Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS - Πρώτες εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
174 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/08/2009 - 23:07

Τις κουκιδες αυτες τις εχουν ολα τα iphone μην ανησυχεις.Ειναι μαλλον επαφες.

Ευχαριστω!!!!!!!!!! το 2g που εχω παντως δε εχει, γιαυτο η απορια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   dkosandianos

dkosandianos

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/08/2009 - 23:14

2g δεν ειχα ποτε αλλα τα δυο 3g που μου ανηκαν και τωρα το 3gs τις εχουν.

#93   jojosrbd

jojosrbd

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2009 - 00:58

Καλησπερα.... τωρα το προσεξα στο φως της ημερας τρις κουκιδες (τελειες αριστερα του ακουστικου)
παιζει κατι με το gps η το εχει μονο το δικομου ???

παρακαλω μια απαντηση

είναι sensors για proximity ... σε αυτούς οφείλεται το οτι όταν μιλάς απο το ακουστικό, σβήνει η οθόνη...

#94   panospc

panospc

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2009 - 13:54

Είμαι στην πρώτη φόρτιση με μπαταρία στο 18% και τα στοιχεία χρήσης είναι τα εξής:
Αναμονή 20 ώρες, 11 λεπτά
Χρήση 3 ώρες, 44 λεπτά
Νομίζω για πρώτη φόρτιση είναι αρκετά καλά...

#95   ForBittenFruit

ForBittenFruit

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2009 - 14:02

Συχνα η Apple κατηγορειται(κι οχι αδικα) πως καθυστερει να ενσωματωσει στις συσκευες της τεχνικα χαρακτηριστικα που θεωρουνται αυτονοητα με βασει ανταγωνισμο.Ακομη συχνοτερα ομως οταν τελικα ενσωματωνει καποια features κανει καλυτερη δουλεια.Συγκεκριμενα,κανω λογο για το video recording του 3GS που δεν εχει να ζηλεψει τιποτε απο τον ανταγωνισμο.Το αντιθετο μαλιστα.Συμφωνα με το review του camcorderinfo.com:

"In short, the iPhone 3G S is a surprisingly capable camcorder. It's at least as good as the standard definition Flip Mino, and offers an exceptionally intuitive interface that far exceeds the typical, labyrinthine experience of a full-featured video camera. Lacking HD, it falls short of being a complete replacement, but we are very impressed with Apple's first time out on the field."

και καταληγοντας

"Apple-haters, you may want to look away. The iPhone 3G S performed very, very well under our battery of tests. The color accuracy rivaled that of camcorders in its class and better, including the high definition Flip and Sony Webbie. The low light performance was impressive, making it a good choice as a party camera, considering its diminutive size. "

Τα παει πολυ καλα λοιπον σε σχεση ακομη και με εξειδικευμενες συσκευες,ενω το μονο μειονεκτημα ειναι η απουσια καταγραφης σε HD.Ας μεινει κατι και για τα επομενα.

Ολο το review http://www.camcorder...eview-36689.htm

Τελευταία επεξεργασία από: ForBittenFruit, 09/08/2009 - 14:03

#96   doctorm

doctorm

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2009 - 16:22

Να μας πει αν γινεται καποιος πρωην κατοχος του 3g και νυν του 3gs αν ενας κατοχος του 3g αξιζει πραγματικα να αγορασει το 3gs. Προχθες πηρα το 3g μου και βγηκα στη γυρα για live test. Ενταξει ειναι οντως πιο γρηγορο αλλα οχι καμια τρελη διαφορα. Η πυξιδα δε με εντυπωσιασε και πολυ και οσο για την cam σιγουρα ειναι καλυτερη. Μια βοηθεια να κατασταλαξουμε παρακαλω!!

οτι ειναι ταχυτερο, ειναι προφανες. η μονη σημαντικη διαφορα που θα υπαρχει μελλοντικα, ειναι οταν θα βγουν παιχνιδια με με πληρη υποστηριξη OpenGL 2.0. Αυτο και μονο, εαν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια, εισαι ok με το 3G

Τελευταία επεξεργασία από: doctorm, 09/08/2009 - 16:24

#97   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 09/08/2009 - 19:09

οτι ειναι ταχυτερο, ειναι προφανες. η μονη σημαντικη διαφορα που θα υπαρχει μελλοντικα, ειναι οταν θα βγουν παιχνιδια με με πληρη υποστηριξη OpenGL 2.0. Αυτο και μονο, εαν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια, εισαι ok με το 3G

Σ'ευχαριστω doctorm! Λεω προς το παρον να μεινω με 3g και μετα βλεπουμε!

#98   panospc

panospc

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 00:49

Με την οθόνη τι γίνεται ρε παιδιά έχει και σε εσάς κίτρινη απόχρωση; Όταν το βάζω δίπλα στο 3G φαίνεται αμέσως η διαφορά. Στο 3G το λευκό είναι λευκό ενώ στο 3GS το λευκό φαίνεται κιτρινωπό. Το ίδιο είναι και στα δικά σας η έχει πρόβλημα το δικό μου;

#99   nmout

nmout

Advanced Member

• 1205 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 00:59

ποια ειναι η αναλυση του βιντεο που παιρνει;
ειναι οσο και η οθονη του iphone?

Τελευταία επεξεργασία από: nmout, 11/08/2009 - 00:59

#100   Lykos1986

Lykos1986

iPH newbie

• 80 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 08:08

Στο 3G το λευκό είναι λευκό ενώ στο 3GS το λευκό φαίνεται κιτρινωπό. Το ίδιο είναι και στα δικά σας η έχει πρόβλημα το δικό μου;

Αυτό παρατήρησα και εγώ! Πήρα χτες το καινούριο iPhone και το σύγκρινα με το παλιό ενός φίλου μου. Η διαφορά δεν είναι και τόσο έντονη… αλλά υπάρχει. Το λευκό του 3G είναι πραγματικά λευκό… ενώ το λευκό του 3GS κιτρινίζει λίγο.

#101   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 12/08/2009 - 02:20

Μη μου λετε τετοια τωρα ρε παιδια, και θελω να παρω το ασπρο και εγω!! κανει μπαμ οτι δεν ειναι λευκο ή τη διαφορα τη βλεπεις μονο αν τα βαλεις το ενα διπλα στο αλλο? Και κατι αλλο, αυτο το προβλημα του αποχρωματατισμου στο ασπρο λογω της υπερθερμανσης της μπαταριας που ειχαν αναφερει καποιοι ισχυει?το εχει παρατηρησει καποιος?γιατι αν ισχυει ειναι πολυ σοβαρο προβλημα!!

#102   panospc

panospc

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 04:55

Για τα χρώματα της οθόνης λέμε και όχι για το χρώμα της συσκευής...

#103   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 06:02

Παιδιά αυτό με τα χρώματα της οθόνης το έχω ξαναδεί και σε 2 3G δοκιμάστε να βάλετε φουλ το brightness και στα 2 και όχι στο auto brightness και δοκιμάστε...

Τελευταία επεξεργασία από: michaelkrtikos, 12/08/2009 - 06:03

#104   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 12/08/2009 - 12:42

Για τα χρώματα της οθόνης λέμε και όχι για το χρώμα της συσκευής...

Α ναι δικιο εχεις δεν το διαβασα καλα. παντως και παλι ειναι προβλημα αυτο! Το εχετε παρατηρησει μονο στο ασπρο?Πως γινεται αυτο,τις ιδιες οθονες δε βαζουν και στα 2?Αν ειναι θεμα ρυθμισεων του κινητου και το φτιαξετε πεστε το μας να να ηρεμησουμε!! :D

#105   dimistolis

dimistolis

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 16:18

Α ναι δικιο εχεις δεν το διαβασα καλα. παντως και παλι ειναι προβλημα αυτο! Το εχετε παρατηρησει μονο στο ασπρο?Πως γινεται αυτο,τις ιδιες οθονες δε βαζουν και στα 2?Αν ειναι θεμα ρυθμισεων του κινητου και το φτιαξετε πεστε το μας να να ηρεμησουμε!! :D

Αναφέρεται εδώ από πολλούς...Και εμένα η οθόνη του 3GS φαίνεται "ξεπλυμμένη" σε σχέση με του 3G.

Τελευταία επεξεργασία από: dimistolis, 12/08/2009 - 16:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7