Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#571   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 31/08/2009 - 21:31

Μέχρι να γυρίσω σπίτι είχε πέσει στο 20%...

Το εκλεισα και το ξαναανοιξα και φαίνεται νορμαλ τωρα.

Τι να πω...

Λίγο παλαβά μοιάζουν αυτά...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   manosath

manosath

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 21:36

Sotos δεν ξερω για σενα αλλα εγω θα τρελαθω σιγουρα..το αφησα ολη μερα σημερα να ξεφορτισει για να κανω το βραδυ πληρης φορτιση..αυτο που εγινε ομως δεν το καταλαβαινω...εφτασε στο 12% και μετα εκλεισε μονο του..το εβαλα να φορτισει λιγο,το βγαζω για να το παω πασπαντευοντας οσο χαμηλοτερα γινεται και κλεινει παλι..τι γινεται ;;;

#573   panosg1977

panosg1977

iPH User

• 104 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 21:42

Ας παραθέσω κι εγώ την δική μου εμπειρία με ένα 2G iPhone unlocked & jailbroken στην 3.0.1 στο οποίο είχα εγκαταστήσει το SBSettings. Μέχρι την στιγμή που εγκατέστησα το εν λόγω πρόγραμμα, η μπαταρία άντεχε ώς και 5 ημέρες με κανονική χρήση ενώ η χρήση του κινητού ήταν απροβλημάτιστη.

Από την στιγμή όμως, όπως προείπα, που εγκατέστησα το SBSettings και, ομολογουμένως, το πείραξα αρκετά, η μπαταρία άρχισε να εξαντλείται σε 1 με 1,5 μέρα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, το κινητό σταματούσε την φόρτισή του περίπου στο 85% λόγω υπερθέρμανσης! Ό,τι ακριβώς ακούγεται και διαβάζεται εδώ στο φόρουμ!

Η λύση πολύ απλή. Restore & Jailbreak εκ νέου και το iPhone επανήλθε στα "ισα" του... Να διευκρινίσω πως πέρα από το SBSettings δεν είχα άλλο πρόγραμμα από Cydia περασμένο στο τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο iPhone δε, λειτουργεί ως δεύτερη συσκευή. Στο 3GS που έχω πάντως χωρίς να είναι μέχρι στιγμής jailbroken, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

#574   manosath

manosath

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 21:59

δε ξερω γιατι εσβησε στο 12%...υπαρχει τροπος να παει στο 1% και δεν τον ξερω????

#575   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/08/2009 - 22:39

Θα την πάρει αλλά θες πάλι jailbreak κλπ από την αρχή...!!!

Δεν ειναι προβλημα αυτο, 5 λεπτα υποθεση ειναι.
το στησιμο παιρνει λιγο χρονο γιατι δεν νομιζωνα ειναι σωστο να περασω backup που εχω απο την 3,0,1

Ειδα πριν λιγο και το εξης κουφο:
Φορτισα για δευτερη φορα απο τοτε που το πήρα απο την πριζα. Πήγε στο 100% το εβγαλα και σε 3 λεπτα ειχε παει στο 98% χωρις χρηση απλα εκανα μια διαιρεση με την αριθμομηχανή. Πραγμα που σημαινει οτι το 100% που εδειχνε δεν ηταν πργματικο.
Το ξαναβαλα λοιπόν στο λαπτοπ να το φορτισω οπως συνηθιζα με την 3.0 και να δω αν υπαρξει διαφορα.

Τελευταία επεξεργασία από: tesalat, 31/08/2009 - 22:43

#576   sotos1

sotos1

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 23:06

Λίγο παλαβά μοιάζουν αυτά...

Ναι ρε γαμωτο.

Μεχρι σημερα το μεσημερι που εδειχνε 64% ειχα 1 μερα και 6 ωρες απο την τελευταια φορτιση. Μια χαρα δηλαδη.
Επαιξα κανα 2 λεπτο με το voice control, και οταν το ξαναεπιασα στα χερια μου μετα απο 2-3 ωρες, ηταν ζεστο και ειχε πεσει στο 38% (χωρις να το χρησιμοποιησω καθολου και με ολα κλειστα (wifi klp)

μεχρι να γυρισω σπιτι (ηλαδη καμια ωρα μετα, ηταν στο 20%. Μαλλον κατι θα ειχε κολησει σκεφτηκα...

Το εκλεισα, το ξανα ανοιξα, και μεχρι τωρα λεει 16% (με κανα 10λεπτο σερφαρισμα μονο απο wifi) πιο νορμαλ...

#577   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 23:59

Ναι ρε γαμωτο.

Μεχρι σημερα το μεσημερι που εδειχνε 64% ειχα 1 μερα και 6 ωρες απο την τελευταια φορτιση. Μια χαρα δηλαδη.
Επαιξα κανα 2 λεπτο με το voice control, και οταν το ξαναεπιασα στα χερια μου μετα απο 2-3 ωρες, ηταν ζεστο και ειχε πεσει στο 38% (χωρις να το χρησιμοποιησω καθολου και με ολα κλειστα (wifi klp)

μεχρι να γυρισω σπιτι (ηλαδη καμια ωρα μετα, ηταν στο 20%. Μαλλον κατι θα ειχε κολησει σκεφτηκα...

Το εκλεισα, το ξανα ανοιξα, και μεχρι τωρα λεει 16% (με κανα 10λεπτο σερφαρισμα μονο απο wifi) πιο νορμαλ...

Κάτι ρουφάει την μπαταρία σαν νερό....αλλά τι..?

#578   Helectronic

Helectronic

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2009 - 00:42

Τα themes ρουφάνε την μπαταρία σαν νερό και ειδικότερα τα Lockscreen Themes. Καταναλώνουν ΠΟΛΗ RAM και πάει αλυσίδα.

#579   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 01/09/2009 - 00:49

δεν νομίζω να είναι τα lockscreen αλλα αυτα που αλλάζουν photo σε τακτα χρονικα διαστήματα

#580   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 01/09/2009 - 00:52

να ρωτησω κατι που θέλω κ εγω για την μπαταρία!! εχω ενα 16αρι 3gs και εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια πολλες φορες ανεβαινει. δλδ εκει που ειναι ασ πουμε 68% παει 69%. χωρις να του εχω κανει κάποια εντονη χρηση πιο πριν.. καμια ιδεα τι ειναι αυτο??

#581   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2009 - 06:42

να ρωτησω κατι που θέλω κ εγω για την μπαταρία!! εχω ενα 16αρι 3gs και εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια πολλες φορες ανεβαινει. δλδ εκει που ειναι ασ πουμε 68% παει 69%. χωρις να του εχω κανει κάποια εντονη χρηση πιο πριν.. καμια ιδεα τι ειναι αυτο??

Καινούργιο αυτό πάλι... Αυτό δεν έχει ακουστεί πάλι...!

#582   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2009 - 08:11

Συνεχίζοντας την παράθεση των στοιχείων της μπαταρίας δίνω:

Αναρτημένη εικόνα

Επίσης να σημειώσω ότι στην ώρα χρήσης συμπεριλαμβάνεται και μία ώρα destinator (IGO my way 2009) τα οποία «γονατίζουν» την μπαταρία!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 01/09/2009 - 08:17

#583   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 01/09/2009 - 10:19

Ειδα πριν λιγο και το εξης κουφο:
Φορτισα για δευτερη φορα απο τοτε που το πήρα απο την πριζα. Πήγε στο 100% το εβγαλα και σε 3 λεπτα ειχε παει στο 98% χωρις χρηση απλα εκανα μια διαιρεση με την αριθμομηχανή. Πραγμα που σημαινει οτι το 100% που εδειχνε δεν ηταν πργματικο.
Το ξαναβαλα λοιπόν στο λαπτοπ να το φορτισω οπως συνηθιζα με την 3.0 και να δω αν υπαρξει διαφορα.

Λοιπόν επιβεβαιωθηκαν οι υποθεσεις μου.
Αφου το ξαναεβαλα στο λαπτοπ για κανα μισαωρο, εκλεισα οπως κάθε βράδυ με το SBSettings τα 3g,edge,wifi,location και το πρωι ειχα χασει μονο 1%
Μεχρι τωρα η μπαταρια κινειται σε φυσιολογικα επιπεδα, πραγμα που αποδεικνυει οτι η ταχυτατη φόρτιση στην πρίζα που σε ελάχιστο χρονο φτάνει στα 100%, δεν ειναι πραγματική.
Βεβαια αν κάποιος το αφησει ολη την νύχτα η κανα 3ωρο σιγουρα θα πάρει το 100%, αλλα οταν σε 20 λεπτα με μιση ώρα από το 40% πάει στο 100 δεν νομιζω οτι ειναι αληθινο. Γι' αυτο άλλωστε πέφτει με την μια απο τα 100.

@Christos75
Χρήστο μην αφήνεις ποτε την συσκευη σου να δουλευει με μπαταρία κάτω από 10% και ποτε να μην την αφησεις να κλεισει απο μπαταρία.
Δεν ειναι ενα απλο κινητό, αν κλεισει την ωρα που εχεις ανοικτή καποια εφαρμογη, ενδεχεται να δημιουργησει προβλήματα. Δεν ειναι σιγουρο πως θα συμβει αλλα εχουν αναφερθει παρομοια περιστατικα σε συσκευες WWM.
Το καλύτερο είναι μολις κοκκινιζει να μπαινει στην φορτιση. Αν δεν γινεται το αφηνουμε να δουλευει σαν απλό τηλέφωνο και δεν ανοίγουμε εφαρμογές.
Ειναι πανακριβη συσκευη και χρειαζεται ειδική μεταχείριση.

#584   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2009 - 10:40

@Christos75
Χρήστο μην αφήνεις ποτε την συσκευη σου να δουλευει με μπαταρία κάτω από 10% και ποτε να μην την αφησεις να κλεισει απο μπαταρία.
Δεν ειναι ενα απλο κινητό, αν κλεισει την ωρα που εχεις ανοικτή καποια εφαρμογη, ενδεχεται να δημιουργησει προβλήματα. Δεν ειναι σιγουρο πως θα συμβει αλλα εχουν αναφερθει παρομοια περιστατικα σε συσκευες WWM.
Το καλύτερο είναι μολις κοκκινιζει να μπαινει στην φορτιση. Αν δεν γινεται το αφηνουμε να δουλευει σαν απλό τηλέφωνο και δεν ανοίγουμε εφαρμογές.
Ειναι πανακριβη συσκευη και χρειαζεται ειδική μεταχείριση.

Είναι σίγουρο tesalat αυτό που γράφεις ? Εγώ νόμιζα ότι είναι καλύτερο να κλείνει το τηλέφωνό από μπαταρία για να γίνεται καλύτερη φόρτιση,αυτό τώρα δεν ισχύει?? Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί λίγο.... Εννοώ ότι έχω μπερδευτεί με το πως φορτίζουμε την μπαταρία! Τελικά, τι είναι το ορθότερο για την βιωσιμότητα της μπαταρίας ?

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 01/09/2009 - 10:42

#585   kirileman

kirileman

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/09/2009 - 10:42

Είναι σίγουρο tesalat αυτό που γράφεις ? Εγώ νόμιζα ότι είναι καλύτερο να κλείνει το τηλέφωνό από μπαταρία για να γίνεται καλύτερη φόρτιση,αυτό τώρα δεν ισχύει?? Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί λίγο.... Εννοώ ότι έχω μπερδευτεί με το πως φορτίζουμε την μπαταρία! Τελικά τι είναι το ορθότερο ?

Μια φορά το μήνα να κλείνει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7