Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS - Πρώτες εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
174 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/08/2009 - 09:30

θέλω να σας δω που τώρα θα βγέι το 4G τι θα κάνετε :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 06/08/2009 - 09:56

Πατάς 2 φορές το caps lock μέχρι να γίνει μπλέ.

όταν γράφω text δεν έχει κανένα κουμπί με caps lock...που στο καλό είναι? Ούτε όταν γράφω στις επαφές.

Αριστερά στο πληκτρολόγιο έχει ένα βελάκι που κοιτάζει προς τα πάνω,αυτό είναι.Πάτα το 2 φορές μέχρι να γίνει μπλέ.

#78   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 10:05

ευχαριστώ ρε φίλε... να σαι καλά!! :)

#79   kostelos

kostelos

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 06/08/2009 - 14:56

ρε παιδια εμεις τελικα που πιραμε το λευκο τι ειναι καλυτερα να βαλουμε ζελατινα μπροσ πισω η καμια θηκουλα? και αν ειναι για θηκη θα υπαρξει αποχρωματισμος στο πισω μεροσ οπως εχει υποθει?

#80   revod

revod

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 22:36

Εγώ ειχα βάλει την full body της zagg (http://www.zagg.com/...ins-shields.php) την έβγαλα αμέσως μετα απο 24 ωρες.... Δεν μου άρεσε καθόλου και ειχε ατελειεσ στης γωνιες και εμειναν φουσκαλεσ αρκετες στο πίσω μέρος. Στην οθόνη ξεκόλλαγε με το παραμικρο ισως επειδη ειναι oleophobic η οθόνη. Τζαμπα τα 30€ :mad:

#81   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 08/08/2009 - 00:43

DSOdysseas επίσης τόνους βάζεις πατώντας πρώτα το φωνήεν και μετά τον τόνο δεξιά πάνω.

#82   Yannis

Yannis

Rebuilding

• 2681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 08/08/2009 - 11:03

Ακόμα ένα topic που έχει αρχίζει να ξεφεύγει...

Πρώτες εντυπώσεις... έτσι ονομάζεται το θέμα μας. Τι σχέση έχει το Caps Lock με αυτό δεν ξέρω....

Υπάρχει αντίστοιχη κατηγορία όπου μπορείτε να συζητήσετε τα θέματα αυτά, αν και έχουν συζητηθεί πολλές φορές.

Θα σας παρακαλούσα, αν βλέπετε ένα μήνυμα το οποίο είναι εκτός θέματος... να το αναφέρετε (REPORT) και όχι να απαντάτε σε αυτό.

Ευχαριστούμε

Good things come to those who wait...

#83   casabel

casabel

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2009 - 14:37

Εγώ βασικά ήμουν από τους λίγους "τυχερούς" που κατάφερα να το πάρω τη Παρασκευή της κυκλοφορίας και ενώ ήμουν έτοιμος να γράψω της πολύ καλές εντυπώσεις μου από τα 1α 24ωρα χρήσης που του έκανα, μετά από 3 μέρες σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση (16GB-άσπρο iphone). Το πήγα πίσω στη cosmote (το αγόρασα από τα κεντρικά στο Μαρούσι) και μου είπαν πως άμεση αντικατάσταση κάνουν μόνο στις 3 μέρες από την αγορά!!..ενώ εμένα η δόνηση σταμάτησε στις 4+το πήρα χαμπάρι 2 μέρες μετά..Αφού το πήγα πίσω χτες (μια βδομάδα ακριβώς από την αγορά)μου είπαν πως πρέπει να πάει στα κεντρικά της cosmote να το δουν οι τεχνικοί και θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου σε 10 μέρες δηλ είμαι στο έλεος του θεού. Να παίρνεις συσκευή (αξίας σχεδόν 600€) κ να σου χαλάει χωρίς δικιά σου υπαιτιότητα και να μην κάνουν άμεση αντικατάσταση...ε ρε ΙΝΚΑ που τους χρειάζεται..Φυσικά όταν τους γκρίνιαξα γιατί να πάει στο service αφού χάλασε κ δεν είχε κλείσει βδομάδα μου είπαν τα γνωστά πως έχουν εντολή από την apple μετά της 3 μέρες να πηγαίνουν όλα τα ελαττωματικά στα κεντρικά service της cosmote..

Τελευταία επεξεργασία από: casabel, 08/08/2009 - 14:38

#84   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2009 - 19:44

Το πηρα χτες εγω, ειναι το πρωτο μου Iphone... Καλα εξωτερικη εμφανιση δεν το συζητω, οτι καλυτερο υπαρχει.. Πολυ γρηγορο και ενδιαφερον.. :D Χτες δεν το δουλεψα πολυ, σημερα αρχισα κυριως να το ψαχνω το πραμα... Σιγουρα θα μεινω ευχαριστημενος... Οσο για την μπαταρια, μια χαρα μου φαινεται... 8)

#85   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 08/08/2009 - 20:46

Να μας πει αν γινεται καποιος πρωην κατοχος του 3g και νυν του 3gs αν ενας κατοχος του 3g αξιζει πραγματικα να αγορασει το 3gs. Προχθες πηρα το 3g μου και βγηκα στη γυρα για live test. Ενταξει ειναι οντως πιο γρηγορο αλλα οχι καμια τρελη διαφορα. Η πυξιδα δε με εντυπωσιασε και πολυ και οσο για την cam σιγουρα ειναι καλυτερη. Μια βοηθεια να κατασταλαξουμε παρακαλω!!

#86   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2009 - 20:59

Δηλαδη το δοκιμασες το κινητο? Αν ναι, τοτε γιατι ζητας την γνωμη μας, αφου το δοκιμασες live;

#87   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 08/08/2009 - 21:45

Γιατι αλλο με 5 λεπτα και αλλο με κανονικη χρηση. Σε καλυψα;

#88   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2009 - 21:49

Yep, εμενα ειναι το πρωτο μου Iphone οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω... Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος παντως.. :D

#89   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/08/2009 - 22:37

Καλησπερα.... τωρα το προσεξα στο φως της ημερας τρις κουκιδες (τελειες αριστερα του ακουστικου)
παιζει κατι με το gps η το εχει μονο το δικομου???

παρακαλω μια απαντηση

#90   dkosandianos

dkosandianos

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2009 - 22:58

Καλησπερα.... τωρα το προσεξα στο φως της ημερας τρις κουκιδες (τελειες αριστερα του ακουστικου)
παιζει κατι με το gps η το εχει μονο το δικομου ???

παρακαλω μια απαντηση

Τις κουκιδες αυτες τις εχουν ολα τα iphone μην ανησυχεις.Ειναι μαλλον επαφες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες