Αυτό σίγουρα.. Αλλά πως γίνεται να μην έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα έχοντας το ίδιο OS και σχεδόν ίδια προγράμματα; Αυτό είναι το ερώτημα που κατα τη γνώμη μου πρέπει να απαντηθεί. Αν υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί με το iPhone επαγγελματικά ως τεχνικός πχ κάποιο παλικάρι από 9volvo θα ήταν πολύ καλό να μας πει αν έχει τύχει να μετρήσει μπαταρία του iPhone.
Απο 9volvo δεν ειμαι,αλλα τεχνικος ειμαι,το παλιο το iphone μου το ειχα ανοιξει για να του αλλαξω την προσοψη απο πισω,η μπαταρια του ειναι 1600μιλιαμπερ,ειναι μεγαλη μπαταρια
και normal,αλλα δεν παιζει ρολο η μετρηση της μπαταριας!!
Η δικια μου εβγαζε 4.56mha δλδ παραπανω απο το ικανοποιοιτικο ενος κοινου τηλεφωνου......π.χ ενα νοκια ή ενα ερικσον η μπαταριες του βγαζουν 3.90-3.96 οταν ειναι καινουργια,αργοτερα με την χρηση τους μπορει και να πεσουν και στα 3.86,αλλα οταν η μπαταρια πεσει στα 3.80 πλεον ειναι για καινουργια μπαταρια(εκει ειχε φτασει η μπαταρια απο το Ν95 που ειχα και την αλλαξα)
Στα 3.80 πλεον θελει καθε μερα φορτισμα,τωρα σε σχεση με τα iphone ειναι περιπλοκη υποθεση,παιζουν πολλα ρολο,απο την κατασκευει μεχρι και το πως θα σου κατσει το firmware στην συσκευη
και επειδη το iphone δεν ειναι κινιτο αλλα ενα "PC" ολοκληρο παιζουν πολλα ρολο!!!