-50%. παμε καλα? Μήπως πρέπει να το αναφέρω στο Γερμανο? Να σημειώσω οτι και να ειναι σε stund by χωρις να το εχω αγγιξει το νιωθω ελαφρός ζεστο στην πίσω μερια! Σάν να έκανα χρήση application επι πολλές ώρες και ζεσταθηκε..... τι να πω κριμα. σε μια μερα θέλω 2-3 φορτισης...

Το οτι ειναι ζεστο σημαινει οτι τρεχει ο επεξεργαστης. Δηλαδη κάποια εφαρμογη τον απασχολει.
Οταν μια συσκευη ειναι σε αναμονη, οι δραστηριοτητες της ελαχιστοποιουνται και ενεργοποιουνται μονο οταν δεχθουμε καποια κληση, η πρεπει να γινει επικοινωνια με τον σερβερ για να γινει ελεγχος για νεα mail κ.λ.π.
Κανονικα αν καποιος δεν εχει ενεργοποιημενη την αυτοματη ληψη mail, εχει απενεργοποιήσει το wifi, Blue tooth, δεν πρεπει να εχει απώλειες πάνω από 3-4% σε 6 ωρες υπνου.

Επίσης αυτο που λεγεται να αφησουμε την μπαταρία να αδειασει εντελως είναι λάθος για συσκευες σαν το iphone.
Δεν πρεπει να την αφηνετε να πέσει κάτω από το 10%.
Σιγουρα οπως λεγεται στις πρωτες φορτισεις καλο ειναι να την αφησετε να φτασει στο 10% για να αποτυπωθει στην μνημη της μπαταριας ωστε να φορτιζεται πλήρως στις επόμενες φορτίσεις.
Το οτι αποφορτιζεται γρηγορα δεν εχει να κανει με την φορτιση. Εφοσον σου δειχνει οτι βρισκεται στο 60%, οτι χασει εχει την αιτία του.

#58   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 10:36

Yep, μονο στις πρωτες φορτισεις να γινεται αυτο. ;)

#59   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 04/08/2009 - 11:09

Το 3G όπως θα έπρεπε να είναι.

#60   pan00liz

pan00liz

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 11:52

έκανες restore από παλιό backup ή set up as new phone?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες