Epeidi exw dei ta panta s auti ti syzitisi ...Re magkes eseis den eisastan pou allaksate to 3Gs sas gia to 4 ?! Gia 400mhz parapanw kai 3MP camera ?!
θα συμφωνήσω ΑΛΛΑ δεν έβαλες κάτι σημαντικό.... το design...
Το design μπορεί να παραπλανήσει τον οποιοδήποτε κάνοντας τον να πιστέψει πως αυτό που αγοράζει έχει τιτανοτεράστειες διαφορές με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ στην ουσία οι διαφορές είναι μικρές και τα λεφτά της διαφοράς τεράστια σε χρηματικό πόσο. Αρά 0 στο πηλίκο.
Αυτά κάνει πάντα η Apple. Για μένα αν με ρωτούσε κάποιος είτε παίζω το 3g είτε παίζω το 4 είναι το ίδιο και το αυτό. OK το 3g μπορεί να κολλούσε σε μερικά applications αλλά μην τρελαθούμε. Και μιλώ για έμενα που γουστάρω τα gadget's. Οι τιμές στα κινητά είναι εξωφρενικές. Με 700 ευρώ παίρνω ένα pc και κάνω ότι γουστάρει η ψυχή μου. Όλο αυτό για εμάς είναι ένα χόμπι που απλός κοστίζει πάρα πολύ ακριβά. Όσο για το αν είναι 8mp η καινούργια κάμερα πραγματικά την έχω χεσμένη γιατί με 700 ευρώ πάω και παίρνω μια canon με ένα καρούμπαλο μπροστά από εδώ μέχρι απέναντι και τραβώ ποδοσφαιριστές σε αγώνες...
Ένα φοβερά καλό που έχουν τα Iphone είναι η απίθανη μεταπώληση τους και μιλώ εγώ που έχω ξοδέψει μόνο 250 ευρώ στο σύνολο από την τσέπη μου (χωρίς επιδοτήσεις) για την αγορά 2g, 3g (τα οποία και έχω πουλήσει), και τώρα κάτοχος 4.
αυτά τα ολίγα, ας μην τρελαινόμαστε...!!
Τελευταία επεξεργασία από: dos659, 31/05/2011 - 21:19