Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:52

Ρωτα τα μηλαρακια γιατι εκαναν οικονομια στη κατασκευη του 3gs

και τον εαυτο σου γιατι πηρες το 3gs σε τοσο καλη τιμη (δεν το περιμενες) σε σχεση με το 3g.

σιγουρα σε λιγο καιρο που θα βγει το 4g θα σε κανουν να το παρεις και θα τα σκασεις κανονικα εκεινη την ωρα!!!!!!!!

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά...εγώ δεν ήμουν κάτοχος του 3G ουδέποτε! Κατά συνέπεια ούτε συγκρίσεις είχα κάνει ούτε τιμές κοιτούσα.Αποφάσισα να πάρω πρώτη φορά το 3GS και αυτό κρίνω μονάχα! Τώρα το κατά πόσο «θύμα» με θεωρείς εσύ ως όποψη δεν με αφορά ή αν θες είμαι τόσο όσο εσύ σε άλλα θέματα που δεν μας κοινοποιείς!!!Να είσαι σίγουρος ότι αν δεν μείνω ευχαριστημένος με το 3GS δεν θα σπέυσω επουδενί να αγοράσω το επικείμενο 4G!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 22/08/2009 - 09:56

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:54

Φίλε Χρήστο έχεις ρίξει την φωτεινότητα της οθόνης ??? ? Δεν ξέρω τι άλλο να πω.. Εχουν πρόβλημα τα 3gs??

Αγαπητέ CursedQueen η φωτεινότητα της οθόνης μου είναι λίγο πιο ψηλά από τη μέση!Δεν νομίζω αυτό να προκαλεί το πρόβλημα...Εξάλλου δεν το έχω μόνο εγώ!!!

#273   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:56

Ρωτα τα μηλαρακια γιατι εκαναν οικονομια στη κατασκευη του 3gs

και τον εαυτο σου γιατι πηρες το 3gs σε τοσο καλη τιμη (δεν το περιμενες) σε σχεση με το 3g.

σιγουρα σε λιγο καιρο που θα βγει το 4g θα σε κανουν να το παρεις και θα τα σκασεις κανονικα εκεινη την ωρα!!!!!!!!

Πες τα παιδαρά μου, πες τα.... Δεν θα έπαιρνα για κανέναν λόγο 3gs με το που βγει.. Άστε το λίγο να δοκιμαστει..! Σαφώς είναι πολύ πιο γρήγορο απο το 3g αλλά δεν θα πέσω στην παγίδα να πάρω ένα 3gs για αυτόν τον λόγο.. Αυτά που θέλω να κάνει το iphone Μου ta κάνει.. Πάμε για 4g ρεε.. Κάπου διάβασα για 5mpixels camera.. και ότι ίσως τα Χριστούγεννα κάνουν το μπαμ..

#274   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:59

Αγαπητέ CursedQueen η φωτεινότητα της οθόνης μου είναι λίγο πιο ψηλά από τη μέση!Δεν νομίζω αυτό να προκαλεί το πρόβλημα...Εξάλλου δεν το έχω μόνο εγώ!!!

Φίλε Χρήστο, σε πληροφορώ στο 3g μου, όταν είχα την φωτεινότητα σχεδόν στο max δεν διαρκούσε η μπαταρία μου πάνω από μία μέρα.. Τώρα η φωτεινότητά μου είναι στο μισό της μέσης!!!!! Και φθάνω τις 2 1/2 μέρες.. !! Δοκίμασε το .. Δεν έχεις να χάσεις κάτ!!

#275   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 10:00

Πες τα παιδαρά μου, πες τα.... Δεν θα έπαιρνα για κανέναν λόγο 3gs με το που βγει.. Άστε το λίγο να δοκιμαστει..! Σαφώς είναι πολύ πιο γρήγορο απο το 3g αλλά δεν θα πέσω στην παγίδα να πάρω ένα 3gs για αυτόν τον λόγο.. Αυτά που θέλω να κάνει το iphone Μου ta κάνει.. Πάμε για 4g ρεε.. Κάπου διάβασα για 5mpixels camera.. και ότι ίσως τα Χριστούγεννα κάνουν το μπαμ..

Με την ίδια λογική θα σου απαντήσω ότι γι'αυτό το λόγο δεν πήρα 3G!!!! Για να δοκιμαστεί και να περάσουμε στην «γενιά» 3GS...! Μην το ψάχνουμε έτσι....φαύλος κύκλος είναι!!!!

#276   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 10:02

Φίλε Χρήστο, σε πληροφορώ στο 3g μου, όταν είχα την φωτεινότητα σχεδόν στο max δεν διαρκούσε η μπαταρία μου πάνω από μία μέρα.. Τώρα η φωτεινότητά μου είναι στο μισό της μέσης!!!!! Και φθάνω τις 2 1/2 μέρες.. !! Δοκίμασε το .. Δεν έχεις να χάσεις κάτ!!

Προς Θεού...θα το δοκιμάσω και αυτό αν και εκτιμώ ότι το τηλέφωνο με φωτεινότητα χαμηλότερη του μισού του μισού(περίπου) θα είναι ελαφρώς βαρέως...σκοτεινό!!!!Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να χάσουμε κάτι,δεν διαφωνώ!!!Να το δούμε και αυτό...

Υ.Γ. Να ενημερώσω ότι παρόμοια προβλήματα με την μπαταρία έχουν και φίλοι μας που έχουν απλό 3G !!!! Και αυτοί...σπεύσανε να αγοράσουν...????

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 22/08/2009 - 10:05

#277   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/08/2009 - 10:04

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά...εγώ δεν ήμουν κάτοχος του 3G ουδέποτε! Κατά συνέπεια ούτε συγκρίσεις είχα κάνει ούτε τιμές κοιτούσα.Αποφάσισα να πάρω πρώτη φορά το 3GS και αυτό κρίνω μονάχα! Τώρα το κατά πόσο «θύμα» με θεωρείς εσύ ως όποψη δεν με αφορά ή αν θες είμαι τόσο όσο εσύ σε άλλα θέματα που δεν μας κοινοποιείς!!!Να είσαι σίγουρος ότι αν δεν μείνω ευχαριστημένος με το 3GS δεν θα σπέυσω επουδενί να αγοράσω το επικείμενο 4G!!!!!

καλα τοτε περιμενε να παει 31 αυγουστου να κλειση ενα μηνα η μπαταρια για να φτιαξει!!!!!!!!!!!
αν οχι δωστο και παρε ενα nokia

#278   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 10:05

Με την ίδια λογική θα σου απαντήσω ότι γι'αυτό το λόγο δεν πήρα 3G!!!! Για να δοκιμαστεί και να περάσουμε στην «γενιά» 3GS...! Μην το ψάχνουμε έτσι....φαύλος κύκλος είναι!!!!

Ναι έχεις δίκιο, έτυχες στην συγκηρία του να βγεί το 3Gs.. Απλά το θέμα είναι ότι το 3g δοκιμάζετε πάνω από 1 1/2 χρόνο.. Και τα έχει καταφέρει μια χαρά.. Τεσπα όντως είναι φαύλος κύκλος, δεν θα βγάλει πουθενά και βγαίνουμε και εκτός topic!!

#279   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 10:08

καλα τοτε περιμενε να παει 31 αυγουστου να κλειση ενα μηνα η μπαταρια για να φτιαξει!!!!!!!!!!!
αν οχι δωστο και παρε ενα nokia

Θα περιμένω να δω τι ακριβώς συμβαίνει και που εντοπίζεται το πρόβλημα δίχως να αναμένω εναγωνίως ημερομηνίες και διάφορες αλλαγές!!!Από εκεί και πέρα Οψόμεθα...
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα αγόραζα Nokia!!!! Αλλά μην μπούμε σε τέτοιες θεματολογίες διότι ξεφεύγουμε και πάλι από το θέμα του topic αυτού!!!!

#280   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 10:13

Ναι έχεις δίκιο, έτυχες στην συγκηρία του να βγεί το 3Gs.. Απλά το θέμα είναι ότι το 3g δοκιμάζετε πάνω από 1 1/2 χρόνο.. Και τα έχει καταφέρει μια χαρά.. Τεσπα όντως είναι φαύλος κύκλος, δεν θα βγάλει πουθενά και βγαίνουμε και εκτός topic!!

Ακριβώς....και εδώ που τα λέμε πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν τα προβλήματα στα πρώτα τηλέφωνα αυτής της «κουλτούρας» παρά στους απόγονους αυτών,νομίζω ??? Αλλά εν τοιάυτη περιπτώση, τώρα ψάχνουμε την αιτία του «κακού» δεν πετάμε βέλη για το ποιος πράττει τι και πως,ιδίως σε θέματα αγοράς και Τεχνολογιών!!!
Επίσης να είμαστε στο topic μας διότι είναι κρίμα να διαβάζει κάποιος κάτι που αφορά την μπαταρία του εν λόγω κινητού και να μιλάμε για άλλα τηλέφωνα ή για άλλα θέματα που ξεφεύγουν από τον τίτλο του θέματος!
Καλό είναι επίσης να ανεβάζουμε στατιστικά σε τακτά χρονικά διαστήματα μαζί με screenshts και να συγκρίνουμε τις εκάστοτε μπαταρίες! Εκτιμώ ότι θα οφελήσει...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 22/08/2009 - 10:19

#281   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 10:20

Ακριβώς....και εδώ που τα λέμε πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν τα προβλήματα στα πρώτα τηλέφωνα αυτής της «κουλτούρας» παρά στους απόγονους αυτών,νομίζω ??? Αλλά εν τοιάυτη περιπτώση, τώρα ψάχνουμε την αιτία του «κακού» δεν πετάμε βέλη για το ποιος πράττει τι και πως,ιδίως σε θέματα αγοράς και Τεχνολογιών!!!
Επίσης να είμαστε στο topic μας διότι είναι κρίμα να διαβάζει κάποιος κάτι που αφορά την μπαταρία του εν λόγω κινητού και να μιλάμε για άλλα τηλέφωνα ή για άλλα θέματα που ξεφεύγουν από τον τίτλο του θέματος!
Καλό είναι επίσης να ανεβάζουμε στατιστικά σε τακτά χρονικά διαστήματα μαζί με screenshts και να συγκρίνουμε τις εκάστοτε μπαταρίες! Εκτιμώ ότι θα οφελήσει...

Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να ανεβάσω :(
Θα ανεβάσω απο το σπίτι..

#282   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 10:23

Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να ανεβάσω :(
Θα ανεβάσω απο το σπίτι..

Δεν το συζητάμε αγαπητέ CursedQueen, όποτε μπορεί ο καθένας και βέβαια αν θέλει να συνδράμει στον εντοπισμού του...«κακού»...
Ευχαριστώ για την πρόθεση ούτως ή άλλως!Θα αναμένω κάποια άλλη στιγμή!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 22/08/2009 - 10:23

#283   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 11:10

Χάρη στο WinSCP παραθέτω και εγώ κάποια screenshots:

Συνημμένα αρχεία

#284   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 11:31

Χάρη στο WinSCP παραθέτω και εγώ κάποια screenshots:

Πολύ καλά τα στατιστικά σου αγαπητέ,θα έλεγα σχεδόν άριστα!!!

#285   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 11:56

Πολύ καλά τα στατιστικά σου αγαπητέ,θα έλεγα σχεδόν άριστα!!!

Ναι είμαι μια χαρά.. Και του κάνω normal χρήση.. Όπως το πάει θα με κρατήσει πάλι σίγουρα 2 μερούλες +..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες