Θεωρείς ότι τόσοι άνθρωποι μέσα σε τόσες σελίδες τόσες μέρες...γράφουν ανακρίβειες! Δεν νομίζω ότι έχεις σωστή εκτίμηση στα πράγματα!!
Αφήστε το! Το θέμα είναι άλλο! Η 3.0 είναι σκατά, και προκαλεί προβλήματα στην μπαταρία. Όποιo forum και να δεις τα ίδια παγκοσμίος! Αν κάποιος το αμφισβητεί τι να πεις. Το μόνο που μένει είναι υπομονή να βγεί το update και να τελειώνουμε. Εμένα προσωπικά η μπαταρία κρατάει λιγοτερο από το 3G και καθώς μιλάμε και για ένα τελείως διαφορετικό firmware από το 3.0 του 3G υποθέτω ότι είναι θέμα διαχείρησης ενέργειας.
Τι νομίζετε δηλ. οτι στην apple είναι μ****ες και θα τους πείραζε να βάλουν μια 1600άρα μπαταρία, δηάδή +$5-10 στο κόστος, αν το τηλεφωνο ήταν τόσο ενεργοβόρο λόγω του hardware? Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να αλλάζουν κινητά και να απαντάνε σε customer complains?
Και όποιος νομίζει ότι μπορεί να είναι hardware ας αναλογιστεί το εξής. Αν η μπαταρία δεν σου βγάζει ούτε μέρα επειδή το hardware είναι ελλατωματικό μπορείτε να φανταστείτε τι φόλα θα φάει η apple? Επιστροφή και αντικατάσταση σε χιλιάδες κομμάτια, δυσφύμιση, απώλεια μεριδίου αγοράς... κάπως έτσι κλείνουν οι εταιρίες.
Μόνο και μόνο επειδή στην Apple τους θεωρώ τετραμά**κες από την άποψη ότι έχουν μόνο το χρήμα για θεό και νομίζουν ότι είναι το δώρο του θεού στον κόσμο της τεχνολογίας, μονό και μόνο για αυτό το λόγο δεν υπάρχει περίπτωση να διαθέσανε στην αγορά ελλατωματικό το 3GS. Περιμένετε την 3.0.1 ή την 3.1. Μέχρι τότε συνεχίστε να ποστάρετε για την δειάρκεια της μπαταρίας σας, αλλά αναφέρεται κιόλας αν έχεται εφαρμογές που μπορεί να τρέχουν στο background, το μυαλό μου παει σε εφαρμογές messaging και navigation κατά κύριο λόγο που μπορεί να καλούν τα ανάλογα στοιχεία του iPhone να λειτουργουν στο background αν και κλειστά πχ. location services και push.