Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 22/08/2009 - 11:59

Ναι είμαι μια χαρά.. Και του κάνω normal χρήση.. Όπως το πάει θα με κρατήσει πάλι σίγουρα 2 μερούλες +..

Σίγουρα! Η χρήση που του κάνεις είναι ικανοποιητικότατη!
Συνεχίζω και εγώ να παραθέτω τα δικά μου screenshoots:

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 13:32

Παραθετω κ εγω τα δικα μου σημερα... Δεν εχω screenshot γιατι γραφω απο το iphone...

Usage: 1 ωρα και 57 λεπτα
Standby: 19 ωρες και 18 λεπτα

battery percentage: 86%

#288   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 13:34

Παραθετω κ εγω τα δικα μου σημερα... Δεν εχω screenshot γιατι γραφω απο το iphone...

Usage: 1 ωρα και 57 λεπτα
Standby: 19 ωρες και 18 λεπτα

battery percentage: 86%

Καλώς τον Μιχάλη... Καλά σε βλέπω! Εχεις σχεδόν δύο ώρες χρήσης!!! Πολύ καλό θα έγραφα!!!

#289   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/08/2009 - 13:55

Να και το δικό μου από 3GS με αρκετά βαριά χρήση αφού το χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά με GPRS

Αναρτημένη εικόνα

Γενικότερα ΜΗΝ μασάτε όταν η μπαταρία φτάνει στο 20%. Μην σας φοβίζει το κόκκινο χρώμα :P Το κινητό αντέχει πάρα πολύ από κει και πέρα

Follow me on twitter

#290   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 13:55

Τωρα ειμαι στις 2 ωρες και 20 λεπτα με 79% μπαταρια!!! Δηλαδη μεσα σε 23 λεπτα καταναλωσε 7%

#291   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 13:58

Να και το δικό μου από 3GS με αρκετά βαριά χρήση αφού το χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά με GPRS

Αναρτημένη εικόνα

Γενικότερα ΜΗΝ μασάτε όταν η μπαταρία φτάνει στο 20%. Μην σας φοβίζει το κόκκινο χρώμα :P Το κινητό αντέχει πάρα πολύ από κει και πέρα

Αυτό αληθεύει! Επίσης όντως του έχεις κάνει σκληρή χρήση! Και το δικό σου καλό είναι sepsis!Αξιόλογο θα έγραφα!

#292   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 13:59

Τωρα ειμαι στις 2 ωρες και 20 λεπτα με 79% μπαταρια!!! Δηλαδη μεσα σε 23 λεπτα καταναλωσε 7%

Αχα...αυτό πως το κρίνουμε...?? Θετικά ή αρνητικά ? ? ?

#293   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:02

Φιλε sepsis το προβλημα μας δεν ειναι τελικα ποσο κραταει η μπαταρια του... Το προβλημα μας ειναι οτι καποια στιγμη θα το χρειαστουμε σαν τηλεφωνο κ αυτο θα εχει εγκαταλειψει... Εμενα μοε ετυχε να φυγω απο το σπιτι με 30% μπαταρια (λεω θα με βγαλει 1ωρα θα λειψω), τρακαρα με το αμαξι κ οταν πηγα να ειδοποιησω για το ατυχημα ειδα στην οθονη το πολυ ομορφο γραφικο της apple την μπαταρια στα κοκκινα με τον κεραυνο απο κατω... Απο 30% χωρις χρηση κ χωρις προειδοποιηση!!!

Μαλλον αρνητικα φιλε Χρηστο... Αρχιζω μετα απο την εκδοση 3 να πιστευω πως «αν θες να εχεις τηλεφωνο οταν θα σου τυχει κατι, φορτισε το κ μην το πειραζεις» οσο το πειραζεις τοσο πεφτει... Τωρα ειμαι στα 72%

Τελευταία επεξεργασία από: michaelkrtikos, 22/08/2009 - 14:06

#294   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:05

Φιλε sepsis το προβλημα μας δεν ειναι τελικα ποσο κραταει η μπαταρια του... Το προβλημα μας ειναι οτι καποια στιγμη θα το χρειαστουμε σαν τηλεφωνο κ αυτο θα εχει εγκαταλειψει... Εμενα μοε ετυχε να φυγω απο το σπιτι με 30% μπαταρια (λεω θα με βγαλει 1ωρα θα λειψω), τρακαρα με το αμαξι κ οταν πηγα να ειδοποιησω για το ατυχημα ειδα στην οθονη το πολυ ομορφο γραφικο της apple την μπαταρια στα κοκκινα με τον κεραυνο απο κατω... Απο 30% χωρις χρηση κ χωρις προειδοποιηση!!!

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα!!!!!!!!Πολύ σωστά το έθεσες Μιχάλη!!!! Αυτό το έπαθα και εγώ με περισσότερο από 30% ήταν η μπαταρία μου αρχικώς!

#295   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:10

Ανάλογα την κατάσταση που βρίσκεται το τηλέφωνο σίγουρα καταναλώνει παραπάνω μπαταρία.

Π.χ., άστε το όταν θα πάει 100% η μπαταρία χωρίς να ανοίξετε κανέναν πρόγραμμα, παρα μόνο για τηλέφωνα και sms. Έχοντας επίσης καλό σήμα στην περιοχή που είστε, θα δείτε ότι η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ.

Αν τώρα, με τις παραπάνω συνθήκες σαν έχει πάει 2 ημέρες και είναι στο 50% και μετά ανοίξετε Safari, email, iPod και πάει λέγοντας, ο χρόνος που έκανε η μπαταρία πριν τα παραπάνω, για να πάει απο το 100% στο 50% μπορεί να ήταν 2 ημέρες. Όμως αν δουλεύετε κάτι απο τα προγράμματα που γράφω πιο πάνω π.χ., τότε το υπόλοιπο του 50% της μπαταρίας θα τελειώσει σε μερικές ώρες.

Έτσι γίνεται πάντα. Κάτι θα έπαιξε ρόλο στο να κατέβει η μπαταρία του φίλου σε μικρότερο χρόνο διάρκειας.

Επίσης, παρατηρείστε ότι μόλις φτάσει η μπαταρία στο 20%, κρατάει πολύ περισσότερο μέχρι να πάει στο 0%, απο ότι αν είναι στο 40% μέχρι να πάει στο 20%, με ίδια χρήση προγραμμάτων.

Όλα μπορεί να παίζουν ρόλο στην κατανάλωση. Ακόμα και η θερμοκρασία στην οποία βρίσκεται η μπαταρία την κάθε στιγμή.

Τελευταία επεξεργασία από: Peris, 22/08/2009 - 14:11

#296   silence0021

silence0021

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Silence0024

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:13

Αυτό από εμένα αφού έσβησα το ΙΜ+ και όλα τα push off!!!!!!! αν και εχθές μου έβγαλε κάποια προβλήματα στη φόρτιση, δηλαδή πάνω μου έδειχνε ότι είναι γεμάτο αλλά μετά όταν το έβγαζα από την φόρτιση δεν είχε ανέβει καθόλου!!!!!

Συνημμένα αρχεία

#297   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:16

Αρα καταληγουμε σε αυτο που ειπα... Αν θες τηλεφωνο, μην το πειραζεις...

#298   silence0021

silence0021

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Silence0024

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:23

Αρα καταληγουμε σε αυτο που ειπα... Αν θες τηλεφωνο, μην το πειραζεις...

έχεις απόλυτα δίκιο αλλά δεν μπορώ να φανταστώ το iphone χωρίς όλα αυτά τα προγράμματα !!!!

#299   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:29

έχεις απόλυτα δίκιο αλλά δεν μπορώ να φανταστώ το iphone χωρίς όλα αυτά τα προγράμματα !!!!

Ακριβώς....Αν θέλαμε τηλέφωνο απλό θα το είχαμε,θέλαμε κάτι παραπάνω και τηλέφωνο βεβαίως!!!!Εξάλλου και η τιμή του δεν ήταν ενός απλού τηλεφώνου...

#300   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:30

@sepsis

Θα συμφωνήσω μαζί σου. με την άποψη ότι στα κόκκινα αντέχει..
Επίσης κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω..
Τα βράδυα το αφήνετε κλειστό το iphone σας??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες