Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS - Πρώτες εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
174 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/08/2009 - 00:05

δηλαδη εδοσες 570 € η εχει καποιο προγραμμα για αναβαθμιση η vodafone?

αυτά τα λεφτά τα έδωσα μόνο για το iPhone 3g. To πούλησα 370€ έβαλα 230€ από επιδότηση κι έτσι πήρα το καινούριο. Τρόποι υπαρχουν και ειδικά τα iPhone κρατάνε την αξία τους.

Όσο για την Vodafone όντως έχει πολύ καλή παλεττα προγραμμάτων. Ειδικά για σε ορους σε data plans πρέπει να έχει από τις καλύτερες αν όχι τις καλύτερες προσφορές πανευρωπαϊκά.

Και ας μην ξεχνάμε ότι ειμαστε από τις ελάχιστες χώρες που έχουν ξεκλειδωτες συσκευές συν το ότι έχουμε και τις χαμηλότερες τιμές σκέτης συσκευής παγκοσμίως.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/08/2009 - 21:39

Το Χρονικο ενος 3g s
Ωρα 8 το βγαζω απο τη φορτιση 100% 9 με 10 2τηλεφωνηματα διαρκειας 6 και 8 λεπτων
Μπαταρια στο 77% 10 με 11 το πανυγηρι....τα πρωτα μαιλ 42 συνολο Μπαταρια 66%
11 η ωρα βρηκα χρονο να τα διαβασω απο τα 42 διαβασα τα 35 απαντησα στα 21 Μπαταρια στο 19%
ωρα 11και55
ελεος καλο το s δε λεω αλλα αν πιστευη η apple οτι με τη πρωτη φορτιση θα περνουμε μυρωδια των μαιλ
και με τη δευτερη θα τα διαβαζουμε και θα απανταμε τοτε γιατι δεν αφηνε fix το καλωδιο φορτισης
θα της ερχοταν ακομα πιο φτηνα!!!!!
και να τα διαβαζω και σε μια κατουρημενη οθονη

Παρακαλω οποιος εχει αντιθετη αποψη ας μου απαντηση!!!

Αν τα δικασας 3gs λειτουργουν καλυτερα τοτε μπραβοσας αν οχι μιληστε κραχτε την apple

#123   nmout

nmout

Advanced Member

• 1205 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2009 - 22:11

Το Χρονικο ενος 3g s
Ωρα 8 το βγαζω απο τη φορτιση 100% 9 με 10 2τηλεφωνηματα διαρκειας 6 και 8 λεπτων
11 η ωρα βρηκα χρονο να τα διαβασω απο τα 42 διαβασα τα 35 απαντησα στα 21 Μπαταρια στο 19%
ωρα 11και55
ελεος καλο το s δε λεω αλλα αν πιστευη η apple οτι με τη πρωτη φορτιση θα περνουμε μυρωδια των μαιλ
και με τη δευτερη θα τα διαβαζουμε και θα απανταμε τοτε γιατι δεν αφηνε fix το καλωδιο φορτισης

Αν τα δικασας 3gs λειτουργουν καλυτερα τοτε μπραβοσας αν οχι μιληστε κραχτε την apple

το πουλας;

#124   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2009 - 22:28

Δε πουλαω !!!!!!!!!!!!
και το ερωτημα μου αφορα αυτους που εχουν 3gs

#125   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 17/08/2009 - 22:35

Το Χρονικο ενος 3g s
ωρα 11και55

Μιλάς λοιπόν με ένα κάτοχο 3GS μόλις 4 ημερών!!!
Συμφωνώ μαζί σου αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα,μάλιστα έχω ξεκινήσει και ανάλογο topic για την μπαταρία του!!!
Δες εδώ: http://www.iphonehel...__0

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 17/08/2009 - 22:37

#126   nmout

nmout

Advanced Member

• 1205 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2009 - 15:25

εβαλα διπλα διπλα το 3g μου με 1 3gs απο μαγαζι της vodafone και το 3gs εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα (καλο) αλλα λιγοτερο contrast (κακο) γιαυτο φαινεται λιγο ξεπλυμενο-ξεθωριασμονο το 3gs

#127   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2009 - 15:26

εβαλα διπλα διπλα το 3g μου με 1 3gs απο μαγαζι της vodafone και το 3gs εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα (καλο) αλλα λιγοτερο contrast (κακο) γιαυτο φαινεται λιγο ξεπλυμενο-ξεθωριασμονο το 3gs

Μια χαρά είναι σε αυτό το θέμα,ας μην είμαστε μυστήριοι...

#128   panosg1977

panosg1977

iPH User

• 104 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 00:57

Μια χαρά είναι σε αυτό το θέμα,ας μην είμαστε μυστήριοι...

Δεν είναι υπερβολικός ο φίλος. Υπάρχει και αντίστοιχο thread στο φόρουμ:

http://www.iphonehel...072

#129   akmakas

akmakas

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 17:08

Παιδιά...Μια μπαταρία δίνει το 100% των δυνατοτήτων της μετά από 20 φορτίσεις...Κατεμέ καλό θα είναι τουλάχιστον οι μισές να γίνουν full και μετά άδειασμα μέχρι το 10% για να κρατηθεί σωστά η μνήμη της μπαταρίας...Τώρα αν μετά από 30 φορτίσεις και εφόσον όλες οι υπηρεσίες του κινητού είναι κλειστές έχετε πάλι πρόβλημα τότε μάλλον......έχετε πρόβλημα. :D

#130   guzel

guzel

iPH User

• 123 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 11:10

αυτά τα λεφτά τα έδωσα μόνο για το iPhone 3g. To πούλησα 370€ έβαλα 230€ από επιδότηση κι έτσι πήρα το καινούριο. Τρόποι υπαρχουν και ειδικά τα iPhone κρατάνε την αξία τους.

Όσο για την Vodafone όντως έχει πολύ καλή παλεττα προγραμμάτων. Ειδικά για σε ορους σε data plans πρέπει να έχει από τις καλύτερες αν όχι τις καλύτερες προσφορές πανευρωπαϊκά.

Και ας μην ξεχνάμε ότι ειμαστε από τις ελάχιστες χώρες που έχουν ξεκλειδωτες συσκευές συν το ότι έχουμε και τις χαμηλότερες τιμές σκέτης συσκευής παγκοσμίως.

τα λεφτα η βονταφον θα τα παρει χ2,,,

προσωπικα δεν αξιζει πλεον συνδεση με τπτ !!!

μην ξεχναμε +12% φορος και το χειροτερο 45δευ ελαχιστος χρονος ομιλιας

569 και καθαρισες

Τελευταία επεξεργασία από: guzel, 24/08/2009 - 11:10

#131   sotos1

sotos1

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 12:03

Φρεσκος και εγω στην apple.
3gs η συσκευη, μετα απο 20 μερες περιπου χρησης, δηλωνω ακομα ενθουσιασμενος.
Παρα πολυ ευχρηστο, Παρα πολυ ευελικτο, Τρομερες δυνατοτητες, Τρομερα πολλες εφαρμογές για Ό,ΤΙδηποτε φανταστεις! , τεραστια η βοήθεια εδω μεσα!

3 αρνητικά για μενα !
Σχημα συσκευης! γλυστραει σαν το σαπουνι απο τα χερια! Συνεχως πιανω τον εαυτο μου να το σφιγγω στην παλαμη μη τυχον και μου γλυστρίσει! Φανταζομαι θα το ξεπερασω...
Διαρκεια μπαταρίας οταν "ασχολεισαι" μαζι του συνεχως. Φανταζομαι μαθαινεις να ζεις με αυτο.
Ελλειψη δυνατοτητων που ειναι αυτονοητες για τους ανταγωνιστες. Ελπιζω νε νεες εκδοσεις του OS.

#132   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 12:15

Συμφωνω με τον προηγουμενο. Για την μπαταρια εγω παντως πιστευω οτι ειναι απολυτα λογικο... Τα μονα αρνητικα για εμενα ειναι η ελλειψη Bluetooth για μεταφορα αρχειων, το ραδιο οπως και το flash στην καμερα..

#133   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 26/08/2009 - 20:32

Συμφωνω!Ειμαι κατοχος του iphone 3gs 32G και δηλωνω φανατικη iphonistas ( αυτη ειναι η ονομασια που δωσαμε στην εργασια μου με συναδελφους αφου μεχρι τωρα το εχουμε αποκτησει 3 και αναμενονται και αλλοι)! το κινητο τα σπαει το μοναδικο κακο οπως προειπατε ειναι δυστυχως το bluetooth!!!! :P

#134   Erunion

Erunion

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 09:17

Συμφωνω!Ειμαι κατοχος του iphone 3gs 32G και δηλωνω φανατικη iphonistas ( αυτη ειναι η ονομασια που δωσαμε στην εργασια μου με συναδελφους αφου μεχρι τωρα το εχουμε αποκτησει 3 και αναμενονται και αλλοι)! το κινητο τα σπαει το μοναδικο κακο οπως προειπατε ειναι δυστυχως το bluetooth!!!! :P

Εχω 2 μέρες που πήρα το πρώτο μου iphone 3gs 16gb , έχω πορωθεί άγρια ... και όσο για το θέμα bluetooth ήδη υπάρχουν εφαρμογές και στο appstore που ειναι και δωρεάν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bluetooth για ανταλλαγή φωτό μέταξύ iphones , πιστεύω ότι δεν θα αργήσουν να βγάλουν και άλλες που αξιοποιούν ακόμη καλύτερα το bluetooth ..

#135   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 09:30

Εχω 2 μέρες που πήρα το πρώτο μου iphone 3gs 16gb , έχω πορωθεί άγρια ... και όσο για το θέμα bluetooth ήδη υπάρχουν εφαρμογές και στο appstore που ειναι και δωρεάν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bluetooth για ανταλλαγή φωτό μέταξύ iphones , πιστεύω ότι δεν θα αργήσουν να βγάλουν και άλλες που αξιοποιούν ακόμη καλύτερα το bluetooth ..

Καλώς ήρθες και εσύ στον κόσμο του Iphone...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες