Ποιοτικά ακουστικά για iPhone
Ad
Δημοσίευση 26/04/2012 - 00:31
Μπορείς να μου βρεις αυτή την τιμή??
Θα ήθελα πιο νορμαλ τιμή από beats στα 52 ευρώ τα βγάζει τώρα τα a jays four σε άσπρο
Συγνώμη για την καθυστέρηση φίλε μου αλλά τώρα το είδα.
Από ότι είδα σου απάντησε ένα άλλο παιδί στην ερώτηση σου,
δυστυχώς ήταν προσφορά για λίγες μέρες γι' αυτό το πόσταρα τότε, ώστε να επωφεληθούν κι άλλοι.
Δημοσίευση 26/04/2012 - 01:11
Δημοσίευση 26/04/2012 - 02:19
Δημοσίευση 26/04/2012 - 08:08
Δημοσίευση 26/04/2012 - 08:18
Δημοσίευση 26/04/2012 - 11:13
Free εχουναν εχουν free shipping θα τα παρω
Δημοσίευση 10/05/2012 - 20:33
Δημοσίευση 10/05/2012 - 22:40
Γενικά, τά Etymotic έχουν καλύτερη ηχομόνωση με τά ear tips που έχουν. Επίσης έχουν flat ήχο, που είναι υποκειμενικό άν θα σου αρέσει ή άν θα σού φανεί "κλινικός".
Δημοσίευση 11/05/2012 - 12:44
Δημοσίευση 11/05/2012 - 12:48
Δημοσίευση 11/05/2012 - 14:47
Είχα διαβάσει σε ένα review των etymotic ότι αν βγουν απότομα απο το αυτί το τραυματίζουν (π.χ να κολλήσει το καλώδιο σε κάποιο πομολο ) οπότε θα προτιμησω τα shure. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο στα ίδια περίπου χρήματα ;
Τό ότι ένα σέτ από τά 3 διαφορετικά ear tips που έχουν στήν συσκευασία μπαίνουν αρκετά βαθειά στό αυτί ισχύει. Γι'αυτό και προσφέρουν κορυφαία παθητική ηχομόνωση. Αλλά τό να τραυματίζουν όταν βγαίνουν απότομα, το θεωρώ υπερβολή. Ίσως ήταν μεμονωμένο περιστατικό.
Γιά 'μένα ο μόνος λόγος να μήν επιλέγεις Etymotic, είναι η "χαρακτήρας" τούς, δηλαδή ο flat ήχος, κάτι που σέ κάποιους (όπως εγώ) αρέσει, ενώ σέ άλλους τούς φαίνεται κλινικός και στείρος, γιατί πολλές φορές αναδεικνύει τίς όποιες ατέλειες και λάθη στήν ηχογράφηση. Επίσης, τό μπάσο ίσως σου φανεί πολύ ασθενές.
Από τήν άλλη, τά Shure είναι πιό mainstream και κλασσικά στόν ήχο τούς, όχι τόσο flat, μέ πιό έντονο μπάσο που κάνει τόν όλο ήχο πιό "ζεστό".
Γενικά, άν δέν έχεις ακούσει τά Etymotic, δέν ξέρω άν θα σου τα πρότεινα, γιατί ο ήχος τούς είναι ιδιαίτερος.
Επίσης, τά a-jays που είπε ο φίλος είναι και οικονομικά και μέ πολύ καλό value for money.
Ακόμη, ρίξε μιά ματιά και στά Klipsch και Audio Technika (ειδικά αυτά έχουν κορυφαίο ήχο και value for money!).
Δημοσίευση 11/05/2012 - 17:38
Τό ότι ένα σέτ από τά 3 διαφορετικά ear tips που έχουν στήν συσκευασία μπαίνουν αρκετά βαθειά στό αυτί ισχύει. Γι'αυτό και προσφέρουν κορυφαία παθητική ηχομόνωση. Αλλά τό να τραυματίζουν όταν βγαίνουν απότομα, το θεωρώ υπερβολή. Ίσως ήταν μεμονωμένο περιστατικό.
Γιά 'μένα ο μόνος λόγος να μήν επιλέγεις Etymotic, είναι η "χαρακτήρας" τούς, δηλαδή ο flat ήχος, κάτι που σέ κάποιους (όπως εγώ) αρέσει, ενώ σέ άλλους τούς φαίνεται κλινικός και στείρος, γιατί πολλές φορές αναδεικνύει τίς όποιες ατέλειες και λάθη στήν ηχογράφηση. Επίσης, τό μπάσο ίσως σου φανεί πολύ ασθενές.
Από τήν άλλη, τά Shure είναι πιό mainstream και κλασσικά στόν ήχο τούς, όχι τόσο flat, μέ πιό έντονο μπάσο που κάνει τόν όλο ήχο πιό "ζεστό".
Γενικά, άν δέν έχεις ακούσει τά Etymotic, δέν ξέρω άν θα σου τα πρότεινα, γιατί ο ήχος τούς είναι ιδιαίτερος.
Επίσης, τά a-jays που είπε ο φίλος είναι και οικονομικά και μέ πολύ καλό value for money.
Ακόμη, ρίξε μιά ματιά και στά Klipsch και Audio Technika (ειδικά αυτά έχουν κορυφαίο ήχο και value for money!).
τοτε τα αφηνω τα etymotic γιατι γενικα μου αρεσει να εχει λιγο μπασο..
τα klipsch τα ειχα σκεφτει αλλα διαβασα πως το καλωδιο τους ειναι πολυ λεπτο και χαλαει ευκολα
τα a-jays θα τα κοιταξω και αυτα..
απο Audio Technika εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενα?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες