Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 23/08/2009 - 14:24

πος βγαζεις screenshot μεσα στο iphone?για το ποσταρο εδω

Πας στο σημείο που θες στο κινητό σου και πατάς το home button και το On/Off του τηλεφώνου που είναι πάνω από την ένδειξη της μπαταρίας ταυτόχρονα!
Οι φωτό που βγαίνει αποθηκεύεται στο Photos του κινητού!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 23/08/2009 - 14:48

το βρηκα και ποσταρα την φωτο λιγο ποιο πισω :)

#378   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 14:49

το βρηκα και ποσταρα την φωτο λιγο ποιο πισω :)

Ναι το είδα!!!

#379   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 14:51

αει παο να παιξω wow και τα λεμε σε καμια ωρα αν ειστε online :D

#380   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 14:53

αει παο να παιξω wow και τα λεμε σε καμια ωρα αν ειστε online :D

Οκ...δοκίμασέ το και τα λέμε άλλη στιγμή!

#381   buddas

buddas

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 15:13

Έχω διαβάσει ένα σωρό ανακρίβειες με αποκορύφωμα τα ποστ που προτείνουν απενεργοποίηση του 3G, GPRS, Push, Location Services και ούτω καθεξής. Ρε παιδιά πάμε καλά; Αν είναι έτσι να κλείσουμε και το τηλέφωνο να το βάλουμε στο συρτάρι για να μην έχουμε προβλημα με την μπαταρία.

Φίλε μου το iphone σου έχει πρόβλημα και θέλει αντικατάσταση. Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα, πήγα το κινητό σε ένα apple store και χωρίς ιδιαίτερο κόπο παρέλαβα αμέσως νέα συσκευή (μέσα σε 10μιν). Το ίδιο θα πρότεινα και σε σένα, μόνο που στην Ελλάδα θα πρέπει νομίζω να το στείλεις μέσω αντιπροσώπου ή της εταιρίας που σου παρείχε το τηλέφωνο.

Καλή συνέχεια.

#382   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 15:58

Μήπως θες να ανταλλαξουμε τα iPhone μας να δεις για πόσο «ανακρίβειες» μιλάμε; Λες να γεμίσαμε 25 σελίδες έτσι γιατί ξυπνησαμε ένα πρωί κ δεν είχαμε τι να κάνουμε;

#383   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 16:51

Έχω διαβάσει ένα σωρό ανακρίβειες με αποκορύφωμα τα ποστ που προτείνουν απενεργοποίηση του 3G, GPRS, Push, Location Services και ούτω καθεξής. Ρε παιδιά πάμε καλά; Αν είναι έτσι να κλείσουμε και το τηλέφωνο να το βάλουμε στο συρτάρι για να μην έχουμε προβλημα με την μπαταρία.

Φίλε μου το iphone σου έχει πρόβλημα και θέλει αντικατάσταση. Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα, πήγα το κινητό σε ένα apple store και χωρίς ιδιαίτερο κόπο παρέλαβα αμέσως νέα συσκευή (μέσα σε 10μιν). Το ίδιο θα πρότεινα και σε σένα, μόνο που στην Ελλάδα θα πρέπει νομίζω να το στείλεις μέσω αντιπροσώπου ή της εταιρίας που σου παρείχε το τηλέφωνο.

Καλή συνέχεια.

Θεωρείς ότι τόσοι άνθρωποι μέσα σε τόσες σελίδες τόσες μέρες...γράφουν ανακρίβειες! Δεν νομίζω ότι έχεις σωστή εκτίμηση στα πράγματα!!

#384   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/08/2009 - 17:28

Θεωρείς ότι τόσοι άνθρωποι μέσα σε τόσες σελίδες τόσες μέρες...γράφουν ανακρίβειες! Δεν νομίζω ότι έχεις σωστή εκτίμηση στα πράγματα!!

Αφήστε το! Το θέμα είναι άλλο! Η 3.0 είναι σκατά, και προκαλεί προβλήματα στην μπαταρία. Όποιo forum και να δεις τα ίδια παγκοσμίος! Αν κάποιος το αμφισβητεί τι να πεις. Το μόνο που μένει είναι υπομονή να βγεί το update και να τελειώνουμε. Εμένα προσωπικά η μπαταρία κρατάει λιγοτερο από το 3G και καθώς μιλάμε και για ένα τελείως διαφορετικό firmware από το 3.0 του 3G υποθέτω ότι είναι θέμα διαχείρησης ενέργειας.

Τι νομίζετε δηλ. οτι στην apple είναι μ****ες και θα τους πείραζε να βάλουν μια 1600άρα μπαταρία, δηάδή +$5-10 στο κόστος, αν το τηλεφωνο ήταν τόσο ενεργοβόρο λόγω του hardware? Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να αλλάζουν κινητά και να απαντάνε σε customer complains?

Και όποιος νομίζει ότι μπορεί να είναι hardware ας αναλογιστεί το εξής. Αν η μπαταρία δεν σου βγάζει ούτε μέρα επειδή το hardware είναι ελλατωματικό μπορείτε να φανταστείτε τι φόλα θα φάει η apple? Επιστροφή και αντικατάσταση σε χιλιάδες κομμάτια, δυσφύμιση, απώλεια μεριδίου αγοράς... κάπως έτσι κλείνουν οι εταιρίες.

Μόνο και μόνο επειδή στην Apple τους θεωρώ τετραμά**κες από την άποψη ότι έχουν μόνο το χρήμα για θεό και νομίζουν ότι είναι το δώρο του θεού στον κόσμο της τεχνολογίας, μονό και μόνο για αυτό το λόγο δεν υπάρχει περίπτωση να διαθέσανε στην αγορά ελλατωματικό το 3GS. Περιμένετε την 3.0.1 ή την 3.1. Μέχρι τότε συνεχίστε να ποστάρετε για την δειάρκεια της μπαταρίας σας, αλλά αναφέρεται κιόλας αν έχεται εφαρμογές που μπορεί να τρέχουν στο background, το μυαλό μου παει σε εφαρμογές messaging και navigation κατά κύριο λόγο που μπορεί να καλούν τα ανάλογα στοιχεία του iPhone να λειτουργουν στο background αν και κλειστά πχ. location services και push.

#385   elektricrain

elektricrain

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 23/08/2009 - 17:38

Καλή συνέχεια.

Αυτά τα battery tips τα έχει δώσει επίσημα η Apple και όχι εμείς από το μυαλό μας. Το iPhone σε σχέσει με απλά έχει τόσες δυνατότητες σε σχέση με άλλα απλά κινητά οπότε λογικό είναι νΑα τρώνε μνήμη όπως τα laptops για παράδειγμα ρυθμίζεις φωτεινότητα κτλπ.

Μιλάς για τα Apple store λες και είναι περίπτερα στην Ομόνοια. Είδες κανένα Apple store εσύ στην Ελλάδα γιατί εμείς είμαστε τυφλοί και δεν βλέπουμε!!! Άμα έισαι σε άλλη χώρα μην μιλάς τόσο απλά ότι πήγες χωρίς ιδιαίτερο κόπο και στο άλλαξαν. Λες εσύ αν υπήρχε Apple store στην Αθήνα θα καθόμασταν να ψάχνουμε τι φταίει: Η vodafone και η cosmote αντικαθηστούν συσκευές μόνο αν όντως έχουνε κάποιο σημαντικό πρόβλημα και όχι αν τελειώνει γρήγορα η μπαταρία κάποιου. Ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση στο κινητό του.

Το πρόβλημα με την υπερθέρμανση και το άδειασμα της μπαταρίας είναι μόνο και μόνο πρόβλημα του firmware 3.0 και η Apple δουλεύει πάνω σε αυτό για να το διορθώσει. Αυτό δεν σηνέβαινε στην 1.1.4 2.2.0 και 2.2.1 παρά μόνο μετά την παρουσίαση της 3.0. Εϊχα και 2G από τα πρώτα που βγήκαν και τώρα 3G η διαφορά στην μπαταρία δεν είναι τεράστια. Το 2G με μια συνετή χρήση και όχι παίζοντας παιχνίδια όλη μέρα κρατούσε 2 μέρες το πολύ και τώρα με το 3G πάλι το ίδιο κρατάει και τα 2 κινητά jailbroken φυσικά αφού τα έιχα πάρει από Αμερική. Με την 3.0 είναι μικρή η διαφπρά θα έλεγα. Τεχνικό θα ήταν το πρόβλημα εαν η μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιείς καθόλου θα έκλεινε σε 5-6 ώρες ή εαν το κινητό κάνει reboots κτλπ.

Πιστεύω ότι αυτό που συμβάινει στην πλειοψηφία των χρηστών είναι καθαρά software bug στο firmwware της 3.0 και όχι λόγω hardware ή αν έχει γίνει jailbreak κτλπ. Με το 3G ανοιχτό, το wifi και το bluetooth όλη μέρα τι περιμένεις να σου κρατάει 4-5 μέρες? Απίθανο.

Talk time:
Up to 12 hours on 2G
Up to 5 hours on 3G

Internet use:
Up to 5 hours on 3G
Up to 9 hours on Wi-Fi

Τα χαρακτηριστικά αυτά λένε αρκετά πράγματα σε εμένα τουλάχιστον. Αν σε αυτά προσθέσεις τα παιχνίδια και την χρήση άλλων εφαρμογών τι άλλο μπορείς να περιμένεις δηλαδή... Αυτά μπορεί το κινητό αυτά κάνει.

#386   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 17:44

Θα συνεχίσω παραθέτοντας screenshots από την μπαταρία μου και τη χρήση της:

Αναρτημένη εικόνα

Υ.Γ. Οι δύο παραπάνω φίλοι με κάλυψαν πλήρως!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 23/08/2009 - 17:46

#387   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 17:45

Φίλε ktzaf έτσι είναι τα πράγματα γιατί όσοι από μας έχουμε το 3g τα προβλήματα μας άρχισαν μετά την 3.0!!! Οι χρήστες του 3gs δεν έχουν μέτρο σύγκρισης αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν downgrade σε 2.2.1, εμείς όμως που την ζήσαμε την παλιότερη έκδοση ξέρουμε πόσο καλύτερα ήταν τα πράγματα εκεί... Άντε να περιμένουμε update μπας κ δούμε την υγεία μας...

#388   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 17:49

Θα συνεχίσω παραθέτοντας screenshots από την μπαταρία μου και τη χρήση της:

Αναρτημένη εικόνα

Υ.Γ. Οι δύο παραπάνω φίλοι με κάλυψαν πλήρως!

Χρήστο είσαι μια χαρά... Μην το πεις ούτε του παπά!!!

#389   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 17:50

Αυτά τα battery tips τα έχει δώσει επίσημα η Apple και όχι εμείς από το μυαλό μας. Το iPhone σε σχέσει με απλά έχει τόσες δυνατότητες σε σχέση με άλλα απλά κινητά οπότε λογικό είναι νΑα τρώνε μνήμη όπως τα laptops για παράδειγμα ρυθμίζεις φωτεινότητα κτλπ.

Μιλάς για τα Apple store λες και είναι περίπτερα στην Ομόνοια. Είδες κανένα Apple store εσύ στην Ελλάδα γιατί εμείς είμαστε τυφλοί και δεν βλέπουμε!!! Άμα έισαι σε άλλη χώρα μην μιλάς τόσο απλά ότι πήγες χωρίς ιδιαίτερο κόπο και στο άλλαξαν. Λες εσύ αν υπήρχε Apple store στην Αθήνα θα καθόμασταν να ψάχνουμε τι φταίει: Η vodafone και η cosmote αντικαθηστούν συσκευές μόνο αν όντως έχουνε κάποιο σημαντικό πρόβλημα και όχι αν τελειώνει γρήγορα η μπαταρία κάποιου. Ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση στο κινητό του.

Το πρόβλημα με την υπερθέρμανση και το άδειασμα της μπαταρίας είναι μόνο και μόνο πρόβλημα του firmware 3.0 και η Apple δουλεύει πάνω σε αυτό για να το διορθώσει. Αυτό δεν σηνέβαινε στην 1.1.4 2.2.0 και 2.2.1 παρά μόνο μετά την παρουσίαση της 3.0. Εϊχα και 2G από τα πρώτα που βγήκαν και τώρα 3G η διαφορά στην μπαταρία δεν είναι τεράστια. Το 2G με μια συνετή χρήση και όχι παίζοντας παιχνίδια όλη μέρα κρατούσε 2 μέρες το πολύ και τώρα με το 3G πάλι το ίδιο κρατάει και τα 2 κινητά jailbroken φυσικά αφού τα έιχα πάρει από Αμερική. Με την 3.0 είναι μικρή η διαφπρά θα έλεγα. Τεχνικό θα ήταν το πρόβλημα εαν η μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιείς καθόλου θα έκλεινε σε 5-6 ώρες ή εαν το κινητό κάνει reboots κτλπ.

Πιστεύω ότι αυτό που συμβάινει στην πλειοψηφία των χρηστών είναι καθαρά software bug στο firmwware της 3.0 και όχι λόγω hardware ή αν έχει γίνει jailbreak κτλπ. Με το 3G ανοιχτό, το wifi και το bluetooth όλη μέρα τι περιμένεις να σου κρατάει 4-5 μέρες? Απίθανο.

Talk time:
Up to 12 hours on 2G
Up to 5 hours on 3G

Internet use:
Up to 5 hours on 3G
Up to 9 hours on Wi-Fi

Τα χαρακτηριστικά αυτά λένε αρκετά πράγματα σε εμένα τουλάχιστον. Αν σε αυτά προσθέσεις τα παιχνίδια και την χρήση άλλων εφαρμογών τι άλλο μπορείς να περιμένεις δηλαδή... Αυτά μπορεί το κινητό αυτά κάνει.

Παληκαρε να σου πω κατι,το προηγουμενο 3G εμενα μου κρατουσε με λειτουργια παιχνιδιων γυρο στης 4 μερες!!

#390   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 23/08/2009 - 17:54

κ εμενα τοσο κραταει 3-4 μερες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas