Ποιοτικά ακουστικά για iPhone
Δημοσίευση 01/06/2012 - 02:18
Είναι η ίδια εταιρεία με τούς γνωστούς ενισχυτές κιθάρας;
Άν ναί, δύσκολα να είναι εντελώς μάπα.
Δέν είναι και πολύ ακριβά (κάπου 70€) βλέπω, φαίνονται και καλοφτιαγμένα.
Χωρίς να τα ξέρω, επιφυλάσσομαι ότι μπορεί να είναι καλούτσικα για τα λεφτά τούς, αλλά άμα είναι να προτείνω κάτι, θα πώ τά Klipsch S4i που είναι σχεδόν στήν ίδια τιμή, αλλά δοκιμασμένα και κορυφαία!
PS: Τουλάχιστον αυτά δίνουν εμπέδηση, ευαισθησία και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ τά Beats στά τριπλάσια λεφτά τίποτα! Και πάει ο άλλος και τα αγοράζει!
Ad
Δημοσίευση 01/06/2012 - 02:27
Ειδικά άν τά βγάζει καμιά προσφορά τό Amazon! Τίς προάλλες τά είχε νομίζω 29$ ή 29£ !
Δημοσίευση 01/06/2012 - 02:54
Δημοσίευση 01/06/2012 - 06:13
Απλά θέλω να σου τονίσω ότι ο καθένας με τήν "τρέλα" του, όπως και το iPhone είναι "τρέλα" και πολλοί δέν θα σκέφτονταν κάν να δώσουν 600€-700€ γιά τηλέφωνο, το ίδιο γίνεται και με τα ακουστικά!
Δημοσίευση 01/06/2012 - 12:49
Δυστυχώς, λόγω τιμής, δέν τα έχω δοκιμάσει.
Κοίταξε, στήν ουσία τό κάθε ακουστικό είναι σάν μικρό ηχοσύστημα, ενσωματώνοντας πολλαπλά drivers για μπάσα, μεσαίες, υψηλές, κτλ., οπότε σέ καμία περίπτωση δέν θα έχεις "έλλειψη" σέ κάτι, το αντίθετο.
Επίσης, το "επίπεδα" πολλές φορές αναφέρεται ώς κάτι θετικό, δηλαδή ότι είναι πιστά στήν ηχογράφηση και δέν εισάγουν "τεχνουργήματα" ούτε "χρωματίζουν" τόν ήχο, κάτι που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι.
Γενικά, άν η ηχογράφηση είναι καλή, τά flat ακουστικά είναι πιό ξεκούραστα να τα ακούς πολύ ώρα.
Τέλος, επειδή και εγώ Rock ακούω (τά κλασσικά, Led, Deep Purple, Doors, Queen, κτλ.), και νόμιζα ότι χρειάζομαι πολύ μπάσο. Στήν ουσία αυτό που κάνει τήν διαφορά και σέ πορώνει να ακούς με τίς ώρες, είναι η αναλυτικότητα στίς μεσααίες (που κάνει τίς χορδές να ακούγονται ξεκάθαρες και γεμάτες), και το πόσο "σφιχτό" και ελεγχόμενο είναι το μπάσο, όχι πόσο πολύ.
Βέβαια οι προτιμήσεις μάς μπορεί να διαφέρουν, και θα σου έλεγα να ακούσεις πρώτα οτιδήποτε σκέφτεσαι να αγοράσεις, αλλά ξέρω εκτός άν είσαι Αθήνα είναι σχεδόν αδύνατον.
Αθηνα ειμαι αλλα τα jh επειδη ειναι custom δεν τα πουλανε στα καταστηματα..δηλαδη μονο αν βρω καποιον απο αθηνα να μου τα δωσει ---> αδυνατο. Οποτε θα βασιστω σε αυτα που εχω διαβασει σε head-fi.
Σε ευχαριστω για την βοηθεια !
Δημοσίευση 01/06/2012 - 14:52
Συμφωνώ απόλυταΚαλά, τα a-jays 4 παίζει να έχουν το καλύτερο value for money ever!
Ειδικά άν τά βγάζει καμιά προσφορά τό Amazon! Τίς προάλλες τά είχε νομίζω 29$ ή 29£ !
Δημοσίευση 01/06/2012 - 23:57
Όχι μόνο δέν τα πουλάνε, αλλά καί να βρείς κάποιον να τα έχει (ήδη χλωμό), δύσκολα θα τα εκτιμήσεις, γιατί ώς custom θα εφαρμόζουν τέλεια στο δικό του αυτί και όχι στο δικό σου.Αθηνα ειμαι αλλα τα jh επειδη ειναι custom δεν τα πουλανε στα καταστηματα..δηλαδη μονο αν βρω καποιον απο αθηνα να μου τα δωσει ---> αδυνατο. Οποτε θα βασιστω σε αυτα που εχω διαβασει σε head-fi.
Σε ευχαριστω για την βοηθεια !
Και ειδικά στά in-ear ακουστικά, ένα τουλάχιστον 40% τής απόδοσης οφείλεται στήν καλή εφαρμογή (όπου βέβαια τά custom παίζουν χωρίς αντίπαλο!).
Δημοσίευση 02/06/2012 - 00:09
Όχι μόνο δέν τα πουλάνε, αλλά καί να βρείς κάποιον να τα έχει (ήδη χλωμό), δύσκολα θα τα εκτιμήσεις, γιατί ώς custom θα εφαρμόζουν τέλεια στο δικό του αυτί και όχι στο δικό σου.
Και ειδικά στά in-ear ακουστικά, ένα τουλάχιστον 40% τής απόδοσης οφείλεται στήν καλή εφαρμογή (όπου βέβαια τά custom παίζουν χωρίς αντίπαλο!).
ναι ισχυει και αυτο, αλλα πρεπει να βρω και καλο γιατρο να μου κανει το καλουπι του αυτιου..Ειναι λιγο μπερδεμα :/ Αν τελικα τα παρω (1000+$ ειναι μεγαλο ποσο ) ελπιζω να το αξιζουν!
Δημοσίευση 02/06/2012 - 00:42
Το αξίζουν είναι σχετικό.
Εννοείται ότι θα είναι κορυφαία και ο ήχος τούς θα είναι αντίστοιχος ηχείων αξίας 3.000€-5.000€ !
Άν τα πάρεις πάντως, περιμένουμε ένα καλό review!
Δημοσίευση 02/06/2012 - 00:47
Ναι εννοειται για το review
Δημοσίευση 02/06/2012 - 00:51
Δημοσίευση 10/06/2012 - 20:53
Δημοσίευση 10/06/2012 - 21:27
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες