Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS - Πρώτες εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
174 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   revod

revod

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/08/2009 - 11:54

έκανες restore από παλιό backup ή set up as new phone?

Ναι έκανα new phone εκανα και restor μπας και

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   neyromantis

neyromantis

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 12:12

Σχετικά με την φόρτιση,οι μπαταριες lithium-ion (και lithium polymer) ΔΕΝ παρουσιάζουν το φαινόμενο μνήμης και δεν θέλουν καποια ιδιαίτερη μεταχείρηση στις φορτίσεις.

Περισσότερα εδώ :
http://batteryuniver.../partone-12.htm

Όσο αφορά την οθόνη του 3GS σε σχέση με το 3G.
Του 3GS δεν έχει τόσο καλό saturation και φαίνεται πιό ξεπλυμένη.Το αποτέλεσμα είναι ξεβαμμένο μαύρο και όχι τόσο καλή απεικόνιση των χρωμάτων.
Σε σύγκριση δίπλα δίπλα η διαφορά είναι εμφανέσταση,η οποία φυσικά και συνηθίζεται...
Μην ξεχνάμε όμως οτι και το 3G σε σχεση με το original iphone,είχε πιο κιτρινισμένη οθόνη.
Όλα είναι θέμα ρυθμίσεων και απορώ γιατί δεν βάζει η apple sliders για να τα ρυθμίζει ο χρήστης.

Πάντως σε ταχύτητα το S , ssssssκίζει και πάει !!

Τελευταία επεξεργασία από: neyromantis, 04/08/2009 - 12:13

#63   pan00liz

pan00liz

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 12:19

Ναι έκανα new phone εκανα και restor μπας και

Unusual battery depletion is almost always caused by people choosing to “Restore from backup” instead of “Setup as new iPhone” when iTunes asks you. This isn’t caused by either the jailbreak or the unlock, but it’s a common 3.0 snafu. The fix is to just re-run the official 3.0 restore and choose “Setup as new” this time. Your music and apps and all that will still be synced, but you’ll get rid of any conflicting wifi, bluetooth, or carrier settings. Then just re-run redsn0w and install ultrasn0w.

Από το blog της dev-team. http://blog.iphone-dev.org/

#64   virland

virland

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 12:42

Να ρωτήσω και εγώ κάτι....όλοι όσοι έχεται πάρει 3GS είναι το 16άρι η το 32άρι.
Γιατί περίμενα με σύνδεση από Cosmote το 16άρι και μου είπανε ότι δεν παρέλαβαν καθόλου 16άρια μόνο 32άρια......Αληθεύει;;;; <_<

#65   revod

revod

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 16:53

Δηλαδή δεν εχει κανενας σας προβλημα με την μπαταρια και ειμαι ο μονος?

#66   juliahna12

juliahna12

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 18:53

Revod καλησπερα. Κανε το εξης απλο: Restore as new κ μην περνας ουτε εφαρμογες ουτε jailbreak. ρεσταρε το ετσι. Περασε κ το firmware αν μπορεις -για δοκιμη απο αλλο υπολογιστη, Ψάξτο κ αν δεις οτι η συσκευη όντως εχει πρόβλημα πραγματι (καθαρη χωρις πειραγματα κλπ) με συνοπτικες διαδικασιες αντικατασταση η απειλησε τους με μυνηση. Τα λαμογια τοσα λεφτα περνουν, λες κ πληρωνουν η χανουν τιποτα.
Παντως δοκιμασε κ σε αλλο υπολογιστη -αν δεν μπορεις απεγκατασταση και εγκατασταση το itunes παλι.
Ακραιες λύσεις αλλα τι να κανεις.....

#67   revod

revod

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 23:12

Λοιπον μετα απο την απενεργοποιηση του Υπηρεσίες τοποθεσίας βελτιώθηκε αρκετα η αντοχη της μπαταριας αλλα και παλι μετα απο χρήση 3ώρες και αρκετα οχι βαρια games εχω 42%. Μα καλά ειναι λογικό να τρωει τοσο πολυ την μπαταρια το "υπηρεσία τοποθεσίας"???

#68   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 23:27

Να ρωτήσω και εγώ κάτι....όλοι όσοι έχεται πάρει 3GS είναι το 16άρι η το 32άρι.
Γιατί περίμενα με σύνδεση από Cosmote το 16άρι και μου είπανε ότι δεν παρέλαβαν καθόλου 16άρια μόνο 32άρια......Αληθεύει;;;; <_<

Πηρα 16γβ απο Oteshop... Σκετη συσκευη. Την περιμενω απο Παρασκευη, επειδη θα την στειλει ο θειος μου με κουριερ στην Κυπρο απο Ελλαδα που ειναι. :lol:

#69   juliahna12

juliahna12

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2009 - 14:16

Λοιπον μετα απο την απενεργοποιηση του Υπηρεσίες τοποθεσίας βελτιώθηκε αρκετα η αντοχη της μπαταριας αλλα και παλι μετα απο χρήση 3ώρες και αρκετα οχι βαρια games εχω 42%. Μα καλά ειναι λογικό να τρωει τοσο πολυ την μπαταρια το "υπηρεσία τοποθεσίας" ???

Λογικό δεν ειναι για τοσο πολύ αλλα οτι τρώει.. ναι.
Υπομονη φιλε μου η 3.1 δεν ειναι μακρυα. Θα πετάξει το εργαλειο μετά! B)

#70   sotos1

sotos1

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 08:35

Λιγο απογοητευμενος και εγω απο την μπαταρια.

Φευγοντας απο το σπιτι με 99% με μιση ωρα πλοηγηση στο igo μεχρι την δουλεια (ξερω τον δρομο... <_< , απλα το δοκιμαζα), χωρις wifi, χωρις 3g και καμια αλλη εφαρμογη ενεργη, εφτασε το 52% !!!
ΟΚ ηταν η πρωτη φορτιση (3GS 3.0 32gb, jailbroken)

Δεν ειχα ποτε iPhone και δεν ξερω...
Εσεις που ξερετε, ειναι λογικη τοσο μεγαλη καταναλωση ?

Και κατι τελευταιο... αυτο το "υπηρεσίες τοποθεσίας " που διαβασα παραπανω, τι ειναι ρε παιδια και απο που κλεινει?

υγ.
ολη την νυχτα που το ειχα κλειστο δεν εκαψε καθόλου μπαταρία! :rolleyes:

#71   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 08:44

Έχω πωρωθεί.. είναι εργαλείο.. μόνο αυτό λέω..βέβαια πρέπει να το συνηθίσω, γιατί γράφω μια ώρα αλλά που θα πάει θα το μάθω. Πάντως έχω χαζέψει με τις δυνατότητές του.. άντε γεια τα άλλα κινητά... :P

Μια ερώτηση.. πως στο καλό μπορώ να γράψω μόνο κεφαλαία? ενεργοποίησα το caps lock αλλά όταν γράφω τα ονόματα στον κατάλογο, πρέπει να πατάω συνεχώς το κουμπί με το βελάκι. Επίσης.. στα Ελληνικά, πως βάζω τόνο??
Ευχαριστώ..

#72   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 08:45

Λιγο απογοητευμενος και εγω απο την μπαταρια.

Φευγοντας απο το σπιτι με 99% με μιση ωρα πλοηγηση στο igo μεχρι την δουλεια (ξερω τον δρομο... <_< , απλα το δοκιμαζα), χωρις wifi, χωρις 3g και καμια αλλη εφαρμογη ενεργη, εφτασε το 52% !!!
ΟΚ ηταν η πρωτη φορτιση (3GS 3.0 32gb, jailbroken)

Δεν ειχα ποτε iPhone και δεν ξερω...
Εσεις που ξερετε, ειναι λογικη τοσο μεγαλη καταναλωση ?

Και κατι τελευταιο... αυτο το "υπηρεσίες τοποθεσίας " που διαβασα παραπανω, τι ειναι ρε παιδια και απο που κλεινει?

υγ.
ολη την νυχτα που το ειχα κλειστο δεν εκαψε καθόλου μπαταρία! :rolleyes:

Φίλε, διάβασε τα σχετικά topic που αναφέρονται στο θέμα της μπαταρίας. Πάντα είναι δύσκολη η πρώτη φορά... χεχε

#73   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 08:47

Και μαλλον μετα απο λιγο καιρο θα εχει περισσοτερη διαρκεια.. Επισης, εγω πιστευω οτι ειναι καλο να το φορτιζουμε και λιγο περισσοτερο, μετα που παει στο 100%...

#74   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 06/08/2009 - 09:14

Μια ερώτηση.. πως στο καλό μπορώ να γράψω μόνο κεφαλαία? ενεργοποίησα το caps lock αλλά όταν γράφω τα ονόματα στον κατάλογο, πρέπει να πατάω συνεχώς το κουμπί με το βελάκι. Επίσης.. στα Ελληνικά, πως βάζω τόνο??
Ευχαριστώ..

Πατάς 2 φορές το caps lock μέχρι να γίνει μπλέ.

#75   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 09:21

όταν γράφω text δεν έχει κανένα κουμπί με caps lock...που στο καλό είναι? Ούτε όταν γράφω στις επαφές.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες