Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/08/2009 - 12:08

Αν ισχύει αυτό http://www.sinfuliph...read.php?t=1228 και αναφέρεται στο πανυγήρι της Apple στις 8 Σεπτεμβρίου, ευτύχως δεν θα χρειαστεί να χρησημοποιούμε το σκουπίδι που ονομάζεται 3.0 για πολύ ακόμα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 30/08/2009 - 12:40

Δεν έχω παράπονο.

Μακάρι να μπορούσαν να πω τα ίδια...!

#513   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 30/08/2009 - 12:41

Αν ισχύει αυτό http://www.sinfuliph...read.php?t=1228 και αναφέρεται στο πανυγήρι της Apple στις 8 Σεπτεμβρίου, ευτύχως δεν θα χρειαστεί να χρησημοποιούμε το σκουπίδι που ονομάζεται 3.0 για πολύ ακόμα.

Τι περιμένετε δλδ να αλλάξει με το OS 3.1;;

#514   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 12:46

Αυτό λες ότι κάνει όλη τη ζημιά..???

#515   lefteris82

lefteris82

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 12:57

παιδιά.. είχα βάλει ενα προγραμμα το "battery control" http://www.appleipho...attery-options/

και είδα οτι η μπαταρία τελείωνε στο φτερό.! το έβγαλα το πρόγραμμα αλλα συνεχίζω να έχω πρόβλημα

εκτός του ότι η μπαταρία τελειώνει σε μισή μέρα με πολύ λίγη χρήση, όταν το φορτίζω φορτίζει πααρα πολύ αργά και πολλές φορές δεν φορτίζει καν (παρολο που δειχνει το σηματάκι στην μπαταρία του φορτιστή)

Τώρα πχ το χω στο φορτιστή εδώ και μια ώρα και η μπαταρία πέφτει μέχρι που έσβησε το κινητό και δείχνει το σημα που φορτίζει ..

καμιά ιδέα ;

(wifi, gps, edge, Bt, push , im+ push όλα κλειστά είναι )

#516   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:06

παιδιά.. είχα βάλει ενα προγραμμα το "battery control" http://www.appleipho...attery-options/

και είδα οτι η μπαταρία τελείωνε στο φτερό.! το έβγαλα το πρόγραμμα αλλα συνεχίζω να έχω πρόβλημα

εκτός του ότι η μπαταρία τελειώνει σε μισή μέρα με πολύ λίγη χρήση, όταν το φορτίζω φορτίζει πααρα πολύ αργά και πολλές φορές δεν φορτίζει καν (παρολο που δειχνει το σηματάκι στην μπαταρία του φορτιστή)

Τώρα πχ το χω στο φορτιστή εδώ και μια ώρα και η μπαταρία πέφτει μέχρι που έσβησε το κινητό και δείχνει το σημα που φορτίζει ..

καμιά ιδέα ;

(wifi, gps, edge, Bt, push , im+ push όλα κλειστά είναι )

Τα έχεις όλα κλειστά και σου κλείνει σε μισή μέρα...??? Μήπως έχεις άλλα πράγματα ανοικτά?? Ναι δεν κρατάει η μπαταρία αλλά ένα διήμερο έστω αντέχει... Δεν γίνεται να τα έχεις όλα κλειστά και να τελειώνει! Το τηλέφωνό σου είναι ζεστό στην θέση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της ημέρας..??

#517   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:08

Αυτό λες ότι κάνει όλη τη ζημιά.. ???

παιδια σχετικα με τα screenshots ean φορτησετε to iphone απο πριζα στο 100% και ξεφορτησει στο 10% και το φορτησετε απο usb δεν χανει τα στατιστικα του...οποτε (χωρις να υπονοω ) μπορεις να εμφανισεις φιλικα αυτο..

#518   lefteris82

lefteris82

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:10

Τα έχεις όλα κλειστά και σου κλείνει σε μισή μέρα... ??? Μήπως έχεις άλλα πράγματα ανοικτά?? Ναι δεν κρατάει η μπαταρία αλλά ένα διήμερο έστω αντέχει... Δεν γίνεται να τα έχεις όλα κλειστά και να τελειώνει! Το τηλέφωνό σου είναι ζεστό στην θέση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της ημέρας..??

να φανταστείς το βράδυ η μπαταρία έχει πέσει ενα ποσοστό 30%. ναι δεν έχω τίποτα ανοιχτό. Θα πάω για full hard restore μιας και έχω και άλλα θέματα με το itunes κι ελπίζω να στρώσει

#519   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:13

παιδια σχετικα με τα screenshots ean φορτησετε to iphone απο πριζα στο 100% και ξεφορτησει στο 10% και το φορτησετε απο usb δεν χανει τα στατιστικα του...οποτε (χωρις να υπονοω ) μπορεις να εμφανισεις φιλικα αυτο..

Εσύ το είχες φορτίσει,ξεφορτίστηκε και επαναφόρτισες με usb ?? και το αποτέλεσμα είνα αυτό ?

#520   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:15

να φανταστείς το βράδυ η μπαταρία έχει πέσει ενα ποσοστό 30%. ναι δεν έχω τίποτα ανοιχτό. Θα πάω για full hard restore μιας και έχω και άλλα θέματα με το itunes κι ελπίζω να στρώσει

Έχεις την 3.0 ή την 3.0.1 ? ?

#521   lefteris82

lefteris82

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:16

Έχεις την 3.0 ή την 3.0.1 ? ?

3.0.1

#522   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:17

3.0.1

Καλύτερα κάνε downgrade στην 3.0 !

#523   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:19

Εσύ το είχες φορτίσει,ξεφορτίστηκε και επαναφόρτισες με usb ?? και το αποτέλεσμα είνα αυτό ?

ακριβως συνεχιζει να φορτιζει απο usb σε λιγο θα ανεβασω με μεγαλυτερο ποσοστο μπαταριας..σιγουρα η μπαταρια του εχει προβλημα αλλα τουλαχιστοσ μην βλεπετε φωτο οπου κραταει πεντε μερες και απορειτε..

#524   lefteris82

lefteris82

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:21

Καλύτερα κάνε downgrade στην 3.0 !

απ την 1η μερα που το πήρα περασα την 3.0.1 και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. θα παω για reset και βλεπουμε :)

#525   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2009 - 13:25

ακριβως συνεχιζει να φορτιζει απο usb σε λιγο θα ανεβασω με μεγαλυτερο ποσοστο μπαταριας..σιγουρα η μπαταρια του εχει προβλημα αλλα τουλαχιστοσ μην βλεπετε φωτο οπου κραταει πεντε μερες και απορειτε..

Μην μου βάζεις ιδέες... Η μπαταρία μου έχει κρατήσει εμένα προσωπικά μέχρι 3,5 ημέρες με ελάχιστες κλήσεις και περίπου 3 ώρες χρήση! Δνε νομίζω ότι αντέχει περισσότερο!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες