Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1429 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:36

Κατά συνέπεια το πρόβλημα έχει διαπιστωθεί απλά δεν ανακοινώνεται επισήμως!!!

Αυτό σίγουρα.. Αλλά πως γίνεται να μην έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα έχοντας το ίδιο OS και σχεδόν ίδια προγράμματα; Αυτό είναι το ερώτημα που κατα τη γνώμη μου πρέπει να απαντηθεί. Αν υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί με το iPhone επαγγελματικά ως τεχνικός πχ κάποιο παλικάρι από 9volvo θα ήταν πολύ καλό να μας πει αν έχει τύχει να μετρήσει μπαταρία του iPhone.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:42

εγω θα ηθελα πολυ να γραψω αλλα δεν ξερω τι στον π***** εχει γεινη γτ μετα απο ενα ρεσπρινγκ,και ενω μου δειχνει χρονους,μου βγαζει το usage και to standby με παυλες!!!μια ακομα μαλ**** της 3.0

Θέλει πλήρη φόρτιση για να σου το δείξει...το είχα πάθει και εγώ! Φόρτισε το στο 100% και θα σου βγαίνουν και εσένα!!!!

#348   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:44

Αυτό σίγουρα.. Αλλά πως γίνεται να μην έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα έχοντας το ίδιο OS και σχεδόν ίδια προγράμματα; Αυτό είναι το ερώτημα που κατα τη γνώμη μου πρέπει να απαντηθεί. Αν υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί με το iPhone επαγγελματικά ως τεχνικός πχ κάποιο παλικάρι από 9volvo θα ήταν πολύ καλό να μας πει αν έχει τύχει να μετρήσει μπαταρία του iPhone.

Θα ήταν χρήσιμο πολύ κάτι τέτοιο!

#349   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:46

Λοιπον... Το σημερινο κουλο... Χθες το βραδυ κατα τις 3 βαζω το κινιτι να φορτισει!!! Τιν ωρα που το εβαλα ημουν στο 12%!!! Πριν με παρει ο υπνος το κοιταξα κ ηταν στο 62%... Ξυπναω σημερα κ το κοιταω κ ειναι στο 42% χωρις να το βγαλω απο την πριζα!!! Αυτο ειναι το προβλημα μου παιδια εμενα... Γενικοτερα αν φορτισει σωστα κ δεν μου κανει οσα εγραψα παραπανω, δεν ειμαι κ πολυ δυσαρεστημενος με 3ωρες χρηση κ 2 μερες αναμονη (εχω ποσταρει screenshot σε προηγουμενη σελιδα)!!! ΠΡΕΠΕΙ να λυσουμε το θεμα της διακοπης της φορτισης!!! Κ τις ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΕΕΕΕΕΕΣ βαρεθηκα πια!!! Απο τον Ιουλιο που εβαλα την 3 εχω φαει τετοιο ξενερωμα....

#350   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:51

Απο 9volvo δεν ειμαι,αλλα τεχνικος ειμαι,το παλιο το iphone μου το ειχα ανοιξει για να του αλλαξω την προσοψη απο πισω,η μπαταρια του ειναι 1600μιλιαμπερ,ειναι μεγαλη μπαταρια
και normal,αλλα δεν παιζει ρολο η μετρηση της μπαταριας!!
Η δικια μου εβγαζε 4.56mha δλδ παραπανω απο το ικανοποιοιτικο ενος κοινου τηλεφωνου......π.χ ενα νοκια ή ενα ερικσον η μπαταριες του βγαζουν 3.90-3.96 οταν ειναι καινουργια,αργοτερα με την χρηση τους μπορει και να πεσουν και στα 3.86,αλλα οταν η μπαταρια πεσει στα 3.80 πλεον ειναι για καινουργια μπαταρια(εκει ειχε φτασει η μπαταρια απο το Ν95 που ειχα και την αλλαξα)
Στα 3.80 πλεον θελει καθε μερα φορτισμα,τωρα σε σχεση με τα iphone ειναι περιπλοκη υποθεση,παιζουν πολλα ρολο,απο την κατασκευει μεχρι και το πως θα σου κατσει το firmware στην συσκευη
και επειδη το iphone δεν ειναι κινιτο αλλα ενα "PC" ολοκληρο παιζουν πολλα ρολο!!!

#351   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:52

Θέλει πλήρη φόρτιση για να σου το δείξει...το είχα πάθει και εγώ! Φόρτισε το στο 100% και θα σου βγαίνουν και εσένα!!!!

αυτο κανω και μετα απο ενα ρεσπρινγ πουφφφφ παυλες.

#352   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 13:03

Λοιπον... Το σημερινο κουλο... Χθες το βραδυ κατα τις 3 βαζω το κινιτι να φορτισει!!! Τιν ωρα που το εβαλα ημουν στο 12%!!! Πριν με παρει ο υπνος το κοιταξα κ ηταν στο 62%... Ξυπναω σημερα κ το κοιταω κ ειναι στο 42% χωρις να το βγαλω απο την πριζα!!! Αυτο ειναι το προβλημα μου παιδια εμενα... Γενικοτερα αν φορτισει σωστα κ δεν μου κανει οσα εγραψα παραπανω, δεν ειμαι κ πολυ δυσαρεστημενος με 3ωρες χρηση κ 2 μερες αναμονη (εχω ποσταρει screenshot σε προηγουμενη σελιδα)!!! ΠΡΕΠΕΙ να λυσουμε το θεμα της διακοπης της φορτισης!!! Κ τις ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΕΕΕΕΕΕΣ βαρεθηκα πια!!! Απο τον Ιουλιο που εβαλα την 3 εχω φαει τετοιο ξενερωμα....

Ναι αυτό είναι ένα άλλο θέμα! Υπάρχει κάποια λύση και για αυτό για το φίλο Μιχάλη?? Υπάρχει κάποιος που το έχει συναντήσει???

#353   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 13:05

αυτο κανω και μετα απο ενα ρεσπρινγ πουφφφφ παυλες.

Δοκίμασέ το χωρίς ρεσπρινγ,φόρτισέ το 100% και καλλίτερα με πρίζα!!!

#354   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 13:07

Δοκίμασέ το χωρίς ρεσπρινγ,φόρτισέ το 100% και καλλίτερα με πρίζα!!!

Παντα με πριζα :D :D

#355   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 13:08

Παντα με πριζα :D :D

Για δες το και πες μας πάλι...

#356   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 13:17

Για δες το και πες μας πάλι...

Μολις φορτιζει το βγαζει κανονικα,εκανα ενα resping επιτηδες και πουφφφφφφ παυλες παλι :(

#357   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 13:19

Ναι βρε παιδια... αν κάνετε respring πανε οι μετρίσεις... δεν εχετε ακούσει το χαρακτηριστικό ήχο της φόρτισης όταν κανετε respring και το έχετε στην πρίζα?

#358   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 13:19

Μολις φορτιζει το βγαζει κανονικα,εκανα ενα resping επιτηδες και πουφφφφφφ παυλες παλι :(

δεν ξέρω τι πράγμα φταίει αλλά μην το κάνεις αυτό.Κάνε τη φόρτιση μόνο-εννοείται στο 100%-χωρίς respring!!!

#359   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 13:20

Ναι βρε παιδια... αν κάνετε respring πανε οι μετρίσεις... δεν εχετε ακούσει το χαρακτηριστικό ήχο της φόρτισης όταν κανετε respring και το έχετε στην πρίζα?

Η αλήθεια είναι πως όχι Μιχάλη...ευχαριστούμε πολύ για την άποψή σου!

#360   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 13:21

δεν ξέρω τι πράγμα φταίει αλλά μην το κάνεις αυτό.Κάνε τη φόρτιση μόνο-εννοείται στο 100%-χωρίς respring!!!

κοιτα αμα βαλω μια εφαρμογη απο cydia και ζητησει respring αναγκαστικα το κανει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες