απ την 1η μερα που το πήρα περασα την 3.0.1 και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. θα παω για reset και βλεπουμε
Για πήγαινε και ενημέρωσέ μας!!!!
Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:25
απ την 1η μερα που το πήρα περασα την 3.0.1 και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. θα παω για reset και βλεπουμε
Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:29
Εντάξει dinfun, παίζει αυτό που λές και για αυτό το λόγο εγώ προσωπικα παίρνω screenshots κατα την διάρκεια τηε ημεράς και τα ανεβάζω το βράδυ από το σπίτι (όταν ανεβάζω) διαφορετικά κοροιδεύουμε τον εαυτό μας. Και δεν είναι μόνο το θέμα της "παραποίησης" και για 10 λεπτά να το βάλεις για να κάνεις upload ένα screenshot, αν σου ανεβάσει έστω και 2,3 ή 5% την μπαταρία (μπορεί να μην είναι τραγικό) άλλα πάνω απ'όλα εσύ (όχι εσυ προσωπικα) δεν ξέρεις τι γίνεται με την μπαταρία σου.ακριβως συνεχιζει να φορτιζει απο usb σε λιγο θα ανεβασω με μεγαλυτερο ποσοστο μπαταριας..σιγουρα η μπαταρια του εχει προβλημα αλλα τουλαχιστοσ μην βλεπετε φωτο οπου κραταει πεντε μερες και απορειτε..
Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:31
Εντάξει dinfun, παίζει αυτό που λές και για αυτό το λόγο εγώ προσωπικα παίρνω screenshots κατα την διάρκεια τηε ημεράς και τα ανεβάζω το βράδυ από το σπίτι (όταν ανεβάζω) διαφορετικά κοροιδεύουμε τον εαυτό μας. Και δεν είναι μόνο το θέμα της "παραποίησης" και για 10 λεπτά να το βάλεις για να κάνεις upload ένα screenshot, αν σου ανεβάσει έστω και 2,3 ή 5% την μπαταρία (μπορεί να μην είναι τραγικό) άλλα πάνω απ'όλα εσύ (όχι εσυ προσωπικα) δεν ξέρεις τι γίνεται με την μπαταρία σου.
Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:39
Εννοείται ότι το θέμα δεν αφορά τον φίλο, στην τελική don't shoot the messenger το παλικάρι απλά ανέδειξε το ενδεχόμενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Ακριβώς...αν είναι να κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας,δνε έχει νόημα!!!Δνε αναφέρομαι στο φίλο πριν...
Γενικά μιλάω!
Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:46
Εννοείται ότι το θέμα δεν αφορά τον φίλο, στην τελική don't shoot the messenger το παλικάρι απλά ανέδειξε το ενδεχόμενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:58
δεν θελω να πω για κανεναν φιλο που ανεβαζει...απλα δεν ειναι αποδεικτικο στοιχειο τα screenshots.. να αλλο ενα..το αφησα λιγο παραπανω να φορτησειΜην μου βάζεις ιδέες... Η μπαταρία μου έχει κρατήσει εμένα προσωπικά μέχρι 3,5 ημέρες με ελάχιστες κλήσεις και περίπου 3 ώρες χρήση! Δνε νομίζω ότι αντέχει περισσότερο!!!
Δημοσίευση 30/08/2009 - 14:01
δεν θελω να πω για κανεναν φιλο που ανεβαζει...απλα δεν ειναι αποδεικτικο στοιχειο τα screenshots.. να αλλο ενα..το αφησα λιγο παραπανω να φορτησει
Δημοσίευση 30/08/2009 - 14:10
εννοειται...με 20 λεπτα παραπανω..με μια φυσιολογικη χρηση και ολα κλειστα..κραταει γυρω στις 60 ωρες..οπως το ειχα υπολογισει σε μενα..μιλαω για το 3gs...Αχα...αυτό είναι όμως με επιπλέον φόρτιση έτσι...?
Δημοσίευση 30/08/2009 - 14:12
εννοειται...με 20 λεπτα παραπανω..με μια φυσιολογικη χρηση και ολα κλειστα..κραταει γυρω στις 60 ωρες..οπως το ειχα υπολογισει σε μενα..μιλαω για το 3gs...
Δημοσίευση 30/08/2009 - 19:47
Δημοσίευση 30/08/2009 - 23:03
Δημοσίευση 31/08/2009 - 00:29
Δεν φορτίζω ποτέ το κινητό μέσω Η/Υ αν αναφέρεσαι σε μένα. Ούτε έχω λόγο να πω ψέματα για τη μπαταρία. Εγώ έχω το 3G και υπάρχουν και άλλοι που η μπαταρία τους φτάνει 5-6 μέρες αν δεν το ξεσκίζουν με παιχνίδια ή ασύρματο. Εγώ απλά βάζω τα screenshots για να δείξω ότι δε φταίει το λογισμικό. Αν κάποιος τώρα νομίζει ότι επειδή η μπαταρία μου κρατάει πιο πολύ από τη δική του ότι κάνω κόλπα για να φανεί έτσι ας πιστεύει ότι θέλει.
Δημοσίευση 31/08/2009 - 00:32
Δεν φορτίζω ποτέ το κινητό μέσω Η/Υ αν αναφέρεσαι σε μένα. Ούτε έχω λόγο να πω ψέματα για τη μπαταρία. Εγώ έχω το 3G και υπάρχουν και άλλοι που η μπαταρία τους φτάνει 5-6 μέρες αν δεν το ξεσκίζουν με παιχνίδια ή ασύρματο. Εγώ απλά βάζω τα screenshots για να δείξω ότι δε φταίει το λογισμικό. Αν κάποιος τώρα νομίζει ότι επειδή η μπαταρία μου κρατάει πιο πολύ από τη δική του ότι κάνω κόλπα για να φανεί έτσι ας πιστεύει ότι θέλει.
Δημοσίευση 31/08/2009 - 00:34
η αλήθεια είναι πως από το δικό σου screenshot μου δόθηκε η αφορμή να το κοιτάξω .. Και φυσικά δεν έχεις κάποιο κέρδος στο να πεις ψέματα ... Από την εμπειρία μου τόσο στο 2g όσο και 3g και 3gs που έχω τώρα δεν κρατά πάνω απο 2,5 μέρες ίσως το δικό σου είναι εξαίρεση ..χωρίς να υπονοώ τίποτα περισσότερο !
Δημοσίευση 31/08/2009 - 00:43
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες