Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:25

απ την 1η μερα που το πήρα περασα την 3.0.1 και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. θα παω για reset και βλεπουμε :)

Για πήγαινε και ενημέρωσέ μας!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:29

ακριβως συνεχιζει να φορτιζει απο usb σε λιγο θα ανεβασω με μεγαλυτερο ποσοστο μπαταριας..σιγουρα η μπαταρια του εχει προβλημα αλλα τουλαχιστοσ μην βλεπετε φωτο οπου κραταει πεντε μερες και απορειτε..

Εντάξει dinfun, παίζει αυτό που λές και για αυτό το λόγο εγώ προσωπικα παίρνω screenshots κατα την διάρκεια τηε ημεράς και τα ανεβάζω το βράδυ από το σπίτι (όταν ανεβάζω) διαφορετικά κοροιδεύουμε τον εαυτό μας. Και δεν είναι μόνο το θέμα της "παραποίησης" και για 10 λεπτά να το βάλεις για να κάνεις upload ένα screenshot, αν σου ανεβάσει έστω και 2,3 ή 5% την μπαταρία (μπορεί να μην είναι τραγικό) άλλα πάνω απ'όλα εσύ (όχι εσυ προσωπικα) δεν ξέρεις τι γίνεται με την μπαταρία σου.

#528   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:31

Εντάξει dinfun, παίζει αυτό που λές και για αυτό το λόγο εγώ προσωπικα παίρνω screenshots κατα την διάρκεια τηε ημεράς και τα ανεβάζω το βράδυ από το σπίτι (όταν ανεβάζω) διαφορετικά κοροιδεύουμε τον εαυτό μας. Και δεν είναι μόνο το θέμα της "παραποίησης" και για 10 λεπτά να το βάλεις για να κάνεις upload ένα screenshot, αν σου ανεβάσει έστω και 2,3 ή 5% την μπαταρία (μπορεί να μην είναι τραγικό) άλλα πάνω απ'όλα εσύ (όχι εσυ προσωπικα) δεν ξέρεις τι γίνεται με την μπαταρία σου.

Ακριβώς...αν είναι να κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας,δνε έχει νόημα!!!Δνε αναφέρομαι στο φίλο πριν...
Γενικά μιλάω!

#529   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:39

Ακριβώς...αν είναι να κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας,δνε έχει νόημα!!!Δνε αναφέρομαι στο φίλο πριν...
Γενικά μιλάω!

Εννοείται ότι το θέμα δεν αφορά τον φίλο, στην τελική don't shoot the messenger το παλικάρι απλά ανέδειξε το ενδεχόμενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

#530   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:46

Εννοείται ότι το θέμα δεν αφορά τον φίλο, στην τελική don't shoot the messenger το παλικάρι απλά ανέδειξε το ενδεχόμενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Σαφέστατα!! Μπράβο και στο φίλο για την υπόδειξη...! Αλλά καλύτερα να είμαστε ειλικρινής!

#531   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:58

Μην μου βάζεις ιδέες... Η μπαταρία μου έχει κρατήσει εμένα προσωπικά μέχρι 3,5 ημέρες με ελάχιστες κλήσεις και περίπου 3 ώρες χρήση! Δνε νομίζω ότι αντέχει περισσότερο!!!

δεν θελω να πω για κανεναν φιλο που ανεβαζει...απλα δεν ειναι αποδεικτικο στοιχειο τα screenshots.. να αλλο ενα..το αφησα λιγο παραπανω να φορτησει :P

#532   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 14:01

δεν θελω να πω για κανεναν φιλο που ανεβαζει...απλα δεν ειναι αποδεικτικο στοιχειο τα screenshots.. να αλλο ενα..το αφησα λιγο παραπανω να φορτησει :P

Αχα...αυτό είναι όμως με επιπλέον φόρτιση έτσι...?

#533   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 14:10

Αχα...αυτό είναι όμως με επιπλέον φόρτιση έτσι...?

εννοειται...με 20 λεπτα παραπανω..με μια φυσιολογικη χρηση και ολα κλειστα..κραταει γυρω στις 60 ωρες..οπως το ειχα υπολογισει σε μενα..μιλαω για το 3gs...

#534   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 14:12

εννοειται...με 20 λεπτα παραπανω..με μια φυσιολογικη χρηση και ολα κλειστα..κραταει γυρω στις 60 ωρες..οπως το ειχα υπολογισει σε μενα..μιλαω για το 3gs...

Σωστά, τόσο περίπου κρατάει... Οπότε εκεί είναι τα φυσιολογικά!

#535   lefteris82

lefteris82

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 19:47

Μετά από ρεστορε το κινητό επανήλθε στα φυσιολόγικα του :)

#536   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 30/08/2009 - 23:03

Δεν φορτίζω ποτέ το κινητό μέσω Η/Υ αν αναφέρεσαι σε μένα. Ούτε έχω λόγο να πω ψέματα για τη μπαταρία. Εγώ έχω το 3G και υπάρχουν και άλλοι που η μπαταρία τους φτάνει 5-6 μέρες αν δεν το ξεσκίζουν με παιχνίδια ή ασύρματο. Εγώ απλά βάζω τα screenshots για να δείξω ότι δε φταίει το λογισμικό. Αν κάποιος τώρα νομίζει ότι επειδή η μπαταρία μου κρατάει πιο πολύ από τη δική του ότι κάνω κόλπα για να φανεί έτσι ας πιστεύει ότι θέλει.

#537   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 00:29

Δεν φορτίζω ποτέ το κινητό μέσω Η/Υ αν αναφέρεσαι σε μένα. Ούτε έχω λόγο να πω ψέματα για τη μπαταρία. Εγώ έχω το 3G και υπάρχουν και άλλοι που η μπαταρία τους φτάνει 5-6 μέρες αν δεν το ξεσκίζουν με παιχνίδια ή ασύρματο. Εγώ απλά βάζω τα screenshots για να δείξω ότι δε φταίει το λογισμικό. Αν κάποιος τώρα νομίζει ότι επειδή η μπαταρία μου κρατάει πιο πολύ από τη δική του ότι κάνω κόλπα για να φανεί έτσι ας πιστεύει ότι θέλει.

η αλήθεια είναι πως από το δικό σου screenshot μου δόθηκε η αφορμή να το κοιτάξω .. Και φυσικά δεν έχεις κάποιο κέρδος στο να πεις ψέματα ... Από την εμπειρία μου τόσο στο 2g όσο και 3g και 3gs που έχω τώρα δεν κρατά πάνω απο 2,5 μέρες ίσως το δικό σου είναι εξαίρεση ..χωρίς να υπονοώ τίποτα περισσότερο !

#538   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 00:32

Σε καμία περίπτωση Θάνο δεν πιστεύω ότι κάνεις «κόλπα»!!!Δεν έχω λόγο εξάλλου να μην σε εμπιστεύομαι!!!

#539   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 00:34

η αλήθεια είναι πως από το δικό σου screenshot μου δόθηκε η αφορμή να το κοιτάξω .. Και φυσικά δεν έχεις κάποιο κέρδος στο να πεις ψέματα ... Από την εμπειρία μου τόσο στο 2g όσο και 3g και 3gs που έχω τώρα δεν κρατά πάνω απο 2,5 μέρες ίσως το δικό σου είναι εξαίρεση ..χωρίς να υπονοώ τίποτα περισσότερο !

Όντως,αυτή θεωρώ ότι είναι η διάρκεια της μπαταρίας τουλάχιστον για το 3GS γύρω στις 2,5 μέρες! Εν πρώτοις,δεν ακούγεται άσχημα αλλά εν τέλει θα δούμε αν και αυτό μπορούμε κάποια στιγμή να το βελτιώσουμε!!!

#540   manosath

manosath

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2009 - 00:43

μακαρι να γινει γιατι εγω πχ εχω το 3G και το φορτισα απογευμα και με λιγο ιντερνετ κ εφαρμογες επεσε κατα 20% και εχω απενεργοποιησει και το push(ετσι νομιζω τουλαχιστον)...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες