Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Σκέψη για αγορά iMac


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 18/05/2011 - 21:58

Super θα ηταν ενας iMac με Mac OS X και με xp( η 7)ωστε να κανεις οτι θες...

Απλα θα ηθελα λιγες παραπανω πληροφοριες για τους iMac... αξιζει τα λεφτα του?

Τα windows πάντος να ξέρεις τρέχουν καλύτερα σε Macintosh παρά σε IBM compatible :lol: έτσι ενημερωτικά για μαθαίνεις σωστά, απο πρώην χρήστη windows εποχή 3.11 και ms dos 5.0 μέχρι και εποχής windows xp, μιας και είμαστε κάποιας ηλικίας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   melaslog

melaslog

    iPH Enthousiast

  • 467 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/05/2011 - 22:00

Αχ, τι καλά.
Κουράστηκα αλλά την έβγαλα την προμήθειά μου για σήμερα.
Ωρα να πάω σπίτι να χαιδέψω το imac μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(μπας και από 21,5 γίνει 27, αλλά δεν το βλέπω).
Είμαι απόλυτα αντικειμενικός όπως βλέπετε.

΄Φίλε Dimitris5.

Σκέψου, ρώτα, ψάξε και πάρε ό,τι νομίζεις πως σε εξυπηρετεί καλύτερα.
Χρηστικά και εικαστικά.
Εγώ με την ολιγόμηνη εμπειρία μου και πολλοί άλλοι με μεγαλύτερη (εμπειρία, εεε) θα σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείς.

Τελευταία επεξεργασία από: melaslog, 18/05/2011 - 22:02


#33   Dimitris5

Dimitris5

    iPH Member

  • 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/05/2011 - 22:07

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ...
ψηνομαι αγρια για εναν 27αρι με i5... αλλααα υπομονη να γεμισει ο κουμπαρας .... :)

#34   nikolakis91

nikolakis91

    iPH Enthousiast

  • 549 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 18/05/2011 - 22:26

Παιδια είναι ο συνδυασμός όλων....κάτι που δεν εχει καμία άλλη εταιρία!αυτο πληρώνεις!το καλα τεσταρισμενο hardware (όχι βάζω ότι καλύτερο σε specs στην αγορά και και απλά δεν δουλεύει σωστά γιατί η motherboard είναι για τον πεο) το ανώτατο λειτουργικό (απλά δεν υπάρχει σύγκριση) το οποίο ελάχιστες φορές σε 5 χρόνια θα σε κρεμάσει και το οποίο στοιχίζει 20-30 ευρώ και όχι 200 και 300 και 400 ευρω ανάλογα με την έκδοση!επίσης η κατασκευή είναι άλλο πράμα!στα λάπτοπ της δεν παίρνεις ένα βαμενο πλαστικό με ένα αχρείο πλήκτρολογιο και δέσιμο αλλα ένα φινιρισμένο σώμα το οποίο σίγουρα προσδίδει ασφάλεια αλλα και ομορφιά!το ίδιο και στα imac η Mac pro!απλά ένα search στο πως είναι στημένα τα μηχανήματα και θα σε πείσει!ενα θα σου πω,απλά ψάξεις να δεις πως είναι ένα ανοιγμενο Mac pro! εγω φίλε μου ένα θα σου πω!για δυο χρόνια άλλαζαν λάπτοπ κάθε έξι μήνες!απο hp σε acer και απο εκει σε Sony vaio και ξέρεις κάτι,άσχετα με τα σχεδόν καθημερα κρασαρισματα τα οποία όλος τυχαιος ξεκινούσαν μια εβδομάδα μετα την αγορά (και για να σας προλάβω είμαι πληροφορικαριος και τα συντηρω τέλεια τα gadget μου και απο άποψη λειτουργικού και hardware), όλα χαλούσαν λόγο ότι κάτι καιγόταν η κάτι είχε θέμα με τα cooling του και κλπ!μου βγάζανε το λάδι αλλα έπαιρνα αντικασταση μέχρι που το έπιασα το νόημα και αυτο λεγόταν Mac Book Pro!μπορει τα λεφτά να ήταν πολλα αλλα απλά το αγάπησα!και όχι δεν είχα φανατιστει ούτε είχα όρεξη να σκάσω λεφτά και να λέω πήρα ένα λάπτοπ με 2.250 ευροπουλα γιατί μπορώ η γιατί εχει ένα μιλαρακι που θα κάνει μπαμ μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο!δεν σου λέω θα συναντήσεις δυσκολίες στην αρχη αλλα μέσα σε ένα μήνα θα έχεις βρει τους τρόπους να αντικαταστήσεις όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούσες στο windows pc σου!τώρα αν ο σκοπός σου είναι να πάρεις ένα υπολογιστή για να hackareis την google η για να φτιάξεις προγράμματα στήσε ένα μηχάνημα με 500 ευρω και βάλε freeBSD πάνω για να ξεκινήσεις κιόλας και ασε τα ψαξιματα....αλλα επειδη μάλλον σε ενδιαφέρει κάτι λειτουργικό και αποδοτικό και παράλληλα απλό οι λόγοι προαναφέρθηκαν! ;) Συγνώμη για την ελειψη λακονικοτητας αλλα δεν γινόταν να σου εξηγησω με λιγότερες λέξεις.....

Τελευταία επεξεργασία από: nikolakis91, 18/05/2011 - 22:29


#35   Dimitris5

Dimitris5

    iPH Member

  • 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/05/2011 - 22:39

φιλαρακι να σε καλα... (μου τελειωσαν τα + για σημερα, θα σου βαλω αυριο) θα παρω imac μολις μαζεψω τα λευτα που θελει ο 27αρης..θελω και εγω να ζησω αυτην την εμπειρια!!!

ΥΓ μολις τον παρω θα σας πρηξω ολους στα πμ .. χααχχαχα :P :)

#36   lyberis

lyberis

    iPH Enthousiast

  • 579 μηνύματα
  • Twitter:@lyberis1979
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:iBrobdignagian

Δημοσίευση 18/05/2011 - 22:45

χαχαχααχ..θα μου πεις τι να τις κανει τις τσιχλες αν εχει imac ε?χαχαχαχαχα



Μασάμε οι ΜΑΚΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....ούτε τσίχλα 8)

#37   konstako

konstako

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/05/2011 - 23:29

κατ'εμε
αν ειναι να διαθεσεις 2 grand, μαζεψε λιγα παραπανω
και με το $ στο 0,7 € (1 U.S. dollar = 0.700819959 Euros 19/5/2011, 00:23)
κανεις το ταξιδακι σου στη μαμα Αμερικη και περνεις και το (i)mac(pro) (προτυνω δαγκωτο το 13αρι pro i7)
ή ολο και καποιος γνωστος θα παει
κακα τα ψεματα συμφερει τρελα(προσοχη στα taxes!!) αλλιως πολλα τα ευρω απο Ελλαδα

#38   nikolakis91

nikolakis91

    iPH Enthousiast

  • 549 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 19/05/2011 - 00:19

κατ'εμε
αν ειναι να διαθεσεις 2 grand, μαζεψε λιγα παραπανω
και με το $ στο 0,7 € (1 U.S. dollar = 0.700819959 Euros 19/5/2011, 00:23)
κανεις το ταξιδακι σου στη μαμα Αμερικη και περνεις και το (i)mac(pro) (προτυνω δαγκωτο το 13αρι pro i7)
ή ολο και καποιος γνωστος θα παει
κακα τα ψεματα συμφερει τρελα(προσοχη στα taxes!!) αλλιως πολλα τα ευρω απο Ελλαδα

Έχεις απόλυτο δίκιο....είναι αυτο που εχει αποτρέψει πολυ κόσμο απο την αγορα ενός τέτοιου κοσμήματος!τα περνούμε απο εδω και πληρώνουμε τόσα λεφτά ενώ αν πας έξω (αμερικη) το παίρνεις στα μισά λεφτά με την διάφορα νομίσματος!εδω είναι που δεν μπορείς να πεις τίποτα όταν ο άλλος σου λέει ότι τα μηχανήματα είναι ακριβά....και εσυ του λες:"δεν είναι "ακριβά" τα μηχανήματα φίλε μου,η αγορα μας τα κάνει να είναι"!!! ;)

#39   pantsos

pantsos

    iPH Elite Poster

  • 2247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 19/05/2011 - 05:08

Χρόνια windows-άκιας και ποτέ στη ζωή μου έλεγα οτι ναι ωραία τα mac αλλά ποτέ δε θα πάρω mac αλλα τουλάχτιστον δε θα αφήσω τα windows.
Εδώ και 5 μέρες έχω πάρει το macbook pro 2011 και νομίζω οτι θα αποχαιρετήσω τα windows (ακόμα δε το πιστεύω)

#40   abadon

abadon

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/06/2011 - 09:12

Πριν 20 μέρες πήρα το πρώτο μου iphone μιας και ήμουν οπαδός την ΝΟΚΙΑ και της HTC και ειλικρινά είμαι 1000% ικανοποιημένος, δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω για το κινητό.

Σκέφτομαι λοιπόν (μετά τον κεραυνοβόλο ερώτα για το μήλο ) μιας και εδώ και 4-5 μήνες είμαι με δανικό λαπ τοπ και μιας και το Acer επέλεξε να έχει ένα χρώμα μόνο στην οθόνη του, το «μαύρο….!!!!», να πάρω ένα imac. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καμία εικόνα από το συγκεκριμένο μηχάνημα, δηλαδή:

Εφαρμογές όπως word excel κτλ υπάρχουν στο imac;
Και αν όχι υπάρχει κάτι αντίστοιχο που μπορώ να χρησιμοποιήσω και να μετατρέψω και όλα τα αρχεία μου word, excel, PowerPoint, access κτλ κτλ.
Έχουν ελληνικά; (μιας και με τα αγγλικά έχω ένα θέμα)

Πόσο ποιο φτηνό μπορεί να είναι ένα imac στην Αμερική? Και (στην περίπτωση που υπάρχει ελληνικό μενού) πως μπορεί σε ένα imac από Αμερική να περαστούν Ελληνικά;

#41   giannisg2004

giannisg2004

    iPH Contributor

  • 914 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/06/2011 - 10:06

αυτα τα λετε εσεις οι "απειροι" για τα pc....το τι μπορεις να κανεις με to pc και τον προγραματισμο καθως και μεσο του τερμιναλ του pc δεν περναει απο το μυαλο σας...πραγραματισμο και hacks τα οποια δεν γινονται σε imac...σιγουρα ειναι παρα πολλοι καλοι υπολογιστες και ο θειος μου εχει 1macbook 2 imac iphone 4 kai 3gs και δεν τα αλλαζει με τπτ....αλλαοπως ο περισσοτερος κοσμος δεν εχεται ψαξει εις βαθως την ολη κατασταση με τα pc...συγνωμη αλλα προγραματισμο σπουδαζω και παραλληλα ειμαι σε site με hacks kai etc...διαβαζω εδω και 2 χρονια 4-5 ωρες την ημερα βιβλια που πληρωνα 60-70Ε γιαυτο δεν μπορω να ακουω οτι οι imac ειναι οι "κορυφαιοι"

Καλά είναι δυνατόν (χωρίς να θέλω να σε προσβάλω) ?!!
Μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα με την απαρχαιωμένο command line των windows απ'ότι με το πανίσχυρο Unix terminal του Mac OS X? Άσε που με το Mac Ports μπορείς να έχεις τις σημαντικότερες command line εφαρμογές για Linux στο terminal του Mac. Και μήν μου πείς ότι NT kernel των Windows συγκρίνεται με τον Darwin (BSD based) kernel του OS X! Και να μην αναφέρω (μιας και μίλησες για προγραμματισμό) υποστήριξη γλωσσών όπως perl, ruby, python, κτλ., μέσω MacPorts σε
Mac!
Και όσον αφορά τα πειράγματα, συγκρίνεται η (απαρχαιωμένη σαν φιλοσοφία) Registry των Windows με τα .plist files του OS X? Μέσω αυτών, μπορείς να πειράξεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, τόσο από άποψη εμφάνσης όσο και λειτουργίας, χωρίς κανέναν περιορισμό!

Δέν σου την μπαίνω, απλά νομίζω δεν το έψαξες αρκετά το θέμα. Και εγώ στην αρχή, προερχόμενος από Linux και BSD, τήν ίδια γνώμη είχα, αλλά άλλαξα γρήγορα, μόλις έμαθα κάποια πράγματα!

Όσον αφορά για τον φίλο που το σκέφτεται, με τα χίλια να πάρει τον iMac. Κατ'αρχάς η led οθόνη του είναι άπαιχτη (και στον 21" και στόν 27"), ότι πρέπει για Internet, παιχνίδια και ταινίες.
Όσον αφορά το Internet, δεν έχεις να ανησυχείς για ιούς (όχι ότι δεν μπορούν να υπάρξουν ιοί στο OS X, απλά είναι λίγοι, πολύ δύσκολα τους κολλάς, και είναι σχεδόν εντελώς ακίνδυνοι).
Και για τα παιχνίδια, αν και οι iMac δέν είναι και η πρώτη επιλογή, το τελευταίο μοντέλο έχει αξιοπρεπέστατη κάρτα γραφικών και δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα (ειδικά προερχόμενος από παλιό υπολογιστή).
Jailbreak δέν υπάρχει, γιατί απλά δεν χρειάζεται. Παιχνίδια και εφαρμογές μπορείς να βρείς κρακαρισμένα (αρκεί να βρείς το crack ή το serial), όπως ακριβώς και στο PC!
Γενικά να ξέρεις, οι iMac διαπρέπουν στις απλές καθημερινές ασχολίες (δηλαδή, Internet, e-mail, φωτογραφίες, μουσική, ταινίες) και ότι έχει να κάνει με τα παραπάνω, οπότε στην περίοτωσή σου ο iMac θα είναι ιδανικός.
Αν κάτι θα σου πρότεινα (και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του), είναι να βάλεις δίσκο SSD, τρομερή διαφορά, τόσο σε άνοιγμα-κλείσιμο εφαρμογών (ή και του ίδιου του υπολογιστή) όσο και σε γενική απόκριση και συμπεριφορά του συστήματος. Πολύ μεγαλύτερη διαφορά από το να βάλεις π.χ. i7 αντί για i5 (δέν θα δείς διαφορά, εκτός και αν ασχολείσαι βαριά με επεξεργασία βίντεο, 3D, κτλ.).

#42   pantsos

pantsos

    iPH Elite Poster

  • 2247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 20/06/2011 - 10:13

Πριν 20 μέρες πήρα το πρώτο μου iphone μιας και ήμουν οπαδός την ΝΟΚΙΑ και της HTC και ειλικρινά είμαι 1000% ικανοποιημένος, δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω για το κινητό.

Σκέφτομαι λοιπόν (μετά τον κεραυνοβόλο ερώτα για το μήλο ) μιας και εδώ και 4-5 μήνες είμαι με δανικό λαπ τοπ και μιας και το Acer επέλεξε να έχει ένα χρώμα μόνο στην οθόνη του, το «μαύρο….!!!!», να πάρω ένα imac. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καμία εικόνα από το συγκεκριμένο μηχάνημα, δηλαδή:

Εφαρμογές όπως word excel κτλ υπάρχουν στο imac;
Και αν όχι υπάρχει κάτι αντίστοιχο που μπορώ να χρησιμοποιήσω και να μετατρέψω και όλα τα αρχεία μου word, excel, PowerPoint, access κτλ κτλ.
Έχουν ελληνικά; (μιας και με τα αγγλικά έχω ένα θέμα)

Πόσο ποιο φτηνό μπορεί να είναι ένα imac στην Αμερική? Και (στην περίπτωση που υπάρχει ελληνικό μενού) πως μπορεί σε ένα imac από Αμερική να περαστούν Ελληνικά;



Είτε macbook pro είτε imac να πάρεις,θα δεις τεράστια διαφορά απο όλες τις απόψεις.Εγώ πήρα το καινούριο macbook pro και απο το 2012 περιμένω τους καινούριους imac.Αν σε ενδιαφέρει και λίγο φορητότητα πάρε macbook pro.Αν όχι imac.
Εφαρμογές office όπως ρωτάς δουλεύουν κανονικά και χωρίς προβλήματα συμβοτότητας απο windows.
Ελληνικά υπάρχουν αλλά δεν είναι ακόμα στην τελευταία έκδοση.Τώρα που θα βγουν τα LION δεν γνωρίζω αν θα έχουν ελληνικά.Αλλά και με τα αγγλικά δεν είναι καθόλου πρόβλημα και είναι πάρα πολύ εύκολα.

Μπορεί ένα imac να είναι και 300-400€ πιο φθηνό αυτή τη στιγμή.

Τώρα με τα ελληνικά αν γνωρίζει κάποιος άλλος πιο καλά θα σου απαντήσει.

#43   giannisg2004

giannisg2004

    iPH Contributor

  • 914 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/06/2011 - 10:28

Δυστυχώς ούτε στο lion (τουλάχιστον στις beta), υπάρχουν Ελληνικά. Και ο Εξελληνισμός που κυκλοφόρησε για προηγούνενες εκδόσεις, δημιουργούσε πολλά προβλήματα και ασυμβατότητες με προγράμματα, και μάλιστα για να τον απεγκαταστήσεις έπρεπε να κάνεις erase and install (κάτι σαν format για Windows).
Οπότε μέχρι να υπάρξει επίσημη υποστήριξη, μακριά από πακέτα Εξελληνισμού!

#44   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 21/06/2011 - 01:50

Φίλε Γιάννη τα έγραψες πολύ καλά και πολύ σωστά όλα +1...όντως οι SSD επιταχύνουν πολύ το μηχάνημα και το καταλαβαίνεις στην πραγματική καθημερινή χρήση κάθε στιγμή όλα πάνε σφαίρα μέσα , δηλαδή είναι ποιο ταχύτερη αναβάθμιση το να βάλει κάποιος SSD δίσκο από το να αναβαθμίσει από i5 σε i7 επεξεργαστή , εκεί δεν θα καταλάβεις καμιά διαφορά στην καθημερινή χρήση εκτός και αν είσαι άνθρωπος του Μοντάζ και δουλεύεις επαγγελματικά το Final Cut Pro και θέλεις ένα κλικ γρηγορότερο rendering...και καλύτερα να βάλεις ένα SSD της Apple , ώστε να σου μείνει η εγγύηση και η επέκταση της αν την αγοράσεις , διότι αν βάλεις μόνος σου δίσκο από την αγορά τότε χάνεις την εγγύηση πολύ σημαντικό !! Καλύτερα να πληρώσεις 150-200 ευρό παραπάνω από την αγορά για τον 256αρι SSD ως αρπαχτή στην Apple , από το να σου καεί καμιά κάρτα γραφικών στο μέλλον η να βγάλει πρόβλημα το Πάνελ και μετά θα πρέπει να πληρώνεις 500αρια ευρώ για αλλαγές αν χάσεις την εγγύηση κάθε φορά που θα χαλά κάτι !! Άσε που θα στον περάσουν και οι τεχνικοί σωστά τον δίσκο μέσα στα εντόσθια του Μακ και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο , κάτι που προσωπικά θα το απέφευγα να το κάνω μόνος μου...και δεν θα εμπιστευόμουν και πολλούς να το κάνουν γενικός!! Ακόμα και αν τούς πας εσύ ένα δίσκο δικό σου θα στον περάσουν βέβαια , θα πληρώσεις και τα εργατικά τους ακριβά φυσικά..αλλά θα σου κόψουν την εγγύηση αμέσως...δεν συμφέρει!!
Φίλε Παντσο καλά κάνεις και περιμένεις την επόμενη φουρνιά με Μακ - 20012 , τότε θα είναι η μεγάλη αναβάθμιση...εύχομαι να μας εκπλήξουν ευχάριστα με κάνα μικρο SSD ως default εξοπλισμό στο μηχάνημα !!

Τελευταία επεξεργασία από: KYRIAKOS2, 21/06/2011 - 01:51


#45   giannisg2004

giannisg2004

    iPH Contributor

  • 914 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/06/2011 - 04:23

Αυτό με την εγγύηση δεν είμαι σίγουρος. Σε MacBook Pro πάντως, μπορείς να αλλάξεις RAM και δίσκο χωρίς να χάσεις την εγγύηση (το λέει και στην ιστοσελίδα της η Apple). Απλά δεν πρέπει να κόψεις κάποιες ταινίες που έχει (πρέπει να το προσπαθήσεις για να τις κόψεις, κατά λάθος αποκλείεται να κάνεις ζημιά).
Όσον αφορά το νταβατζιλίκι της Apple με τους SSD και την RAM, είμαι κατά. Διότι μπορείς με πολύ λιγότερα χρήματα να κάνεις την δουλειά σου (ακόμα και αν δεν "πιάνουν" τα χέρια σου, μπορείς να το πάς σε κάποιο authorized service και να στο κάνουν, χωρίς να χάσεις την εγγύηση). Άσε που για παράδειγμα ο Verex 3 SSD βγαίνει περίπου στα ίδια λεφτά με τον εργοστασιακό της Apple και είναι 2-2,5 φορές ταχύτερος (0.5 GB/s = 500 MB/s ταχύτητα εγγραφής!!).
Ο μόνος λόγος (εκτός από τον ψυχολογικό, δηλαδή "δεν θέλω να βάλω χέρι σε καινούριο μηχάνημα") που αξίζει να βάλει κανείς SSD από την Apple, είναι στους καινούριους iMac, που υπάρχει επιλογή για έναν κανονικό δίσκο σύν έναν SSD.
Και αυτό γιατί αν πάρεις μόνο τον απλό, ο iMac δεν θα έχει (εσωτερικά) την βάση (βίδες, στηρίγματα, κτλ.) που μπαίνει ο έξτρα SSD, ώστε να μπορείς να τον προσθέσεις αργότερα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες