Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   kostas-k

kostas-k

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 21/08/2009 - 15:39

Ορίστε και η δικιά μου:

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 21/08/2009 - 15:49

Ορίστε και η δικιά μου:

Νομίζω πάνω κάτω στα δικά μας έίσαι και εσύ!!!

#258   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2009 - 16:19

Θυμάστε που σας ανέφερα ένα πρόβλημα με την φόρτιση και τις θερμοκρασίες στην αρχή αυτού του τοπικ? Αυτο το πρόβλημα το έχουν 100αδες χρήστες παιδια κακά τα ψέματα... Εγώ λοιπον θέλω να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει: Γιατί όλο αυτό με την μπαταρία δημιουργήθηκε μετά το O.S 3.0? Γιατί πρίν απο την έκδοση αυτή είχαμε (Οπως λέει και ή apple) μεμονομένα περιστατικά που εφτιαχναν με ρυθμίσεις?

Κάντε και μια αναζήτηση στην google να δείτε πόσοι χρήστες έχουν πρόβλημα με την μπαταρία τους ή/και με υπερθέρμανση της συσκευής

#259   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2009 - 16:39

Θυμάστε που σας ανέφερα ένα πρόβλημα με την φόρτιση και τις θερμοκρασίες στην αρχή αυτού του τοπικ? Αυτο το πρόβλημα το έχουν 100αδες χρήστες παιδια κακά τα ψέματα... Εγώ λοιπον θέλω να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει: Γιατί όλο αυτό με την μπαταρία δημιουργήθηκε μετά το O.S 3.0? Γιατί πρίν απο την έκδοση αυτή είχαμε (Οπως λέει και ή apple) μεμονομένα περιστατικά που εφτιαχναν με ρυθμίσεις?

Κάντε και μια αναζήτηση στην google να δείτε πόσοι χρήστες έχουν πρόβλημα με την μπαταρία τους ή/και με υπερθέρμανση της συσκευής

Το θέμα με τη μπαταρία παρατηρώ ότι έχει πάρει ιδιαίτερες διαστάσεις! Και εγώ παρατηρώ ότι αρκετοί χρήστες του iphone με το OS 3.0 και πάνω αντιμετωπίζουν πρόβλημα! Δεν ξέρω τι να υποθέσω...τρώγονται πόροι από τη μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιούμε.Αυτό νόμιζα ότι συνέβαινε μόνο με εμένα αλλά βλέπω ότι και άλλοι έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Κατά συνέπεια να δούμε αν η επόμενη έκδοση που θα είναι η 3.1 θα το λύσει αυτό...
Παρακαλώ αφήστε και εσείς post με τα στατιστικά της μπαταρίας σας! Να δούμε τελικά τι συμβαίνει...

#260   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 21/08/2009 - 18:20

Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως με το os 3.0 όπως φαίνεται και από τα screenshot μου.

#261   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2009 - 18:23

Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως με το os 3.0 όπως φαίνεται και από τα screenshot μου.

Σαφέστατα αυτό έλειπε...Αλλά εμείς οι υπόλοιποι????Τι έγινε με εμάς...??Εγώ συμφωνώ μαζί σου! Είσαι super??Αλλά αρκετοί εδώ έχουμε πρόβλημα,αυτό κάτι σημαίνει!!!

#262   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 21/08/2009 - 19:19

Σαφέστατα αυτό έλειπε...Αλλά εμείς οι υπόλοιποι ??? ?Τι έγινε με εμάς...??Εγώ συμφωνώ μαζί σου! Είσαι super??Αλλά αρκετοί εδώ έχουμε πρόβλημα,αυτό κάτι σημαίνει!!!

Για αυτό έχω ξαναπεί ότι δεν πρέπει να είναι πρόβλημα software....

#263   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2009 - 23:05

Παιδια ειναι πολλα που παιζουν ρολο και το καταλαβαινω... Οι φορτισεις, ο χρονος φορτισης, το τι εχει ενεργοποιημενο ο καθενας μας και μπορει να ειναι κ πραγματα που δεν μπορουμε να φανταστουμε... Η ερωτηση μου ειναι σαφης!!! Ξερει κανεις αν τρεχει αν τρεχει τιποτα με την εκδοση 3.0; Βαρεθηκα βρε παιδια να διαβαζω στατιστηκα κ να βλεπω screenshots... Θελω μονο ενα ναι ή ενα οχι... Να ψαχτω διαφορετικα μετα!!!

#264   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 01:40

Παιδια ειναι πολλα που παιζουν ρολο και το καταλαβαινω... Οι φορτισεις, ο χρονος φορτισης, το τι εχει ενεργοποιημενο ο καθενας μας και μπορει να ειναι κ πραγματα που δεν μπορουμε να φανταστουμε... Η ερωτηση μου ειναι σαφης!!! Ξερει κανεις αν τρεχει αν τρεχει τιποτα με την εκδοση 3.0; Βαρεθηκα βρε παιδια να διαβαζω στατιστηκα κ να βλεπω screenshots... Θελω μονο ενα ναι ή ενα οχι... Να ψαχτω διαφορετικα μετα!!!

Αγαπητέ Μιχάλη....πολύ θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά δεν ξέρω...το μόνο μας κοινό είναι το πρόβλημα και όχι η λύση του!!!

#265   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:05

Παιδιά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει σε εσάς.. Αν κάνατε όλα αυτά που συζητήσαμε πιο πριν και έχετε ακόμα πρόβλημα, τότε δεν εξηγείται αλλιώς.. Κάπου έχετε πρόβλημα..
θα ανεβάσω και φωτογραφίες για απόδειξη αλλά τα δικά μου stats είναι:
Time since last full charge
Usage: 1hour, 40 minutes
Standby: 11Hours, 52 minutes

Current Period: 7 hours 41minutes
Lifetime: 3 days, 21 hours
Και η μπαταρία είναι στο 83%! Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος..

#266   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:12

Παιδιά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει σε εσάς.. Αν κάνατε όλα αυτά που συζητήσαμε πιο πριν και έχετε ακόμα πρόβλημα, τότε δεν εξηγείται αλλιώς.. Κάπου έχετε πρόβλημα..
θα ανεβάσω και φωτογραφίες για απόδειξη αλλά τα δικά μου stats είναι:
Time since last full charge
Usage: 1hour, 40 minutes
Standby: 11Hours, 52 minutes

Current Period: 7 hours 41minutes
Lifetime: 3 days, 21 hours
Και η μπαταρία είναι στο 83%! Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος..

Πάνω στην εν λόγω κουβέντα μας συνεχίζω την παράθεση στοιχείων που αφορούν την μπατάρία:

Αναρτημένη εικόνα

Να επισημάνω ότι στο τηλέφωνο όλα είναι κλειστά,wifi,push Notification κλπ!!!
Πως μπορώ να είμαι ευχαριστημένος??

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 22/08/2009 - 09:14

#267   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:24

Φιλε για μενα ειναι προβληματικο το τηλεφωνο!!
δοκιμη με 3 iphone 2g 3g 3gs ιδιο os3
ιδιες ρυθμισεις. standby χωρις καρτα και τα 3 για 24ωρες
2g μπαταρια 100%
3g μπαταρια 96%
3gsμπαταρια 71%

#268   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:30

Φιλε για μενα ειναι προβληματικο το τηλεφωνο!!
δοκιμη με 3 iphone 2g 3g 3gs ιδιο os3
ιδιες ρυθμισεις. standby χωρις καρτα και τα 3 για 24ωρες
2g μπαταρια 100%
3g μπαταρια 96%
3gsμπαταρια 71%

οκ...και εμείς οι υπόλοιποι έχουμε προβληματικό τηλέφωνο??? Διότι και εγώ έχω πρόβλημα με την μπαταρία και ο φίλος εδώ στο forum Μιχάλης που έχει postarei παραπάνω και άλλοι που έχω δει!
Να έχει προβληματικό τηλέφωνο έστω κάποιος,οκ...όλοι έχουμε όμως???Γιατί αυτό εντοπίζεται στο 3GS???Δεν ισχυρίζομαι ότι οπωσδήποτε ευθύνεται το OS 3.0 αλλά σίγουρα κάτι φταίει...τι είναι αυτό το ψάχνουμε...(? ? ? ?)

#269   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:46

οκ...και εμείς οι υπόλοιποι έχουμε προβληματικό τηλέφωνο ??? Διότι και εγώ έχω πρόβλημα με την μπαταρία και ο φίλος εδώ στο forum Μιχάλης που έχει postarei παραπάνω και άλλοι που έχω δει!
Να έχει προβληματικό τηλέφωνο έστω κάποιος,οκ...όλοι έχουμε όμως ??? Γιατί αυτό εντοπίζεται στο 3GS ??? Δεν ισχυρίζομαι ότι οπωσδήποτε ευθύνεται το OS 3.0 αλλά σίγουρα κάτι φταίει...τι είναι αυτό το ψάχνουμε...(? ? ? ?)

Ρωτα τα μηλαρακια γιατι εκαναν οικονομια στη κατασκευη του 3gs

και τον εαυτο σου γιατι πηρες το 3gs σε τοσο καλη τιμη (δεν το περιμενες) σε σχεση με το 3g.

σιγουρα σε λιγο καιρο που θα βγει το 4g θα σε κανουν να το παρεις και θα τα σκασεις κανονικα εκεινη την ωρα!!!!!!!!

#270   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:49

Φίλε Χρήστο έχεις ρίξει την φωτεινότητα της οθόνης???? Δεν ξέρω τι άλλο να πω.. Εχουν πρόβλημα τα 3gs??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες