Ποιοτικά ακουστικά για iPhone
Δημοσίευση 16/01/2012 - 02:04
Αμα Ακουσεις ηχο θα τρελαθεις τα εχει ενας φιλος μου και τρελαθηκα
Ad
Δημοσίευση 16/01/2012 - 02:08
Φίλε μου πιστεύω με τόσα λεφτά μπορώ να βρω καλύτερα ακουστικά....Γενικά η Monster ή Dr Dre ή όπως λέγεται τελοσπάντων πουλάει συσκευασία και στυλ.Δε λέω ότι δεν είναι καλά αλλά έχουν καπέλο +100Ε από τα υπόλοιπα.Πχ άκουσε τα ajays και τα ibeats και θα καταλάβεις..http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B3808&cat=1
Αμα Ακουσεις ηχο θα τρελαθεις τα εχει ενας φιλος μου και τρελαθηκα
Δημοσίευση 16/01/2012 - 02:16
Δημοσίευση 16/01/2012 - 23:51
Αν σκοπεύετε να ξοδεψετε μέχρι 10-15€ καλύτερα μην αλλάξετε ακουστικα. Πάρτε καλύτερα earbuds για τα ακουστικα του iphone (πχ τα yurbuds adapters) και θα βελτιώσετε πολυ την ποιότητα ήχου και την εφαρμογη κρατώντας και το in-line μικρόφωνο.
Στην επόμενη κατηγορία aJays four, Klipsch s4i και sennheiser mm 50/70 η AKG k370 είναι σαφώς ποιοτικοτερα με μικρόφωνο και εξαιρετικές αγορές.
Αν ανέβουμε κι'αλλο σε απαιτήσεις, τα ultimate ears triplefi 10 στην τιμή που πωλούνται αυτη τη στιγμη είναι πραγματικό κελεπουρι, ιδίως αν προσθέσουμε και ένα custom aftermarket ασημένιο καλώδιο.
Το αν αξίζει κάθε ακουστικό τα λεφτά του είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα φυσικα.
Δημοσίευση 17/01/2012 - 00:11
To έχουμε αναλύσει εκτενώς το θέμα μαζί παλιότερα...Πρακτικά το 99% των ακουστικων μέχρι 100€ χρησιμοποιεί κινεζικά generic μεγάφωνα της κακιάς ώρας. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες απο γνωστές εταιρίες με υπόληψη στο χώρο.
Αν σκοπεύετε να ξοδεψετε μέχρι 10-15€ καλύτερα μην αλλάξετε ακουστικα. Πάρτε καλύτερα earbuds για τα ακουστικα του iphone (πχ τα yurbuds adapters) και θα βελτιώσετε πολυ την ποιότητα ήχου και την εφαρμογη κρατώντας και το in-line μικρόφωνο.
Στην επόμενη κατηγορία aJays four, Klipsch s4i και sennheiser mm 50/70 η AKG k370 είναι σαφώς ποιοτικοτερα με μικρόφωνο και εξαιρετικές αγορές.
Αν ανέβουμε κι'αλλο σε απαιτήσεις, τα ultimate ears triplefi 10 στην τιμή που πωλούνται αυτη τη στιγμη είναι πραγματικό κελεπουρι, ιδίως αν προσθέσουμε και ένα custom aftermarket ασημένιο καλώδιο.
Το αν αξίζει κάθε ακουστικό τα λεφτά του είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα φυσικα.
Ξέρω ότι τα klipsch είναι καλύτερα και περίπου ίδια τιμή αλλά με ψήνουν πολύ τα ajays και λόγω του καλωδίου......Από ήχο συγκριτικά τα 2 τι λένε;Είναι πολύ ανώτερα τα klipsch?
Δημοσίευση 17/01/2012 - 00:17
Δημοσίευση 17/01/2012 - 00:22
Δημοσίευση 17/01/2012 - 00:32
Εχω 3g και θελω να παρω ακουστικα. Με ενδιαφερει πολυ να μην ειναι μυτερα μπροστα,δηλαδη θελω να εχουν ιδιο σχημα με αυτα τις apple. (καταλαβατε τι εννοω
Επισης να μπορω να τα χρησιμοποιησω και σαν handsfree.
Αξιζει λετε να παρω τα αυθεντικα; Η εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινετε;
Μεχρι 25-30€ το πολυ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/01/2012 - 00:39
Καλησπερα παιδια. Να μην ανοιγω νεο θεμα ας ρωτησω εδω.
Εχω 3g και θελω να παρω ακουστικα. Με ενδιαφερει πολυ να μην ειναι μυτερα μπροστα,δηλαδη θελω να εχουν ιδιο σχημα με αυτα τις apple. (καταλαβατε τι εννοω
Επισης να μπορω να τα χρησιμοποιησω και σαν handsfree.
Αξιζει λετε να παρω τα αυθεντικα; Η εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινετε;
Μεχρι 25-30€ το πολυ!
Πάρε τα original apple καλύτερα. Αφου δεν θέλεις in ear, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να το ψάξεις για ποιοτικοτερο ήχο (ουτε χρειαζεται αλλωστε).
Δημοσίευση 17/01/2012 - 00:47
Απο ηχο ειμαι ευχαριστημενος με τις apple. Δε το πολυψαχνω κιολας δηλαδη.Πάρε τα original apple καλύτερα. Αφου δεν θέλεις in ear, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να το ψάξεις για ποιοτικοτερο ήχο (ουτε χρειαζεται αλλωστε).
Ισως βαλω και αγγελια. Θα δω. Ευχαριστω
Δημοσίευση 18/01/2012 - 08:25
Θα 'θελες.. 15 ευρω καλά είναι..?
Τα a-jays που κοίταξα βαράνε απο 70-80..
Τα a-jays four τα βρήκα απο amazon στα 32,23ευρω σε λευκό και τα έχω παραγγείλει. Πιστεύω πολύ καλή τιμή.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες