Αντικατάσταση σκληρού δίσκου με SSD [MacBook Pro]
Ad
Δημοσίευση 20/09/2012 - 22:04
Έχω το macbook retina και είχε τον samsung 830 by default. Έψαξα λίγο τώρα,δεν βρήκα κάτι.. Το θέμα είναι να δω και κανά feedback πρώτα,μην κάνω τίποτα και κολλήσει το σύμπαν...
Το retina έχει άλλου τύπου ssd που δεν μπορείς να επέμβεις, είναι πλακέτα flash όπως οι μνήμες περίπου...την ίδια τεχνολογία έχουν και
τα macbook air, όσο για updates firmware εκεί φαντάζομαι όποτε είναι θα στα βγάζει αυτόματα από το update του mac
Δημοσίευση 20/09/2012 - 22:06
Το retina έχει άλλου τύπου ssd που δεν μπορείς να επέμβεις, είναι πλακέτα flash όπως οι μνήμες περίπου...την ίδια τεχνολογία έχουν και
τα macbook air, όσο για updates firmware εκεί φαντάζομαι όποτε είναι θα στα βγάζει αυτόματα από το update του mac
Ναι το ξέρω αυτό, γι αυτό δεν κοίταζα στο support της Samsung. Thanx...
Μια χαρά είναι ούτως ή άλλως απλά μιας και το θίξαμε να το έβλεπα καλύτερα.
Δημοσίευση 20/09/2012 - 22:07
Γενικά να κοιτάτε και εδώ ματιές πεταχτες, αν πέσει καμία τιμή τέτοια χώμα να την προλάβετε.
Δημοσίευση 20/09/2012 - 22:12
Ναι το ξέρω αυτό, γι αυτό δεν κοίταζα στο support της Samsung. Thanx...
Μια χαρά είναι ούτως ή άλλως απλά μιας και το θίξαμε να το έβλεπα καλύτερα.
μια χαρά μόνο??...τούμπανο είναι το εργαλείο!!!
Επαιξε ο vertex3 σε κάτι προσφορές από stroutz-μαγαζιά πριν λίγες μέρες. 240gb vertex3 στα 120euro.
Γενικά να κοιτάτε και εδώ ματιές πεταχτες, αν πέσει καμία τιμή τέτοια χώμα να την προλάβετε.
έχεις δίκιο κατά καιρούς βγαίνουν τρελές προσφορές και όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε!
Δημοσίευση 20/09/2012 - 22:19
Δυστηχώς δεν έχω κάποια εικόνα. Επικίνδυνο δεν είναι εαν δεν πετύχει θα το καταλάβεις διότι θα δουλεύουν τα ανεμιστηράκια στο φουλ
Υπάρχει και το παρακάτω πρόγραμμα που ρυθμίζει την ταχύτητα των ανεμιστήρων:
http://www.hddfancontrol.com
Είναι για iMac καθώς τα φορητά δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.
Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά
Δημοσίευση 20/09/2012 - 22:22
Υπάρχει και το παρακάτω πρόγραμμα που ρυθμίζει την ταχύτητα των ανεμιστήρων:
http://www.hddfancontrol.com
Είναι για iMac καθώς τα φορητά δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.
Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά
Ισχύει, αλλά είναι software λύση. Καλό θα ήταν να γίνει κατευθείαν από μέσα η δουλειά.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες