τι εχει προσφέρει το Cydia?
κολλημένα iPhone?
brickαρσιμένα?
άπειρες απορίες?
άπειρα restore?
ΤΙ?
INSTALLER και μόνο
ναι αλλα χωρις αυτα δεν θα ειχες και τα καλα του jb!
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:47
τι εχει προσφέρει το Cydia?
κολλημένα iPhone?
brickαρσιμένα?
άπειρες απορίες?
άπειρα restore?
ΤΙ?
INSTALLER και μόνο
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:47
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:48
θα ξαναδοκιμασω αλλιος αμα δεν πιασει θα κανω ρεστορε αυριο μου φαινεταιγια ξαναδοκιμασε...
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:49
και η αππλε δεν χανει...ελπίζω ο saurik ναι προτείνει απλά να περιμένουμε μια βδομάδα για να δούμε την σταθερότητά του
και όχι ότι θα κλειδώσει τον server του για μια βδομάδα...
πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε και ότι ο saurik περιμένει κέρδος από αυτήν την δουλειά μιας και το έχει μονοπώλιο...
όσο γρηγορότερα πλέον καλύτερα για όλους μας
εκτός την apple βέβαια
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:49
ζει ο installer που τον ξεθαψες βρε?τι εχει προσφέρει το Cydia?
κολλημένα iPhone?
brickαρσιμένα?
άπειρες απορίες?
άπειρα restore?
ΤΙ?
INSTALLER και μόνο
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 06/07/2011 - 00:51
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:50
προσωπικά, jailbreak = μονο για τα σπασμενα. ειμαι τζαμπατζηςναι αλλα χωρις αυτα δεν θα ειχες και τα καλα του jb!
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:51
και παλι ειναι και αυτο ενα κινητρο...προσωπικά, jailbreak = μονο για τα σπασμενα. ειμαι τζαμπατζης
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:52
itunes couldnt verify the update with apple WTF??αμααααν δεν με θελει το ριμαδι καμια ιδεα?σορρυ που ειναι οφφ τοπικ αλλα θελω αναγκαια μια απαντηση δεν θα δω ipad 2 jb μου φαινεται
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:53
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:53
δοκιμασε απο mac αν εχειςθα ξαναδοκιμασω αλλιος αμα δεν πιασει θα κανω ρεστορε αυριο μου φαινεται
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:55
itunes couldnt verify the update with apple WTF??αμααααν δεν με θελει το ριμαδι καμια ιδεα?σορρυ που ειναι οφφ τοπικ αλλα θελω αναγκαια μια απαντηση δεν θα δω ipad 2 jb μου φαινεται
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:57
Ο Saurik είναι ένας ΒΛΑΚΑΣ και μισός και αντί να κάτσει να φτιάξει το Cydia που έχει κάνει το iOS UNIX, κάθεται και ασχολείται με το Jailbreak.
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:57
Δημοσίευση 06/07/2011 - 00:59
αυτο ακριβως ειναι και κατεμε το νοημα του σαπσιματος της φυαλκης οσο για το δευτερο χαχαχαχΓια μενα παντως jb = tweaks και πραγματα που η απλ δεν σε αφηνει να κανεις ! Αμα ηταν για τσαμπα εφαρμογες της αγοραζω και σε προσφορα, οχι βεβαια οτι δεν κατεβαζω και το instalous αλλα για μενα ειναι ελευθερια της συσκευης το τζ μπ!
Υγ μολις πηγε τουαλετα ο κομεξ, οταν βγει θα ανεβασει και το jbme.com! Ειναι και δυσκηλιος λεει
Δημοσίευση 06/07/2011 - 01:00
οχι...Installer εννοω. και δεν τον ξεθαψα.ζει ο installer που τον ξεθαψες βρε?
αααα installous εννοεις...ειναι διαφορετικα αυτα τα δυο
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες