Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Ποιοτικά ακουστικά για iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1019 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/05/2012 - 19:01

Πρέπει να μου πείς κατηγορία τιμής.
Στά 280-300€ είναι (άν κυκλοφορούν ακόμη) τα ΑΤΗ-CK10 . Γενικά είναι από τά κορυφαία ακουστικά σέ άποψη ήχου στήν αγορά. Ακόμη, η αντοχή και η ποιότητα κατασκευής τούς είναι η καλύτερη σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής. Άμα τα πιάσεις στά χέρια σου θα καταλάβεις!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 11/05/2012 - 19:05

Πρέπει να μου πείς κατηγορία τιμής.
Στά 280-300€ είναι (άν κυκλοφορούν ακόμη) τα ΑΤΗ-CK10 . Γενικά είναι από τά κορυφαία ακουστικά σέ άποψη ήχου στήν αγορά. Ακόμη, η αντοχή και η ποιότητα κατασκευής τούς είναι η καλύτερη σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής. Άμα τα πιάσεις στά χέρια σου θα καταλάβεις!

Το πολυ μέχρι 150 σκέφτομαι γιατι τα θέλω για έξω κυρίως αφου έχω τα p5 για μέσα και για πιο καλα

#258   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2012 - 01:51

Τότε πάνε σέ Shure. Πολύ ολοκληρωμένα ακουστικά, μέ πολύ καλό ήχο καί value for money!
Επίσης, τσέκαρέ τα και στό Amazon, μερικές φορές τά βγάζουν σέ πολύ καλές προσφορές!

#259   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1515 μηνύματα
  • Twitter:@AlexNannos
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Alex-the-killer

Δημοσίευση 12/05/2012 - 02:38

Το πολυ μέχρι 150 σκέφτομαι γιατι τα θέλω για έξω κυρίως αφου έχω τα p5 για μέσα και για πιο καλα

Τοτε klipsch S4i ή S5i ... Τα καλυτερα ακουστικα στα 100€ και 135€ αντιστοιχα πολυ ανθεκτικα και δοκιμασμενα απο παρα πολυ κοσμο..Τα εχω ενα χρονο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και η εγγυηση διαρκει 2 χρονια οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις για αυτο.

#260   djnoizeteck

djnoizeteck

iPH User

• 180 μηνύματα
  • Twitter:@PanosGkatsas
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/05/2012 - 03:02

Λοιπον επειδη κι εγω λογο δουλειας εχω φαει πολυ χρημα σε ακουστικα και εχω δοκιμασει πολλες μαρκες (pioneer,sony,AKG,sennheiser,beats by dr dre και αλλες πολλες) εχω αυτη τη στιγμη τα Sennheiser HD 25 II τα οποια εχουν 180ε.
Θα μιλησω καθαρα και μονο για θεμα εταιριας,απλα δεν παιζετε, Δεν εχω δοκιμασει καλυτερα,οποτε να προτιματε sennheiser και AKG.μακραν οι καλυτερες απο 5ετη εμπειρία.

Τωρα για το iPhone εχω κατι in-ear sony ασπρα,τα οποια τα πηρα 20ε απο ΠΛΑΙΣΙΟ,και εχω να πω οτι ειναι αρκετα καλα αλλα οχι τοσο ανθεκτικα. Πολυ καλες και φθηνες ψειρες ειναι αυτα εδω: http://www.artsound....es-p-18926.html

Δεν αξιζει να δωσετε μια περιουσια για ακουστικα στο κινητο πιστεψτε με,αλλα οχι και 2 ευρο,μετα το μονο που θα κανετε ειναι κακο στο αυτι σας.

Α,και σε καμια περιπτωση DR.dre ... δεν αξιζουν ουτε το 1ο euro για την τιμη τους! (Eιχα δοκιμασει τα studio PRO ενα βραδυ στη δουλεια και δεν ειχαν καμια διαφορα σε ηχο απο τα pioneer hdj 1000 που ειχα τοτε τα οποια εκαναν μιση τιμη.)

Τελευταία επεξεργασία από: djnoizeteck, 12/05/2012 - 03:03

#261   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2012 - 12:45

Τότε πάνε σέ Shure. Πολύ ολοκληρωμένα ακουστικά, μέ πολύ καλό ήχο καί value for money!
Επίσης, τσέκαρέ τα και στό Amazon, μερικές φορές τά βγάζουν σέ πολύ καλές προσφορές!

Απο amazon τα Κοιτάω λογικά θα τα παραγγειλω αυτή την εβδομάδα και θα πω εντυπώσεις :))

Τοτε klipsch S4i ή S5i ... Τα καλυτερα ακουστικα στα 100€ και 135€ αντιστοιχα πολυ ανθεκτικα και δοκιμασμενα απο παρα πολυ κοσμο..Τα εχω ενα χρονο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και η εγγυηση διαρκει 2 χρονια οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις για αυτο.

Τα κοίταγα πριν λίγο καιρό αλλα διάβασα σε πολλα review ότι το καλώδιο τους ειναι πολυ λεπτό και δεν μπορει να αντικατασταθεί οπότε τα απερριψα και εψαξα για αλλα ..

#262   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2012 - 12:50

Λοιπον επειδη κι εγω λογο δουλειας εχω φαει πολυ χρημα σε ακουστικα και εχω δοκιμασει πολλες μαρκες (pioneer,sony,AKG,sennheiser,beats by dr dre και αλλες πολλες) εχω αυτη τη στιγμη τα Sennheiser HD 25 II τα οποια εχουν 180ε.
Θα μιλησω καθαρα και μονο για θεμα εταιριας,απλα δεν παιζετε, Δεν εχω δοκιμασει καλυτερα,οποτε να προτιματε sennheiser και AKG.μακραν οι καλυτερες απο 5ετη εμπειρία.

Τωρα για το iPhone εχω κατι in-ear sony ασπρα,τα οποια τα πηρα 20ε απο ΠΛΑΙΣΙΟ,και εχω να πω οτι ειναι αρκετα καλα αλλα οχι τοσο ανθεκτικα. Πολυ καλες και φθηνες ψειρες ειναι αυτα εδω: http://www.artsound....es-p-18926.html

Δεν αξιζει να δωσετε μια περιουσια για ακουστικα στο κινητο πιστεψτε με,αλλα οχι και 2 ευρο,μετα το μονο που θα κανετε ειναι κακο στο αυτι σας.

Α,και σε καμια περιπτωση DR.dre ... δεν αξιζουν ουτε το 1ο euro για την τιμη τους! (Eιχα δοκιμασει τα studio PRO ενα βραδυ στη δουλεια και δεν ειχαν καμια διαφορα σε ηχο απο τα pioneer hdj 1000 που ειχα τοτε τα οποια εκαναν μιση τιμη.)

Πριν μου χαλάσει η αδερφη μου τα δικα μου είχα κάτι maxwell (κάπως έτσι ) με 20€ αλλα τώρα λέω να πάρω κάτι πιο ποιοτικό και να μου μείνει και καιρο... Εννοείται όχι dr dre τα είχα δοκιμάσει στο Λονδίνο και ήταν χάλια και ένας φίλος μου έχει τα πιο ακριβά που κάνουν 500€ περίπου και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο βέβαια τα πήρε 230€ απο eBay "ευκαιρία" ελπίζω να μην ήταν ο φίλος μου "ευκαιρία "

#263   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 12/05/2012 - 12:52

Από ebay και dr.dre και 230€ μάλλον ήταν απομίμηση...Ενημέρωσε το φίλο σου.

Αναρτημένη εικόνα

#264   GBabilis

GBabilis

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • GameCenter:mpampilhs

Δημοσίευση 12/05/2012 - 13:02

ΑΠΛΑ TOP http://www.headphone...io-jh16-pro.php :D :D
Περιμενω βρησιμο σε 5,4,3,2,1...

#265   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2012 - 13:06

Από ebay και dr.dre και 230€ μάλλον ήταν απομίμηση...Ενημέρωσε το φίλο σου.

Εκρηκτικός συνδυασμός ε;!
Του το είχα πει αλλα λέει όχι, τον πωλητή δεν μου τον έδωσε για να το κοιτάξω και εγω αλλα λέει πως το έβαλε τον κωδικό στο site και είδε ότι ήταν οκ.. θα δείξει

#266   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 12/05/2012 - 13:08

Μεταχειρισμένα ή καινούρια τα πήρε;

Αναρτημένη εικόνα

#267   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2012 - 13:11

Απίστευτη προσφορά !! Αν δεν φάω-βγω για 2 μήνες τα πήρα !!!

Μεταχειρισμένα ή καινούρια τα πήρε;

Καινούργια.. Και εγω δεν το πιστεύω ότι ειναι αυθεντικα αλλα μην τον στενοχωρισω σε περίοδο κρίσης , αν τον ικανοποιούν αυτόν το να πω εγω 😜

#268   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2012 - 13:51

Αυτά που παρέθεσες όντως είναι κορυφαία, και ίο περίεργο και άν ακούγεται, καθόλου υπερτιμημένα.
Πρόκειται για ολοκληρωμένα, custom molded, in-ear monitors μέ 8 drives στό κάθε ένα.
Για να πετύχεις τέτοιο ήχο από ένα hi-fi σύστημα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 2.000€-3000€.
Υπάρχουν και πιό "οικονομικές" λύσεις custom molded, γύρω στά 800$ (νομίζω είχα δεί και με 400$), και γενικά έχω ακούσει ότι τά custom είναι κατηγορία από μόνα τούς και γενικά, λόγω άψογης εφαρμογής, αξίζουν τα παραπάνω χρήματα και ποσφέρουν πολύ καλύτερο ήχο από αντίστοιχης τιμής ακουστικά!

#269   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2012 - 17:14

Αυτά που παρέθεσες όντως είναι κορυφαία, και ίο περίεργο και άν ακούγεται, καθόλου υπερτιμημένα.
Πρόκειται για ολοκληρωμένα, custom molded, in-ear monitors μέ 8 drives στό κάθε ένα.
Για να πετύχεις τέτοιο ήχο από ένα hi-fi σύστημα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 2.000€-3000€.
Υπάρχουν και πιό "οικονομικές" λύσεις custom molded, γύρω στά 800$ (νομίζω είχα δεί και με 400$), και γενικά έχω ακούσει ότι τά custom είναι κατηγορία από μόνα τούς και γενικά, λόγω άψογης εφαρμογής, αξίζουν τα παραπάνω χρήματα και ποσφέρουν πολύ καλύτερο ήχο από αντίστοιχης τιμής ακουστικά!

δες λιγο το προφιλ σου σου εχω γραψει γιατι δεν μπορουσα να σου στειλω πμ :)

#270   djnoizeteck

djnoizeteck

iPH User

• 180 μηνύματα
  • Twitter:@PanosGkatsas
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/05/2012 - 22:05

Ε ναι και ειδικα με τα MP3 audio format που ολοι χρησιμοποιουμε θα καταλαβουμε διαφορα στην ποιοτητα :P

Α,επισης οποιος δωσει 500e σε ακουστικα να σβησει ολα τα MP3 του και να βαλει τα κανονικα WMA αρχεια ετσι οπως βγαινουν απο το studio :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες