Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 31/08/2009 - 13:56

Παιδιά εγώ με 3Gs αγγίζω τις 4-5 ημέρες άνετα με αρκετή χρήση του κινητού (συχνό τσεκάρισμα των e-mail μέσω wifi, λίγο surfing, λίγο youtube κάθε μέρα αυτά!) Την πρώτη εβδομάδα είχα απογοητευτεί με την μπαταρία αλλά μετά από 2-3 αποφορτίσεις έστρωσε μόνη της! Επιπλέον δεν έχω παρατηρήσει μειωμένη αναμονή λόγο της ένδειξης του μετρητή της μπαταρίας!

Να αυτά είναι τα περίεργα που αναφέρω και παραπάνω... Εδώ ο φίλος giankar με 3GS και του αντέχει η μπαταρία του 4-5 μέρες!!! Τι παλαβά είναι αυτά...?? Εγώ έχω κάνει τουλάχιστον 3 αποφορτίσεις και επαναφορτίσεις!!! Αλλά δεν έχω δει τέτοια πρόοδο...! Μήπως κάτι δεν κάνουμε σωστά..?? Μήπως καταναλώνουμε πόρους μπαταρίας και δεν το αντιλαμβανόμαστε καν??? Ναι αλλά από που ? ? Σε ότι αφορά την ένδειξη είναι καθαρά για ψυχολογικούς λόγους δεν υφίσταται τέτοιο θέμα μπαταρίας προς Θεού...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/08/2009 - 14:10

Να αυτά είναι τα περίεργα που αναφέρω και παραπάνω... Εδώ ο φίλος giankar με 3GS και του αντέχει η μπαταρία του 4-5 μέρες!!! Τι παλαβά είναι αυτά...?? Εγώ έχω κάνει τουλάχιστον 3 αποφορτίσεις και επαναφορτίσεις!!! Αλλά δεν έχω δει τέτοια πρόοδο...! Μήπως κάτι δεν κάνουμε σωστά..?? Μήπως καταναλώνουμε πόρους μπαταρίας και δεν το αντιλαμβανόμαστε καν ??? Ναι αλλά από που ? ? Σε ότι αφορά την ένδειξη είναι καθαρά για ψυχολογικούς λόγους δεν υφίσταται τέτοιο θέμα μπαταρίας προς Θεού...

Πρόγραμμα για να βλέπεις τι processes τρέχουν στο παρασκήνιο έχεις βάλει να δεις τι παίζει;

#558   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 14:18

Πρόγραμμα για να βλέπεις τι processes τρέχουν στο παρασκήνιο έχεις βάλει να δεις τι παίζει;

Αν εννοείς Θάνο το SBSettings...ναι έχω βάλει και τρέχει μόνο το τηλέφωνο! Ούτε καν το ipod!!!Γι'αυτό μου φαίνεται ανεξήγητο το φαινόμενο!!!!

#559   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/08/2009 - 14:36

Για δες και αυτό.

http://www.iphonehel...ning-processes/

#560   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/08/2009 - 14:38

Για δες και αυτό.

http://www.iphonehel...ning-processes/

Ακόμα καλύτερα αυτό. http://www.iphonehel...-or-ipod-touch/

Θα το δοκιμάσω σήμερα. Εχει πολύ ενδιαφέρον το τι λειτουργει στο iPhone/iPod και εν χρειάζεται.

#561   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 14:42

Θα το δοκιμάσω σήμερα. Εχει πολύ ενδιαφέρον το τι λειτουργει στο iPhone/iPod και εν χρειάζεται.

Μάλιστα αυτό πρέπει να το στήσουμε! Δεν το είχα υπόψη μου... λες να βοηθήσει ? ?

#562   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/08/2009 - 14:49

Μάλιστα αυτό πρέπει να το στήσουμε! Δεν το είχα υπόψη μου... λες να βοηθήσει ? ?

Μάλλον ναι, αλλά και πάλι αυτό δεν διαγράφει το πρόβλημα. Το 3GS στην 3.0 τρώει πολύ μπαταρία. Ένα fix στο επόμενο fw, μπορεί να είναι αυτή η διαδικασία που περιγράφει το ποστ. Αν δεις κάποια daemons χρησημοποιούνται μόνο για να καλούνται οι διαδικασίες πιό γρήγορα. Τι προτιμάει ο χρήστης δλδ, οι επαφές να εμφανίζονται σε 1 αντί για 1,5 δευτερόλεπτα ή να έχει μισή ώρα χρήσης παραπάνω? (υπερβάλλω απλά για να τονίσω ποια ζητήματα ενδιαφέρουν περισσότερο)

#563   sotos1

sotos1

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 16:41

Λοιπον...

ενω ημουν μεχρι το μεσημερι στο 64% της μπαταρίας... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ, η συσκευη τωρα ειναι ζεστη, και μεσα σε 3 ωρες εχει πεσει στο 40%.
Με sbsettings, βλεπω οτι δεν τρεχει καμια εφαρμογη...

Εχετε καμια ιδεα?
Δεν εγκατεστησα κατι, δεν την χρησιμοποιησα καθολου (εκτος απο μια δοκιμη του voice control) , δεν εχω data plan ολα ειναι κλειστα (WiFi push κλπ)
Θα τρελαθουμε?

#564   nmout

nmout

Advanced Member

• 1205 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 17:26

εμενα τελικα κραταει 5,5 ωρες χρησης σε 1,5 μερα

Συνημμένα αρχεία

#565   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 19:49

εμενα τελικα κραταει 5,5 ωρες χρησης σε 1,5 μερα

Σχετικά καλό...

#566   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 19:57

Εγώ πάλι φοβάμαι πως κάνοντας όλα αυτά που λέει το τοπικ θα καταλύξετε σε ένα ωραιότατο restore... Γενικά παιδιά ο κανόνας είναι πως ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε... Δεν υπάρχει λόγος... Την πάτησε ήδη ένα μέλος του φορουμ ακολουθόντας τον οδηγό...

Εγώ δεν το πειράζω!!!

#567   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 19:59

Λοιπον...

ενω ημουν μεχρι το μεσημερι στο 64% της μπαταρίας... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ, η συσκευη τωρα ειναι ζεστη, και μεσα σε 3 ωρες εχει πεσει στο 40%.
Με sbsettings, βλεπω οτι δεν τρεχει καμια εφαρμογη...

Εχετε καμια ιδεα?
Δεν εγκατεστησα κατι, δεν την χρησιμοποιησα καθολου (εκτος απο μια δοκιμη του voice control) , δεν εχω data plan ολα ειναι κλειστα (WiFi push κλπ)
Θα τρελαθουμε?

Φίλε μου έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με σένα και μου έχει σπάσει τα νεύρα... Απο τότε που πέρασα την 3,0 ψάχνομαι να βρώ τί είναι και γιατί το κάνει αλλά δεν...

#568   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/08/2009 - 20:48

Φίλε μου έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με σένα και μου έχει σπάσει τα νεύρα... Απο τότε που πέρασα την 3,0 ψάχνομαι να βρώ τί είναι και γιατί το κάνει αλλά δεν...

Εμενα εδω και 3 μερες που εβαλα την 3.0.1 αρχισε να πεφτει πιο γρηγορα και παρατηρω μεγαλυτερη θερμοτητα οταν πχ σερφαρω.
Μαλλον θα επιχειρισω να γυρισω στην 3.0
Αν κάνω reset και με shift+reset επιλεξω την 3,0 που εχω αποθηκευμενη θα την πάρει?

#569   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 20:49

Εμενα εδω και 3 μερες που εβαλα την 3.0.1 αρχισε να πεφτει πιο γρηγορα και παρατηρω μεγαλυτερη θερμοτητα οταν πχ σερφαρω.
Μαλλον θα επιχειρισω να γυρισω στην 3.0
Αν κάνω reset και με shift+reset επιλεξω την 3,0 που εχω αποθηκευμενη θα την πάρει?

Θα την πάρει αλλά θες πάλι jailbreak κλπ από την αρχή...!!!

#570   sotos1

sotos1

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 21:14

Μέχρι να γυρίσω σπίτι είχε πέσει στο 20%...

Το εκλεισα και το ξαναανοιξα και φαίνεται νορμαλ τωρα.

Τι να πω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1