Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Ποιοτικά ακουστικά για iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1019 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/06/2012 - 02:18

Δέν έχω ιδέα!
Είναι η ίδια εταιρεία με τούς γνωστούς ενισχυτές κιθάρας;
Άν ναί, δύσκολα να είναι εντελώς μάπα.
Δέν είναι και πολύ ακριβά (κάπου 70€) βλέπω, φαίνονται και καλοφτιαγμένα.
Χωρίς να τα ξέρω, επιφυλάσσομαι ότι μπορεί να είναι καλούτσικα για τα λεφτά τούς, αλλά άμα είναι να προτείνω κάτι, θα πώ τά Klipsch S4i που είναι σχεδόν στήν ίδια τιμή, αλλά δοκιμασμένα και κορυφαία!

PS: Τουλάχιστον αυτά δίνουν εμπέδηση, ευαισθησία και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ τά Beats στά τριπλάσια λεφτά τίποτα! Και πάει ο άλλος και τα αγοράζει!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/06/2012 - 02:20

Βασικά έχουν και specs...εν αντιθέσει με τα dre...Εγώ έχω τα ajays 4 και μου φάνηκαν χειρότερα αυτά και είναι και λίγο πιο ακριβά...Γι αυτό παραξενεύτηκα και είπα να ρωτήσω..

Ίδια εταιρία με τη marshall των ενισχυτών πρέπει να είναι..

Αναρτημένη εικόνα

#348   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2012 - 02:27

Καλά, τα a-jays 4 παίζει να έχουν το καλύτερο value for money ever!
Ειδικά άν τά βγάζει καμιά προσφορά τό Amazon! Τίς προάλλες τά είχε νομίζω 29$ ή 29£ !

#349   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/06/2012 - 02:30

Τότε τα είχα πάρει λίγο μεταξύ Χριστούγεννα απο amazon...και είναι όντως τρομερή αγορά μαζί με comply foam...

Αναρτημένη εικόνα

#350   sophos

sophos

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 01/06/2012 - 02:54

τα μανίσια εμένα μου παίζουν μια χαρά και δυνατά, τα ποσά που βλέπω εδώ τα θεωρώ υπερβολές. 200 ευρώ για ακουστικά????? πάρε ακόμα ενα iphone καλύτερα!!

#351   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2012 - 06:13

600€ για τηλέφωνο; Πάρε Grado καλύτερα. Εξάλλου τό τηλέφωνο που έχω κάνει κλήσεις , ακούγεται δυνατά και καθαρά, είναι μία χαρά!

Απλά θέλω να σου τονίσω ότι ο καθένας με τήν "τρέλα" του, όπως και το iPhone είναι "τρέλα" και πολλοί δέν θα σκέφτονταν κάν να δώσουν 600€-700€ γιά τηλέφωνο, το ίδιο γίνεται και με τα ακουστικά! :)

#352   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/06/2012 - 12:49

Δυστυχώς, λόγω τιμής, δέν τα έχω δοκιμάσει.
Κοίταξε, στήν ουσία τό κάθε ακουστικό είναι σάν μικρό ηχοσύστημα, ενσωματώνοντας πολλαπλά drivers για μπάσα, μεσαίες, υψηλές, κτλ., οπότε σέ καμία περίπτωση δέν θα έχεις "έλλειψη" σέ κάτι, το αντίθετο.
Επίσης, το "επίπεδα" πολλές φορές αναφέρεται ώς κάτι θετικό, δηλαδή ότι είναι πιστά στήν ηχογράφηση και δέν εισάγουν "τεχνουργήματα" ούτε "χρωματίζουν" τόν ήχο, κάτι που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι.
Γενικά, άν η ηχογράφηση είναι καλή, τά flat ακουστικά είναι πιό ξεκούραστα να τα ακούς πολύ ώρα.
Τέλος, επειδή και εγώ Rock ακούω (τά κλασσικά, Led, Deep Purple, Doors, Queen, κτλ.), και νόμιζα ότι χρειάζομαι πολύ μπάσο. Στήν ουσία αυτό που κάνει τήν διαφορά και σέ πορώνει να ακούς με τίς ώρες, είναι η αναλυτικότητα στίς μεσααίες (που κάνει τίς χορδές να ακούγονται ξεκάθαρες και γεμάτες), και το πόσο "σφιχτό" και ελεγχόμενο είναι το μπάσο, όχι πόσο πολύ.
Βέβαια οι προτιμήσεις μάς μπορεί να διαφέρουν, και θα σου έλεγα να ακούσεις πρώτα οτιδήποτε σκέφτεσαι να αγοράσεις, αλλά ξέρω εκτός άν είσαι Αθήνα είναι σχεδόν αδύνατον.

Αθηνα ειμαι αλλα τα jh επειδη ειναι custom δεν τα πουλανε στα καταστηματα..δηλαδη μονο αν βρω καποιον απο αθηνα να μου τα δωσει ---> αδυνατο. Οποτε θα βασιστω σε αυτα που εχω διαβασει σε head-fi.

Σε ευχαριστω για την βοηθεια !

#353   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 01/06/2012 - 14:52

Καλά, τα a-jays 4 παίζει να έχουν το καλύτερο value for money ever!
Ειδικά άν τά βγάζει καμιά προσφορά τό Amazon! Τίς προάλλες τά είχε νομίζω 29$ ή 29£ !

Συμφωνώ απόλυτα

#354   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2012 - 23:57

Αθηνα ειμαι αλλα τα jh επειδη ειναι custom δεν τα πουλανε στα καταστηματα..δηλαδη μονο αν βρω καποιον απο αθηνα να μου τα δωσει ---> αδυνατο. Οποτε θα βασιστω σε αυτα που εχω διαβασει σε head-fi.

Σε ευχαριστω για την βοηθεια !

Όχι μόνο δέν τα πουλάνε, αλλά καί να βρείς κάποιον να τα έχει (ήδη χλωμό), δύσκολα θα τα εκτιμήσεις, γιατί ώς custom θα εφαρμόζουν τέλεια στο δικό του αυτί και όχι στο δικό σου.
Και ειδικά στά in-ear ακουστικά, ένα τουλάχιστον 40% τής απόδοσης οφείλεται στήν καλή εφαρμογή (όπου βέβαια τά custom παίζουν χωρίς αντίπαλο!).

#355   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2012 - 00:09

Όχι μόνο δέν τα πουλάνε, αλλά καί να βρείς κάποιον να τα έχει (ήδη χλωμό), δύσκολα θα τα εκτιμήσεις, γιατί ώς custom θα εφαρμόζουν τέλεια στο δικό του αυτί και όχι στο δικό σου.
Και ειδικά στά in-ear ακουστικά, ένα τουλάχιστον 40% τής απόδοσης οφείλεται στήν καλή εφαρμογή (όπου βέβαια τά custom παίζουν χωρίς αντίπαλο!).

ναι ισχυει και αυτο, αλλα πρεπει να βρω και καλο γιατρο να μου κανει το καλουπι του αυτιου..Ειναι λιγο μπερδεμα :/ Αν τελικα τα παρω (1000+$ ειναι μεγαλο ποσο ) ελπιζω να το αξιζουν!

#356   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2012 - 00:42

Ναί είναι φασαρία!
Το αξίζουν είναι σχετικό.
Εννοείται ότι θα είναι κορυφαία και ο ήχος τούς θα είναι αντίστοιχος ηχείων αξίας 3.000€-5.000€ !
Άν τα πάρεις πάντως, περιμένουμε ένα καλό review!

#357   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2012 - 00:47

θα παω αγγλια να δω κατι φιλους μου και μπορει να παρω το καλουπι απο εκει αν δεν βρω καποιον αξιολογο σε ελλαδα :blush:

Ναι εννοειται για το review :D

#358   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/06/2012 - 00:51

Αγόρασα σήμερα τα Solo του Dr.Dre! Μια χαράααααα! ;)

#359   hgemwn

hgemwn

iPH newbie

• Pip
  • 74 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2012 - 20:53

Bose φιλε!

#360   p0keroulis

p0keroulis

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2012 - 21:27

εγω αυτα πειρα προσφατα για να τα εχω και για τρεξιμο γιατι τα αλα μου πεφτανε :P http://www.multirama...98&catid=100500

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες