Η αλήθεια είναι ότι στι φωτογραφίες είναι εύκολο να μας ξεγελάσει, ακόμα και εμάς που λιωνουμε χρησιμοποιώντας το iPhone. Υπάρχει όμως περίπτωση να σας το έδινε κάποιος και να μην το καταλαβαίνετε στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα; Νομίζω πως όχι. Αυτοί βασίζονται σε όσους δεν το έχουν ξαναπιασει στα χέρια τους ή θα το παραγγείλουν βλέποντας μόνο μια φωτο. Σε αδαη φίλο μου του πούλησαν 50€ κλεμμένο τεσσαρι, όσο και αν τον είχα προειδοποιήσει να μην κάνει κάτι τέτοιο, και αποδείχτηκε μια πλαστικουρια με άμμο στο εσωτερικό για βάρος και ένα λαμπάκι που φωτίζει στην οθόνη σε σχήμα μήλου. Αν δεν ξέρεις...

Αυτό είναι το πιο εκπληκτικό iPhone Clone 4 ever!
Από
KostasRodos29
, 03/06/2011 21:43
34 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 04/06/2011 - 09:38
Ad
Δημοσίευση 04/06/2011 - 09:51
Καταρχας ειναι dumbphone,περνει εφαρμογες java μονο και δεν εχει καμια σχεση με iOS και γενικα smartphone.Τα υλικα κατασκευης του δεν εχουν καμια σχεση με του iphone 4,λογικα θα ειναι και πιο ελαφρυ λογω του πλαστικου.Αν δειτε στην δευτερη φωτο με σβηστη οθονη εχουν τεραστια διαφορα.Στο iphone 4 φαινεται μαυρη,ενω στον κινεζο ειναι σαν crt τηλεοραση
.Και με ανοιχτη οθονη δεν εχουν ιδια αναλυση οθονης,κατι που καποιος που ξερει θα το καταλαβει αμεσως.Αυτα ειναι τα καραμπινατα.
Παντως καποιος που θελει κλωνο καλυτερα να παρει καποιο με υποδοχη για 2 καρτες sim,να εχει και τηλεοραση κι αλλα τετοια καλουδια που βαζουν οι κινεζοι.Μεχρι στιγμης ομως ειναι ο καλυτερος κλωνος που εχει βγει!

Παντως καποιος που θελει κλωνο καλυτερα να παρει καποιο με υποδοχη για 2 καρτες sim,να εχει και τηλεοραση κι αλλα τετοια καλουδια που βαζουν οι κινεζοι.Μεχρι στιγμης ομως ειναι ο καλυτερος κλωνος που εχει βγει!
Δημοσίευση 04/06/2011 - 09:57
Μιας και ανέφερες τις δύο sim, τηλεόραση και τα λοιπά δείτε αυτό

Δημοσίευση 25/07/2011 - 08:32
ενταξει και εγω αρχικα παραπλανήθηκα , πηρα το αριστερο για το real , . τη διαφορα δεν την καταλαβενεις ευκολα πάντως , εικονικά τουλαχιστον!
Δημοσίευση 25/07/2011 - 14:00
Εμένα πάλι με σταμάτησε ένα πρεζάκι στο δρόμο,μου λέει έλα κλεμμένο γρήγορα 250 ευρώ πάρτο i phone 4,να το δώ του λέω,το πιάνω στα χέρια μου,
,μου φαίνεται ελαφρύτερο απο το δικό μου.Ανοίγω την οθόνη βγαίνει το μήλο λίγο ξεθωριασμένο.Πρέπει να είχε τη μισή ανάλυση.
Δεν μπήκα καν στο κόπο να δώ το μενού,πρέπει να ήταν τρελή απομίμηση και τον έστειλα..
,μου φαίνεται ελαφρύτερο απο το δικό μου.Ανοίγω την οθόνη βγαίνει το μήλο λίγο ξεθωριασμένο.Πρέπει να είχε τη μισή ανάλυση.
Δεν μπήκα καν στο κόπο να δώ το μενού,πρέπει να ήταν τρελή απομίμηση και τον έστειλα..
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες