Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

iPhone 4S με 8MP κάμερα και ενσωματωμένη SIM

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
232 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:11

παντα μετα απο λιγο καιρο το κινητο σου δε θα ειναι το δυνατοτερο της αγορας. οποτε αν μπαινεις σε αυτη τη λογικη κανενα κινητο δε σου κανει.

Εγω μιλαω για την apple φιλε.Δηλαδη γιατι μην παρω τωρα το samsung galaxy s2 και να περιμενω το 6 οταν το samsubng ακομα και τοτε θα ειναι πιο δυνατο?Για να λεω οτι εχω apple?Ασε που ειναι πιο φθηνο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:12

Συγνωμη αλλα θυμα του iphone δεν ξαναπεφτω.Ελεος δηλαδη.2 κινητα σε 1 χρονο.2 κινητα σε ενα χρονο τα οποια θα ειναι πιο αδυναμα απο το samsung gaalxy s2 ,και το iphone 4 που κλανει στο samsung κανει τα ιδια χρηματα.Αληθεια ,μπορειτε να μου πειτε τον λογω γαιτι δεν πατε σε samsung galaxy s2 ,μιας και μια χαρα προγραμματα εχει πλεον,και καλυτερη καμερα εχει,και μεγαλυτερη οθονη,καλυτερο επεξεργαστη,μεγαλυτερη αναλυση,και παιζει και flash και προτιματε το iphone 4[4s-5-6-15]?Ελεγα να το απρω και εγω το 4σαρι αλλα ειναι αμαρτια να δινω τοσα λεφτα καθε χρονο ενα κινητο το οποιο δεν εινα το δυναντοτερο της αγορας,

καταρχας θα δωσεις 600 ευρω για ενα κινητο που μετα απο ενα χρονο θα το βρισκεις καινουργιο 350 μπορει κ λιγοτερα! το iphone εχει μεγαλη μεταπωληση κ δεν θα χασεις αρκετα χρηματα! Επιπλεον το ανδροιδ επειδη ειχα πολλες συσκευες ειναι πολυ ανωριμο ακομα ! Τελος πιστευω προχωρας αναλογα με τις αναγκες σου , προσωπικα για μενα το s2 ειναι φοβερο αλλα δεν με βολευει εινα τεραστιο, κ εχει τρομερη καταναλωση μπαταριας. Με μεση χρηση στο 4αρι βγαζω ανετα 2,5 μερες.Τελος πιστευω οτι τι να το κανεις το 2πυρηνο, το4πυρηνο κτλ. ρολο παιζουν οι εφαρμογες κ σε αυτο ακομα το ios ειναι απαιχτο! Ισως οταν ωριμασει το ανδροιδ να το προτιμησω! Καλο καλοκαιρι σε ολους!

#108   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:13

Εχω σοκαριστει,ιδια τιμη ,καμια σχεση το ενα με το αλλο και προτιμουν iphone 4.Λογος?

#109   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:15

Εχω σοκαριστει,ιδια τιμη ,καμια σχεση το ενα με το αλλο και προτιμουν iphone 4.Λογος?

φιλε σου εγραψα τους λογους αν θες το δεχεσαι με βαση τις αναγκες σου προχωρας! Μην συγκρινεις ανομια πραγματα!

Τελευταία επεξεργασία από: aristidis7, 01/06/2011 - 14:16

#110   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:17

Ναι φιλε το ειδα,αλλα σε θεμα χαραχτηριστικων και δυναμης το samsung ειναι πολυ μπροστα και κανουν την ιδια τιμη.
Θεμα χωρητικοτητας εγω δεν εχω,και οι περισσοτεροι βαζουν τα iphone τους σε θηκες και γινονται υπερδιπλασια[οπως και εγω με το 3gs μου]
Επιπλεον θα ηθελα να μαθω την διαφορα του ios με το android.Τα βασικα προγραμματα ιδια δεν παιζουν[gps ,sygic,navigon,games κτλ?
Επιπλεον γιατι τοσο ακριβο?Αφου βλεπουν οτι δεν εχουν το πιο δυνατο κινητο γιατι τοσο ακριβο?Πειραζει να ριξουν την τιμη?Ολα για αυτο το σηματακι της apple?

Τελευταία επεξεργασία από: Socratis10, 01/06/2011 - 14:21

#111   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:21

Ναι φιλε το ειδα,αλλα σε θεμα χαραχτηριστικων και δυναμης το samsung ειναι πολυ μπροστα και κανουν την ιδια τιμη.
Θεμα χωρητικοτητας εγω δεν εχω,και οι περισσοτεροι βαζουν τα iphone τους σε θηκες και γινονται υπερδιπλασια[οπως και εγω με το 3gs μου]

Το ειπαμε αυτο, ειναι ανωτερο το s2 σε hardware αλλα σου λεω τι να το κανεις? τι σου προσφερει παραπανω ? αντιθετα το ios με τις εφαρμογες του ειναι απαιχτο πραγματικα!κ με θηκη παλι το s2 ειναι τεραστιο! κ τελος αγοραζοντας το s2 χανεις λεφτα μελλοντικα...
ποιοτικα κ κατασκευαστικα το s2 ειναι υποδιεστερο ! iphone με γυαλι κ αλουμινιο...

Τελευταία επεξεργασία από: aristidis7, 01/06/2011 - 14:23

#112   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:22

Την αμεσότητα του iOS δεν την έχει.

Τη ποιότητα κατασκευής, δεν την έχει. ΑppStore? Δεν έχει. Βλέπω 500 πράγματα στην οθόνη. Ένα χάος.

Την υποστήριξη που προσφέρει η Apple στις συσκευές τις, να μη το συζητήσουμε. Δες το 3G π.χ.

Σε ένα 6μηνο θα βγει το S3 ας πουμε και το S2 θα το 'χουν ξεχάσει.

Επίσης πως να πάρεις σοβαρα μια εταιρεία που φτιάχνει ψυγεία, τηλεοράσεις, φουρνους μυκροκυμάτων κτλ..?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#113   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:26

Το ειπαμε αυτο, ειναι ανωτερο το s2 σε hardware αλλα σου λεω τι να το κανεις? τι σου προσφερει παραπανω ? αντιθετα το ios με τις εφαρμογες του ειναι απαιχτο πραγματικα!κ με θηκη παλι το s2 ειναι τεραστιο! κ τελος αγοραζοντας το s2 χανεις λεφτα μελλοντικα...
ποιοτικα κ κατασκευαστικα το s2 ειναι υποδιεστερο ! iphone με γυαλι κ αλουμινιο...

Φιλε μου βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα.Εμενα με νοιαζει πολυ η δυναμη του κινητου ,η οθονη κτλ,δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το γυαλι κτλ.Οπως ειπες ο καθενας της προτιμησεις του.Εγωθεωρω το samsung για πιο hardcore καταστασεις και χρηστες.

#114   menegsp

menegsp

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:27

την αυξημένη ανάλυση κάμερας, δεν το λες μικρή αλλαγή!

Σιγα την αναβαθμιση λες κ ολοι μας θα αντικαταστησουμε μια SLR μηχανη για να χρησιμοποιουμε το iphone 4S για να τραβαμε φωτογραφιες αντι μιας σωστης φωτογραφικης μηχανης.. κ μετα να τις εκτυπωνουμε σε μεγεθος ΚΑΔΡΟΥ γιατι σε τετοιο μεγεθος εκτυπωσης αντιστοιχη μια τετοια αναλυση... δεν θεωρω οτι ειναι σημαντικη αναβαθμιση αν κ ειμαι fan της Αpple...

#115   swatoner

swatoner

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:28

Συγκρίνεις ενός έτους κινητό με κινητό 1 μήνα.
Μεταπώληση του samsung με iphone τελείως διαφορετική
Οριμότητα iOS με Android διαφορές απλά για γέλια. Όταν και ίσως ωριμάσει το Android τότε ευχαρίστως.
Μια ερώτηση σπίτι και στη δουλειά έχεις Windows ή Linux είτε MacOS;

Η apple σου πουλάει κλειδωμένο κινητό αλλά αξιόπιστο σχεδόν πάντα.
Δε ξέρω αν ασχολείσε με servers για να σου φέρω παράδειγμα αλλά θα αγόραζες ένα custom build server (μέταλο) είτε θα έδινες παραπάνω για να πάρεις έναν Dell/HP/IBM server.

Στην τελική εσύ βλέπεις τα δικά σου συν και πλήν και επιλέγεις.

Το χειρότερο απ` όλα δεν είναι οτι όλοι παίρνουν iPhone αλλά μέχρι και ο πατέρας μου που απλά παίρνει τηλ, στέλνει κανα μήνυμα ήθελε να δώσει 600 ευρώ να πάρει iPhone γιατί διαφημίστικε πολύ και του έκανε εντύπωση. Μεγάλη οθόνη, κάμερα, μουσική. Υπέθεσε οτι κάνει παπάδες σαν κινητό με τόσα λεφτά μέχρι που ευτυχώς του έκοψα τον αέρα και γλύτωσα και εγώ αλλά και η τσέπη του.

#116   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:29

Φιλε μου βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα.Εμενα με νοιαζει πολυ η δυναμη του κινητου ,η οθονη κτλ,δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το γυαλι κτλ.Οπως ειπες ο καθενας της προτιμησεις του.Εγωθεωρω το samsung για πιο hardcore καταστασεις και χρηστες.

τι δυναμη τι ακριβως να την κανεις; θες να σπασεις κωδικους 5425 χαρακτηρων; θελεις να παιζεις παιχνιδια οπως στον υπολογιστη;
καλα τα χαρατκηριστικα αλλα να μπορεις να τα χρησιμοποιησεις. τοση υπολογιστικη ισχυς στα κινητα ειναι ΑΝΟΥΣΙΑ.
οτι χρειαστει να κανεις με το iphone το κανεις και με το παραπανω. και ας ειναι και πιο αργο οπως λες.

#117   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:29

ναι ο.κ σιγουρα το βλεπουμε διαφορετικα αλλα τι να την κανεις την δυναμη οταν δεν μπορεις κ δεν εχεις τις εφαρμογες για να την χρησιμοποιησεις?

#118   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:31

Συγκρίνεις ενός έτους κινητό με κινητό 1 μήνα.
Μεταπώληση του samsung με iphone τελείως διαφορετική
Οριμότητα iOS με Android διαφορές απλά για γέλια. Όταν και ίσως ωριμάσει το Android τότε ευχαρίστως.
Μια ερώτηση σπίτι και στη δουλειά έχεις Windows ή Linux είτε MacOS;

Η apple σου πουλάει κλειδωμένο κινητό αλλά αξιόπιστο σχεδόν πάντα.
Δε ξέρω αν ασχολείσε με servers για να σου φέρω παράδειγμα αλλά θα αγόραζες ένα custom build server (μέταλο) είτε θα έδινες παραπάνω για να πάρεις έναν Dell/HP/IBM server.

Στην τελική εσύ βλέπεις τα δικά σου συν και πλήν και επιλέγεις.

Το χειρότερο απ` όλα δεν είναι οτι όλοι παίρνουν iPhone αλλά μέχρι και ο πατέρας μου που απλά παίρνει τηλ, στέλνει κανα μήνυμα ήθελε να δώσει 600 ευρώ να πάρει iPhone γιατί διαφημίστικε πολύ και του έκανε εντύπωση. Μεγάλη οθόνη, κάμερα, μουσική. Υπέθεσε οτι κάνει παπάδες σαν κινητό με τόσα λεφτά μέχρι που ευτυχώς του έκοψα τον αέρα και γλύτωσα και εγώ αλλά και η τσέπη του.

windows και linux λειτουργικα,ποτε δεν πηρα mac pc[αποδοση χρηματων με τα εξαρτηματα που εχει και λογω ασυμβατοτητας προγραμματων]

#119   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:40

Και μενα αμα μου βαλεις μια τουρμινα μπορει να πεταξω..Φιλικα..

Ανταλαγη φωτογραφιών -επαφές-καθώς και locations στέλνονται χωρίς να χρειαζεσε ίντερνετ η bluetooth απο iPhone σε iPhone η απο iPhone σε οποιοδήποτε κινητό nokia -σε android κινητά ,καθώς και σε blackberry κινητά αρκει να εισαι στο ιδιο τοπικο δυκτιο με καποιον μεσω wifi.εάν περάσεις την εφαρμογή bump δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

#120   arisgamatos

arisgamatos

iPH Enthousiast

• 490 μηνύματα
  • Twitter:@arisyo13
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:arisyo13

Δημοσίευση 01/06/2011 - 14:53

Παντως μπορει τα Galaxy να ειναι καλυτερα σε θεμα Hardware αλλα αλλα αν δεν το εχεις το καταλληλο software να το διαχειριστεις τοτε ειναι εντελως αχρηστο.. Το iOS με οχι τοσο δυνατο hardware ειναι ετσι καλα σχεδιασμενο που να τρεχει γρηγορα.. στην ουσια εδω δεν πληρvνεις hardware αλλα εμαφνιση και την ευχρηστια του iOS ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες