Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ρομποτική IP Camera με χειρισμό από iPhone.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
91 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:15

Επίσης, καλό θα ήταν να μας έλεγες και τις ρυθμίσεις που έχεις περάσει στο dyndns.com

Στο dyndns.com απλά έφτιαξαν το account και έδωσα την wan ip του υπολογιστή μου. Δεν έβαλα κάποια έξτρα ρύθμιση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   idoctor

idoctor

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:54

Στο τοπικό δικτυο βλέπει την κάμερα κανονικά ναι

Στο ρουτερ άνοιξα τις πόρτες 8090 oπως έγραψα πιο πάνω . Τι μπορεί να είναι λάθος;

1. Στο dyndns.com θα πρέπει να δηλώσεις την πραγματική σου διεύθυνση, αυτή του router σου. Μπορείς εύκολα να την εντοπίσεις με το www.wimi.com
2. Την πόρτα 8090 που την κάνεις forward? Συμβουλέψου αυτό το site: http://portforward.c...cam_FI8908W.htm

#78   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2011 - 22:53

1. Στο dyndns.com θα πρέπει να δηλώσεις την πραγματική σου διεύθυνση, αυτή του router σου. Μπορείς εύκολα να την εντοπίσεις με το www.wimi.com
2. Την πόρτα 8090 που την κάνεις forward? Συμβουλέψου αυτό το site: http://portforward.c...cam_FI8908W.htm

φιλε μου αυτα εκανα που μου γραφεις, μα τα εγραψα και στα παραπάνω μηνύματα αναλυτικά οσα έκανα.

1. εβαλα την πραγματική διεύθυνση που μου λεει το www.wimi.com οπως ειπες

2. και την πορτα 8090 την εκανα forward και στην ip της καμερας αλλα και στου ρουτερ

#79   idoctor

idoctor

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2011 - 23:23

Επειδή δεν είναι εύκολο να κάνουμε troubleshooting από εδώ, κάλεσέ μας αύριο στη Novatron (210-6180865) και ζήτα το τεχνικό τμήμα.
Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε.

#80   vasmarbill

vasmarbill

iPH User

• 148 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 30/06/2011 - 23:33

Ήχος υποστηρίζεται μέσω ActiveX, δηλαδή Internet Explorer (από 8 και κάτω).
Πας στο Visitor Menu (For Visitor το λέει) και θα βρεις κάτω κάτω κάποιες τριάδες από εικονίδια. Στο νούμερο 1 επιλέγεις το πρώτο (κάτι που μοιάζει με ακουστικά).
Άνοιξε τα ηχεία σου και θα ακούσεις ζωντανό ήχο.

Φίλε μου σήμερα το πρωί πηρα την κάμερα...
την συνδεσα ολα καλα...
εχω imac...τι μπορω να κανω εγω για τον ηχο?μονο internet explorer υποστηριζει?
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

#81   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2011 - 23:47

Επειδή δεν είναι εύκολο να κάνουμε troubleshooting από εδώ, κάλεσέ μας αύριο στη Novatron (210-6180865) και ζήτα το τεχνικό τμήμα.
Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε.

ευχαρηστω πολυ.

θα καλεσω αυριο

#82   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2011 - 13:31

πήρα τηλ στην εταιρία και οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν πολυ καλα και λύθηκε το πρόβλημα.

ευχαριστώ πολυ και θα ξανα αγοράσω κάμερα απο εσας.

Αν η foscam υποστήριζε και ήχο θα ηταν μια πολυ κάμερα. δυστυχώς δεν υπαρχει τρόπος απο iphone η απο τον υπολογιστή να ακουω τον ηχο απο την κάμερα, παρότι η κάμερα εχει μικρόφωνο

#83   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2011 - 13:45

H προσφορά έληξε; (αναφέρομαι σε μία μειωμένη τιμή που είχαν). Σκέφτομαι να την αγοράσω αν ισχύει ακόμη η προσφορά.

#84   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2011 - 13:46

πήρα τηλ στην εταιρία και οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν πολυ καλα και λύθηκε το πρόβλημα.

ευχαριστώ πολυ και θα ξανα αγοράσω κάμερα απο εσας.

Αν η foscam υποστήριζε και ήχο θα ηταν μια πολυ κάμερα. δυστυχώς δεν υπαρχει τρόπος απο iphone η απο τον υπολογιστή να ακουω τον ηχο απο την κάμερα, παρότι η κάμερα εχει μικρόφωνο

Και αφού έχει μικρόφωνο γιατί δε μπορείς να ακούσεις;

#85   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 01/07/2011 - 14:14

Γιατί το λογισμικό της υποστηρίζει ήχο μόνο αν βλέπεις το feed μέσα από internet explorer δυστυχώς.

#86   idoctor

idoctor

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2011 - 21:24

Καλησπέρα παιδιά,

Συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να μπω νωρίτερα. Απαντώ προς όλους:

1. Σύμφωνα με τη Foscam, η αδυναμία να ακούσουμε ήχο από το iPhone προέρχεται από περιορισμό του IOS. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει εφαρμογή με ήχο που να τρέχει σε JB (που λογικά δεν έχεις αυτούς τους περιορισμούς). Παρακαλώ τους φίλους του Cydia να με ενημερώσουν κι εμένα που δεν κατέχω από JB.

2. Ήχο έχω καταφέρει να ακούσω μόνο από Internet Explorer, έκδοση 8 και κάτω για Windows 7 και όλες οι εκδόσεις του σε XP.

3. Η προσφορά πράγματι έληξε στις 12 το βράδυ εχθές. Για τα μέλη του forum προσφέρουμε έκπτωση 10% στις αναγραφόμενες τιμές του site (www.novatron.gr). Δηλαδή για τη συγκεκριμένη κάμερα (FI8918W) η τιμή είναι €80 + ΦΠΑ.

#87   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2011 - 13:53

εχω windows 7 και Internet Explorer 8.0.7601.17514 γιατι δεν μπορω να ακουσω ηχο?

και αλλη μια ερώτηση για την foscam, μπορει να λειτουργήσει με πρόγραμμα καταγραφής και να λειτουργεί οταν υπάρχει κίνηση?

#88   idoctor

idoctor

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2011 - 16:44

εχω windows 7 και Internet Explorer 8.0.7601.17514 γιατι δεν μπορω να ακουσω ηχο?

και αλλη μια ερώτηση για την foscam, μπορει να λειτουργήσει με πρόγραμμα καταγραφής και να λειτουργεί οταν υπάρχει κίνηση?

1. Πρέπει να το δεις με τον τεχνικό μας.
2. Ναι έχει πρόγραμμα καταγραφής η ίδια η κάμερα. Πρέπει να ενεργοποιήσεις το Alarm μέσα από το Administrator Menu. Επίσης, μπορεί να λειτουργήσει με εξωτερικό καταγραφικό.

#89   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2011 - 18:27

άκυρο τελικά άκουσα ηχο απο τον IE

Αυτο που δεν εχω καταλάβει ακομα ειναι πως κάνω εγγραφή και που αποθηκεύει τα βίντεο που τραβάει

#90   idoctor

idoctor

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2011 - 15:01

άκυρο τελικά άκουσα ηχο απο τον IE

Αυτο που δεν εχω καταλάβει ακομα ειναι πως κάνω εγγραφή και που αποθηκεύει τα βίντεο που τραβάει

Αν πας στο Adminitrator menu και επιλέγεις User Settings. Θα δεις κάτω κάτω σε ποια folder αποθηκεύει τα δεδομένα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες