Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Ποιοτικά ακουστικά για iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1019 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 05/01/2012 - 14:10

Παιδια σε αυτη την κατηγορία τιμής (μέχρι 30 ευρω περίπου) ο,τι και να πάρεις επώνυμο καλούτσικα θα ακούγεται αλλα μην περιμένετε να γίνει ξαφνικά η ακρόαση μουσικής απο το κινητο ανεπανάληπτη εμπειρία. Το έχω γράψει και αλλου, η βελτίωση της επαφής των ακουστικων με το αυτί μας είναι πιο σημαντικός παράγοντας για να πάρουμε καλο ήχο χωρίς να ξοδέψουμε σχεδον καθολου (η και κυριολεκτικα καθολου!) λεφτά. Αν χρησιμοποιούμε σχετικα αξιοπρεπη τύπου in-ear ακουστικα η χρήση earbuds αφρου ( comply foam ) αξίζει περισσότερο απο το να αγοράσουμε καινούργια ακουστικα μέχρι 100 ευρω, χωρίς να υπερβάλλω καθόλου. Και δε χρειάζεται καν να αγοράσετε τέτοια tips, μπορείτε να τα φτιάξετε-υπάρχουν οδηγίες στο YouTube.

Μετά από πολλές δοκιμές όλο αυτό τον καιρό θα έλεγα οτι σχεδόν έχεις δίκιο !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   tsour

tsour

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2012 - 15:34

Λοιπον επειδη ειμαι ειδικος σε ακουστικα (εχω δοκιμασει τα παντα) και εχω πολλα κανταρια τρελα με τον τελειο ηχο, πριν 4 χρονια ανακαλυψα αυτα : http://www.klipsch.c...-in-ear-headset
κι επειδη γνωριζω απο φιλους dj και ηχοληπτες που ξερω, τα klipsch ειναι απο τα καλυτερα ηχεια στον κοσμο με παρα πολλα βραβεια σε διαφορες κατηγοριες. Μου αρεσαν σαν desigh,τα παρηγγειλα και πιστεψτε με ο ηχος που βγαζουν ειναι συγκλονιστικος!! ειναι απαρραμιλος,απιστευτος και πλεον δεν μπορω να χρησιμοποιησω αλλα earphones!! τα ειχα αγορασει τοτε 100¢ αλλα μα την παναγια τα λεφτα ειναι πολυ λιγα για αυτο που προσφερουν!! KLIPSCH ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ!! :wub: ;)

#93   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 05/01/2012 - 22:35

Λοιπον επειδη ειμαι ειδικος σε ακουστικα (εχω δοκιμασει τα παντα) και εχω πολλα κανταρια τρελα με τον τελειο ηχο, πριν 4 χρονια ανακαλυψα αυτα : http://www.klipsch.c...-in-ear-headset
κι επειδη γνωριζω απο φιλους dj και ηχοληπτες που ξερω, τα klipsch ειναι απο τα καλυτερα ηχεια στον κοσμο με παρα πολλα βραβεια σε διαφορες κατηγοριες. Μου αρεσαν σαν desigh,τα παρηγγειλα και πιστεψτε με ο ηχος που βγαζουν ειναι συγκλονιστικος!! ειναι απαρραμιλος,απιστευτος και πλεον δεν μπορω να χρησιμοποιησω αλλα earphones!! τα ειχα αγορασει τοτε 100¢ αλλα μα την παναγια τα λεφτα ειναι πολυ λιγα για αυτο που προσφερουν!! KLIPSCH ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ!! :wub: ;)

Φίλε εννοείς τα s4i? Δε φαίνεται για ποια μιλάς απο το link. Και ένα είναι αυτα , τα καλώδια τουσ είναι ευαίσθητα; Γιατι το μεγαλύτερο προβλημα που εντόπιζω στα ακουστικά είναι να χαθούν τα καλώδια (χωρίς να σκιζονται εξωτερικά).

Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 05/01/2012 - 22:35

#94   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/01/2012 - 22:55

http://www.jays.se/p...-jays-four.html

#95   tsour

tsour

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 00:12

Φίλε εννοείς τα s4i? Δε φαίνεται για ποια μιλάς απο το link. Και ένα είναι αυτα , τα καλώδια τουσ είναι ευαίσθητα; Γιατι το μεγαλύτερο προβλημα που εντόπιζω στα ακουστικά είναι να χαθούν τα καλώδια (χωρίς να σκιζονται εξωτερικά).

Ναι αυτα εχω! Τα s4i! Στα 4 χρονια που τα εχω η μοναδικη φθορα που εχουν παθει ειναι οτι εκει που τελειωνει το καλωδιο στο ακουστικο,εχει ανοιξει το πλαστικο περιβλημα,αλλα το καλωδιο απο μεσα ειναι μια χαρα! αλλα το βρισκω φυσιολογικο γιατι τα δουλευω σχεδον καθημερινα και σε αντιξοες συνθηκες (μεσα απο κρανος,στις τσεπες χυμα,στο γυμναστηριο κ.τ.λ) με βολευουν γιατι μπαινει ολο μεσα στο αυτι και απομονωνει εξωτερικους ηχους!!

#96   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 06/01/2012 - 01:01

Ευχαριστω για την απάντηση, είμαι σε φάση που ψάχνω ποιοτικά ακουστικά (τα sennheiser mm50 που έχω φθείρονται συνέχεια και χαλουν στις επαφές με το iPhone με αποτέλεσμα να αχρειστευονται, είμαι ευχαριστημένος απο την απόδοση αλλα όχι απο την αντοχή τους μετα απο 2 ζευγάρια!).

#97   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 01:03

Πάντως στήν κατηγορία τών 80€ έχω ακούσει καλά λόγια και για κάποια Beyerdynamic.
Μπορείτε να μπείτε στήν σελίδα whathifi.com να δείτε ποιά ακριβώς, τα έχουν ψηφίσει best value for money προϊόν τού 2011!

#98   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 06/01/2012 - 01:41

Ευχαριστω για την απάντηση, είμαι σε φάση που ψάχνω ποιοτικά ακουστικά (τα sennheiser mm50 που έχω φθείρονται συνέχεια και χαλουν στις επαφές με το iPhone με αποτέλεσμα να αχρειστευονται, είμαι ευχαριστημένος απο την απόδοση αλλα όχι απο την αντοχή τους μετα απο 2 ζευγάρια!).

Αν είσαι απο αυτούς που "λιώνουν" τα ακουστικα, πάρε τα shure 215. Με αποσπωμενο καλώδιο και πολυ καλο ήχο. Ακριβά για μη "μυημενους"αλλα θα τα έχεις για πολλα-πολλα χρόνια.

#99   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:16

AKG Q350....

#100   tsour

tsour

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:16

Πάντως στήν κατηγορία τών 80€ έχω ακούσει καλά λόγια και για κάποια Beyerdynamic.
Μπορείτε να μπείτε στήν σελίδα whathifi.com να δείτε ποιά ακριβώς, τα έχουν ψηφίσει best value for money προϊόν τού 2011!

Τελος, τα καλύτερα ακουστικά ever ειναι τα klipsch!! Μπηκα στη σελίδα φίλε και όντως τα έχει μέσα στη πρώτη πένταδα!! Μιλάμε για εγγύηση τώρα!!!!

#101   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:20

Τελος, τα καλύτερα ακουστικά ever ειναι τα klipsch!! Μπηκα στη σελίδα φίλε και όντως τα έχει μέσα στη πρώτη πένταδα!! Μιλάμε για εγγύηση τώρα!!!!

Καλά τα Klipsch αλλα είπαμε, όχι και έτσι...
Όταν κοπεί τα καλώδιο τα καλύτερα ακουστικά είναι αυτά που μπορείς να το αλλάξεις. Γιατι 99% αυτό θα φθαρει πρώτα.

#102   jlazarou

jlazarou

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2012 - 19:24

κορυφαια και τελος.

#103   KonstantinosFotos

KonstantinosFotos

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@kostas_fotos
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 10/01/2012 - 19:26

Δεν διαφωνω αλλα ενας μισθος για ακουστικα???

#104   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 10/01/2012 - 19:28

ok... 500€ για ακουστικά ψείρες... Δεν θα τα έδινα ακόμα κι άν έβγαζα 10000€ το μήνα.

#105   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 10/01/2012 - 19:31

Ρε δεν κάνουν 500Ε ,500$ κάνουν...Ότι ναναι έχουν ξεφύγει τα παληκάρια.Κι αν σου κοπεί το καλώδιο κλαίς 500$.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13