Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 29/08/2009 - 13:14

Και εγώ εκεί που ήταν όλα καλά, η μπαταρία άρχισε να μου κάνει τα ίδια κόλπα. :huh:
Γιατί ρε γαμώτο γίνεται αυτό; Μας είπαν ότι το 3Gs θα είναι καλύτερο απο το 3G. Δεν μας είπαν ότι αν βάλουμε τις ίδιες εφαρμογές που είχαμε στο 3G ή περισσότερες, η μπαταρία πάπαλα; Μετά τι σόι έκδοση είναι αυτή η 3.0.1; Στο πόδι την έφτιαξαν; Είπαν ότι έλυνε το κενό ασφαλείας που εντοπίστηκε στα μηνύματα αλλά πόσα άλλα προβλήματα εμφάνιζε δεν το είδαν; Αμ, και τώρα που γυρίσαμε στην 3.0 ,λύθηκαν τα προβλήματα;
Η μπαταρία εξανεμίζεται. Με τις ίδιες εφαρμογές όπως είχα στο 3G, δεν προλαβαίνω να φορτίζω. Έτσι που το πάει η apple ,θα καταντήσουμε να έχουμε κινητό φορτιστή μαζί μας.
Μια σοβαρή εταιρεία που απαιτεί να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, δεν θα έκανε βεβιασμένες κινήσεις, αν σοβαρά ήθελε να αποκτήσει μόνιμους πελάτες.
Με αυτά που κάνει η apple και κατ' επέκταση τα στελέχη της, μόνο αποστροφή και απογοήτευση μπορούν να προκαλέσουν και στροφή προς άλλα παρόμοια προϊόντα.
Άλωστε πιστεύω, στον χορό των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων, σιγά σιγά , μπαίνουν και άλλες εταιρείες, όπως η microsoft και δεν θα αργήσει να έρθει εκείνη η μέρα, που είτε το θέλει, είτε δεν το θέλει η apple, θα βρεθεί με ανταγωνιστές του ίδιου ή παρόμοιου βεληνεκούς.

Τελευταία επεξεργασία από: strawb, 29/08/2009 - 13:15

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/08/2009 - 13:16

Χρήστο τι να σου πω. Το ψάχνω όσο μπορώ να δώ τι παίζει. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές ενεργοποιείται το iPod από μόνο του. Γιατί δεν ξέρω, αλλά σίγουρα κάποιες εφαρμογές το καλουν σε λειτουργία. Αν το βρώ θα ποστάρω.

#483   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 29/08/2009 - 13:20

Χρήστο τι να σου πω. Το ψάχνω όσο μπορώ να δώ τι παίζει. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές ενεργοποιείται το iPod από μόνο του. Γιατί δεν ξέρω, αλλά σίγουρα κάποιες εφαρμογές το καλουν σε λειτουργία. Αν το βρώ θα ποστάρω.

Πολύ καλά θα κάνεις ktzaf να το ποστάρεις να δούμε και εμείς τι συμβαίνει! Αλλά εγώ δεν το έχω διαπιστώσει αυτό! Μπορεί να μην το έχω αντιληφθεί βέβαια...θα δούμε... Θα αναμένω post σου εδώ!!!

#484   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 13:23

Και εγώ εκεί που ήταν όλα καλά, η μπαταρία άρχισε να μου κάνει τα ίδια κόλπα. :huh:
Γιατί ρε γαμώτο γίνεται αυτό; Μας είπαν ότι το 3Gs θα είναι καλύτερο απο το 3G. Δεν μας είπαν ότι αν βάλουμε τις ίδιες εφαρμογές που είχαμε στο 3G ή περισσότερες, η μπαταρία πάπαλα; Μετά τι σόι έκδοση είναι αυτή η 3.0.1; Στο πόδι την έφτιαξαν; Είπαν ότι έλυνε το κενό ασφαλείας που εντοπίστηκε στα μηνύματα αλλά πόσα άλλα προβλήματα εμφάνιζε δεν το είδαν; Αμ, και τώρα που γυρίσαμε στην 3.0 ,λύθηκαν τα προβλήματα;
Η μπαταρία εξανεμίζεται. Με τις ίδιες εφαρμογές όπως είχα στο 3G, δεν προλαβαίνω να φορτίζω. Έτσι που το πάει η apple ,θα καταντήσουμε να έχουμε κινητό φορτιστή μαζί μας.
Μια σοβαρή εταιρεία που απαιτεί να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, δεν θα έκανε βεβιασμένες κινήσεις, αν σοβαρά ήθελε να αποκτήσει μόνιμους πελάτες.
Με αυτά που κάνει η apple και κατ' επέκταση τα στελέχη της, μόνο αποστροφή και απογοήτευση μπορούν να προκαλέσουν και στροφή προς άλλα παρόμοια προϊόντα.
Άλωστε πιστεύω, στον χορό των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων, σιγά σιγά , μπαίνουν και άλλες εταιρείες, όπως η microsoft και δεν θα αργήσει να έρθει εκείνη η μέρα, που είτε το θέλει, είτε δεν το θέλει η apple, θα βρεθεί με ανταγωνιστές του ίδιου ή παρόμοιου βεληνεκούς.

Είσαι ιδιαίτερα απογοητευμένος παρατηρώ...ναι αλλά νομίζω ότι συμβαίνει κάτι που ακόμα δεν το έχουμε αντιληφθεί,μπορεί να φταίνε και πράγματα που δεν τα βάζει ο νους μας και να μην έχει να κάνει με την μπαταρία ως μπαταρία το τηλέφωνο! Μπορεί ακόμα και το jailbreak να φταίει σε σχέη με το OS 3.0 μπορεί πολλά...ακόμα δεν έχουμε καταλήξει.Το ψάχνουμε όλοι μαζί εδώ παρέα. Εγώ ποστάρω και στατιστικά της μπαταρίας μου εξάλλου για περισσότερα σχόλια επ'αυτού!!!!

#485   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 14:09

Χρήστο, δυστυχώς και άλλο πρόβλημα. Τώρα δεν αναγνωρίζει το καλώδιο σύνδεσης.
Σύνδεσα το τηλέφωνο με το κομπιούτερ και μου έβγαλε ενα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό και ότι δεν υποστηρίζεται η φόρτιση.
Να και ένα screenshot

Συνημμένα αρχεία

#486   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 14:15

Χρήστο, δυστυχώς και άλλο πρόβλημα. Τώρα δεν αναγνωρίζει το καλώδιο σύνδεσης.
Σύνδεσα το τηλέφωνο με το κομπιούτερ και μου έβγαλε ενα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό και ότι δεν υποστηρίζεται η φόρτιση.
Να και ένα screenshot

Τα δοκίμασες όλα Γιάννη?? Εκανες reboot στη συσκευή???

#487   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 14:18

Θα μας τρελάνουν.
Μόλις έβγαλα το καλώδιο και το δοκίμασα στην μπρίζα, δουλεύει άψογα. Δοκίμασα αμέσως να συνδέσω το καλώδιο σε άλλη θύρα του υπολογιστή και δούλευει. Το είχα συνδεμένο σε usb hub.
Τώρα πως σήμερα έπαψε να δουλεύει απο εκεί, μόνο ο θεός το ξέρει.
Δοκίμασα να δώ και usb sticks απο εκεί και επίσης δουλεύουν.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι πρίν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα, στο itunes είχε εμφανιστεί ένα μήνυμα που μου ζητούσε να στείλει κάποιες πληροφορίες στην apple, στο οποίο δεν απάντησα.
Τέτοια να μας κάνει apple και θα δείς που θα φτάσουν οι επόμενες πωλήσεις σου.

Τελευταία επεξεργασία από: strawb, 29/08/2009 - 14:20

#488   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 14:24

Θα μας τρελάνουν.
Μόλις έβγαλα το καλώδιο και το δοκίμασα στην μπρίζα, δουλεύει άψογα. Δοκίμασα αμέσως να συνδέσω το καλώδιο σε άλλη θύρα του υπολογιστή και δούλευει. Το είχα συνδεμένο σε usb hub.
Τώρα πως σήμερα έπαψε να δουλεύει απο εκεί, μόνο ο θεός το ξέρει.
Δοκίμασα να δώ και usb sticks απο εκεί και επίσης δουλεύουν.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι πρίν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα, στο itunes είχε εμφανιστεί ένα μήνυμα που μου ζητούσε να στείλει κάποιες πληροφορίες στην apple, στο οποίο δεν απάντησα.
Τέτοια να μας κάνει apple και θα δείς που θα φτάσουν οι επόμενες πωλήσεις σου.

Τέλεια Γιάννη...μπορεί κάτι να μην πήγε καλά στην επαφή.Δεν νομίζω ότι είχε κάνει με τη συγκεκριμένη σύνδεση! Με πρίζα δουλεύει άψογα και καλύτερα να το φορτίζεις με πρίζα το κινητό! Εχω δει καλύτερα αποτελέσματα εν τέλει!

#489   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 14:39

Τώρα θα πρέπει να τις ξαναπεράσω τις εφαρμογές, αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι ενώ η σύνδεση είναι με καλώδιο, η ταχυτήτα με την οποία αντιγράφονται οι εφαρμογές απο το itunes στο iPhone είναι πολύ μικρή.
Υπάρχει μήπως κάτι που να αυξάνει την ταχύτητα μετάδοσης των δεδομένων απο το itunes/pc στο Iphone; ???

#490   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 14:40

Τώρα θα πρέπει να τις ξαναπεράσω τις εφαρμογές, αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι ενώ η σύνδεση είναι με καλώδιο, η ταχυτήτα με την οποία αντιγράφονται οι εφαρμογές απο το itunes στο iPhone είναι πολύ μικρή.
Υπάρχει μήπως κάτι που να αυξάνει την ταχύτητα μετάδοσης των δεδομένων απο το itunes/pc στο Iphone; ???

Εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο,δεν ξέρω αν κάποιος άλλος φίλος ξέρει...

#491   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 16:25

παιδιά το iPhone δεν πρέπει να συνδέεται σε hub!!! Κάθε θύρα USB δίνει 500 μιλιαμπερ ρεύμα... Όταν εσείς βαζετε κάποιο hub τότε αυτό το ρεύμα το μοιραζετε στις θύρες του hub... Όμως το iPhone είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με 500 από το pc... Για αυτό σου έβγαλε το μήνυμα!!! Και αν θες να στο αποδείξω δοκίμασε να συνδέσεις ένα δίσκο 300gb σε hub αντέγραψε ένα αρχείο 1gb και μέτρα πόση ώρα θα κάνει... Μετά συνδεσε τον πίσω στο pc σου (στις θύρες που είναι πάνω στο mobo) και αντέγραψε το ίδιο αρχείο να δεις διάφορα... Οι μεγάλες συσκευές θέλουν πιο πολύ ρεύμα... Για αυτό και οι πολύ μεγάλοι δίσκοι συνδέονται με πρίζα!!!

#492   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 21:33

Αχα κατάλαβα τώρα τι μου γράφεις αλλά εγώ δεν έχω αυτό το θέμα, ή τουλάχιστον δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο.Λες να δουλεύουν τόσο πίσω και αν μην τα έχουμε πάρει χαμπάρι??

Το navigon καλεί το iPod, αν κλείσεις το navigon το iPod εξακολουθεί να λειτουργεί.

#493   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 21:40

Το navigon καλεί το iPod, αν κλείσεις το navigon το iPod εξακολουθεί να λειτουργεί.

Αυτό δεν το έχω διαπιστώσει αν και χρησιμοποιώ για Ελλάδα το IGO my way 2009! Αυτό όντως συμβαίνει με Navigon ? ?

#494   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 22:13

Αυτό δεν το έχω διαπιστώσει αν και χρησιμοποιώ για Ελλάδα το IGO my way 2009! Αυτό όντως συμβαίνει με Navigon ? ?

Δεν είναι πολύ περίεργο. Οπως το καταλαβαίνω, το Navigon καλεί το iPod για μάλον για τις φωνιτικές οδηγείες. Το θέμα είναι ότι πραάλληλα τρέχουν 2 εφαρμογές και το iPod παραμένει ενεργό ακόμα και μετά το κλείσιμο του Navigon.

#495   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2009 - 22:18

Δεν είναι πολύ περίεργο. Οπως το καταλαβαίνω, το Navigon καλεί το iPod για μάλον για τις φωνιτικές οδηγείες. Το θέμα είναι ότι πραάλληλα τρέχουν 2 εφαρμογές και το iPod παραμένει ενεργό ακόμα και μετά το κλείσιμο του Navigon.

Δέχεται το συγκεκριμένο κάτι τέτοιο ? Δεν το ξέρω...αν και οι οδηγίες οι φωνητικές είναι στα αγγλικά,ενώ το IGO my way 2009 έχει στα ελληνικά! Δεν ξέρω να το συγκεκριμένο δέχεται κάτι τέτοιο...Σε κάθε περίπτωση αυτό θα λιώνει τη μπαταρία και πάλι!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες