Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

iPhone 4S με 8MP κάμερα και ενσωματωμένη SIM

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
232 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 02/06/2011 - 12:05

Eνω ο τιτλος λεει iPhone 4S με 8MP κάμερα και ενσωματωμένη SIM τελικα εγινε ενα ακομα vs :lol:
Ρε παιδια το θεμα ειναι τι θα παρουσιασει ο Τζομπς στο event!

Παντως γι αυτα που λετε αλλοι ειναι κολημενοι με την apple και αλλοι ειναι αντι apple :P Η μαγκια θα ειναι να μην ειμαστε ουτε αντι αλλα ουτε κολημενοι με παρωπιδες. Ο ανταγωνισμος ειναι για καλο του καταναλωτη και μακαρι να βγαζει η samsung καλα κινητα ωστε να αναγκαστει και η Aplle να κανει κατι καλο..Μερικοι εδω μεσα δεν σηκωνουν κουβεντα λες και τους πληρωνει ο Στηβι, ρε παιδια ξεκοληστε λιγο θα βγει παλι ο τζομπς και θα πει στο νεο μηλο θα προσθεσουμε αντι για ασπρο φορτιστη μαυρο και ολα τα ζομπι θα πουνε ουαου ο θεος στηβ ανακαλυψε το μαυρο φορτιστη και θα κανουν ουρες για να το παρουν :lol:
WAKE UP VASILI 8)
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   domigr

domigr

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2011 - 12:09

παιδια κατι ασχετο..πως παει ο Steve στο θεμα υγειας??εχουμε κανενα νεο??

#183   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 02/06/2011 - 12:32

Eνω ο τιτλος λεει iPhone 4S με 8MP κάμερα και ενσωματωμένη SIM τελικα εγινε ενα ακομα vs

Παντως γι αυτα που λετε αλλοι ειναι κολημενοι με την apple και αλλοι ειναι αντι apple :P Η μαγκια θα ειναι να μην ειμαστε ουτε αντι αλλα ουτε κολημενοι με παρωπιδες. Ο ανταγωνισμος ειναι για καλο του καταναλωτη και μακαρι να βγαζει η samsung καλα κινητα ωστε να αναγκαστει και η Aplle να κανει κατι καλο..Μερικοι εδω μεσα δεν σηκωνουν κουβεντα λες και τους πληρωνει ο Στηβι, ρε παιδια ξεκοληστε λιγο θα βγει παλι ο τζομπς και θα πει στο νεο μηλο θα προσθεσουμε αντι για ασπρο φορτιστη μαυρο και ολα τα ζομπι θα πουνε ουαου ο θεος στηβ ανακαλυψε το μαυρο φορτιστη και θα κανουν ουρες για να το παρουν :lol:
WAKE UP VASILI 8)

Χαχαχαχαχαχα !φίλε συν ένα για το καινούργιο φορτιστή της apple!αν βαψει και τα ακουστικά δηλαδή τι θα γίνει; :P Χεχεχεχεχε!

#184   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2593 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2011 - 12:41

:rolleyes: Ασε φιλε αν βαψει και τα ακουστικα τοτε θα ανεβει η τιμη κατακορυφα!Αν και εχω πληροφοριες οτι το βαψιμο θα το κρατησει για το iphone6 , θα ειναι η καινοτομια του μελλοντος :P

#185   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 02/06/2011 - 12:51

Παιδια ολα αυτα ειναι υποθεσεις και λογια...

μεχρι να παρουσιασει ο στιβ το μηλοφωνο δεν υπαρχει λογος να γινεται αυτη η συζητηση κατ εμε...

μπορει να παρουσιασει κατι που να το κανει τρομερο

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#186   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 02/06/2011 - 13:00

:rolleyes: Ασε φιλε αν βαψει και τα ακουστικα τοτε θα ανεβει η τιμη κατακορυφα!Αν και εχω πληροφοριες οτι το βαψιμο θα το κρατησει για το iphone6 , θα ειναι η καινοτομια του μελλοντος :P

Βασικά αν το βάψουν μαύρο το φορτιστή μπορεί να μην περνάει καλά το ρεύμα απο μέσα και να μην είναι καλή και η βαφη και να ξεβαφει οποτε θα θελει κανά χρόνο για να τα βγάλει!!!χαχαχχαχαχαχαχ :P :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: nikolakis91, 02/06/2011 - 13:01

#187   alexaros

alexaros

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2011 - 13:22

Eνω ο τιτλος λεει iPhone 4S με 8MP κάμερα και ενσωματωμένη SIM τελικα εγινε ενα ακομα vs :lol:

WAKE UP VASILI 8)

χαχαχαχα μαυρο φορτηστη +10000000

#188   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 02/06/2011 - 13:40

Παιδια ολα αυτα ειναι υποθεσεις και λογια...

μεχρι να παρουσιασει ο στιβ το μηλοφωνο δεν υπαρχει λογος να γινεται αυτη η συζητηση κατ εμε...

μπορει να παρουσιασει κατι που να το κανει τρομερο

η Apple έχει να παρουσιάσει κάτι δυνατό πραγματικά και καινοτόμο από το 2007 ;) αυτό έχει κουράσει πιστεύω όσους την ακολουθούμε...
βέβαια το καλό είναι οτι τα προϊόντα της αντέχουν στον χρόνο...αλλά θα ήθελα να δω ΝΕΟ design,και ΝΕΟ ή τροποποιημένο εκ βάθρων iOS....

#189   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 02/06/2011 - 13:43

παρ'ολα αυτα παλι iphone αγοραζετε..

#190   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 02/06/2011 - 13:44

αφού δουλεύει....

#191   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2011 - 13:46

αφού δουλεύει....

;)

#192   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2593 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2011 - 13:49

E ναι δηλαδη και επειδη ? Δεν λεω οτι το μηλο δεν ειναι καλο τηλεφωνο-gadget αλλα επειδη το αγοραζουμε πρεπει να κλεινουμε τα ματια σε καθε τι στραβο εχει και επειδη μας το πασαρουν ετσι πρεπει να τους εχουμε και θεους?
Το swift sport που εχω τριζουν τα πλαστικα του , και αν και το θεωρω ωραιο αμαξακι γι αυτο και το αγορασα παντα θα λεω οτι τριζουν τα πλαστικα του και γενικα οτι αλλο προβλημα μου βγαλει.. δεν θα λεω οτι ειναι το the best και καλα επειδη ετσι μου το πασαρανε απο την ιαπωνια!

#193   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2011 - 13:58

E ναι δηλαδη και επειδη ? Δεν λεω οτι το μηλο δεν ειναι καλο τηλεφωνο-gadget αλλα επειδη το αγοραζουμε πρεπει να κλεινουμε τα ματια σε καθε τι στραβο εχει και επειδη μας το πασαρουν ετσι πρεπει να τους εχουμε και θεους?
Το swift sport που εχω τριζουν τα πλαστικα του , και αν και το θεωρω ωραιο αμαξακι γι αυτο και το αγορασα παντα θα λεω οτι τριζουν τα πλαστικα του και γενικα οτι αλλο προβλημα μου βγαλει.. δεν θα λεω οτι ειναι το the best και καλα επειδη ετσι μου το πασαρανε απο την ιαπωνια!

για μενα ειναι το λιγοτερο ηλιθιο να παιρνεις κατι γνωριζοντας ακριβως τις ελειψεις του και να κλαιγεσαι μετα για αυτες.

#194   petris22top

petris22top

iPH Member

• 257 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2011 - 13:59

ωαρια ολα αυτα μαζι σασ...αλλα ρε φιλαρακια μου βαρεθηκα να προσεχω το μηλοφωνο περισοτερο απο εμενα..μν τυχων και πεσει..μν και σπασει το γυαλι..μην το ακουμπησω πουθενα σε κανενα τραπεσι και γρατζουνιστει..μη εκεινο μη το αλλο..!!εχω φτασει σε σημειο οπωσ σασ λεω να εχ το μηλοφωανκι σε καλυτερη φαση απο εμενα..!!χαχαχαχα...!!οι περισοτεροι νομιζω..το ιδιο κανουν..!!

#195   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2593 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2011 - 14:04

Μα δεν καλιγομαι ισα ισα ειμαι χαρουμενος με την επιλογη μου, απλα τα στραβα του θα τα λεω παντα και δεν θα ειμαι με παρωπιδες και ουτε θα χαφτω οτι μου πασαρει ο τζομπς!
Εσυ δηλαδη σε οτι εχεις αγορασει στη ζωη σου δεν ειχε ποτε κατι μειον το προιον αυτο?
Απο σπιτι μεχρι παπουτσια η κρουασαν σοκολατα?
Οτι αγοραζεις ειναι τελειο ? Η αν δεν ειναι τελειο ποτε δεν λες πχ και γαμω τα nike και στο μεγεθος και στο χρωμα και η αεροσολα ειναι ολος ο πατος απλα τα κορδονια αλλο χρωμα να ειχανε και θα ημουν 100 τις 100 ευχαριστημενος? Εισαι και παλι δηλαδη αλλα 99 τα εκατο!
Αυτο που λεω ειναι οτι αγοραζουμε κατι το οποιο μας καλυπτει οσο το δυνατον περισσοτερο.
Το μηλο με καλυπτει 90 τα εκατο καιτο galaxy 80 οποτε παιρνω το μηλο ! Ομως κατι καλο που εχει το γκαλαξυ θα ηθελα να το εχει και το μηλο ουτως ωστε να ειμαι 100 τις 100 happy !!
οχι επειδη ετσι τους κ@υλωσε δεν βαζουμε πχ μπλε δοντι, ραδιωφονο και αλλα πολα πρεπει να λεω κι απο πανω ε καλα το κανανε !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2