Τι άλλο θα βγάλουν!!! Αν είχε και ηλιακό φορτιστή από πίσω... χμμμ...
Καλά...έχουμε ξεφύγει τελείως...!
Δημοσίευση 27/08/2009 - 12:24
Δημοσίευση 27/08/2009 - 12:35
εγω παλι παιδια ειχα τα γνωστα προβληματα με μπαταρια οπως ολοι λιγο πολυ, αλλα τουλαχιστο οταν εσβηνα την οθονη και δε το πειραζα εκανε πολλες ωρες να πεσει εστω και 1% η μπαταρια. τωρα ομως που γυρισα σουηδια βλεπω οτι πεφτει ακομη κι ετσι αρκετα γρηγορα. φταιει ισως το οτι δεν εχει πολυ καλο σημα η σουηδικη μου ΣΙΜ? δε κανω κατι διαφορετικο απο οτι στην Ελλαδα. επισης παρατηρω οτι φορτιζει πολυ γρηγορα ακομα κι απο USB!
καμια εξηγηση??
ευχαριστω!
Δημοσίευση 27/08/2009 - 17:18
Δημοσίευση 27/08/2009 - 17:19
Υπάρχει στο Ebay και ηλιακός φορτιστής ο οποίος φορτίζει και με USB και έχει μπαταρία 1900mAh όπως και η θήκη που έγραψα παραπάνω, φορτίζει σε 4 ώρες και είναι μια καλή λύση για εκδρομές χωρίς να υπάρχει παροχή ρεύματος, τιμή στα $20. Το κακό είναι ότι το βάζεις κάτω από το κινητό με αποτέλεσμα να μακραίνει αρκετά!
Δημοσίευση 28/08/2009 - 21:34
Δημοσίευση 29/08/2009 - 06:21
Δημοσίευση 29/08/2009 - 11:59
Δημοσίευση 29/08/2009 - 12:03
Χρήστο σαν να έχεις πέσει μου φαίνεται. Έχεις βάλει καμία καινούργια εφαρμογή?
Δημοσίευση 29/08/2009 - 12:35
Συμφωνώ με την κατανάλωση του bluetooth, για τις εφαρμογές σε ρώτησα γιατί ψάχνω να βρώ αν υπάρχει πιθανότητα διάφορα apps κυρίως όσα έχουν σχέσει με web, να λειτουργούν στο background για χάρη συντομίας και να μας τρώνε μπαταρία. Φαντάσου ότι ακόμα δεν έχω σετάρει mail account στο iPhone για αυτό τον λόγο. Στο 3G που είχα το σέταρα και μετά όταν άνοιγα το camera roll, έβλεπα από τα SBS ότι άνοιγε και το mail!Ναι έχεις δίκιο αγαπητέ αλλά αν παρατηρήσεις έχω μονίμως ανοικτό το Bluetooth διότι έχω handsfree bluetooth και όσο να πεις... τρώει...
Δημοσίευση 29/08/2009 - 12:40
Συμφωνώ με την κατανάλωση του bluetooth, για τις εφαρμογές σε ρώτησα γιατί ψάχνω να βρώ αν υπάρχει πιθανότητα διάφορα apps κυρίως όσα έχουν σχέσει με web, να λειτουργούν στο background για χάρη συντομίας και να μας τρώνε μπαταρία. Φαντάσου ότι ακόμα δεν έχω σετάρει mail account στο iPhone για αυτό τον λόγο. Στο 3G που είχα το σέταρα και μετά όταν άνοιγα το camera roll, έβλεπα από τα SBS ότι άνοιγε και το mail!
Δημοσίευση 29/08/2009 - 12:43
Αν έχεις περασμένα SBS άνοιξε τις φωτογραφίες και μετά ανοιξε τα SBS. Στα processes σου ανοίγει το "mail"? Μου συμβαίνει όταν κάνω delete account.Πολύ καλά κάνεις και ψάχνεις.Όχι εγώ δεν έχω κάποιες τέτοιες εφαρμογές.Το mail και αυτά τα έχω κλειστά και τα ανοίγω όποτε τα χρειάζομαι!Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος!Στο 3GS πάντως η καταλάνωση μπαταρίας είναι σαφώς περισσότερη-με OS 3.0 πάντα- απ'ότι σε παλαιότερα μοντέλα με άλλο OS
Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 29/08/2009 - 12:47
Δημοσίευση 29/08/2009 - 12:48
Αν έχεις περασμένα SBS άνοιξε τις φωτογραφίες και μετά ανοιξε τα SBS. Στα processes σου ανοίγει το "mail"? Μου συμβαίνει όταν κάνω delete account.
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/08/2009 - 12:49
Δημοσίευση 29/08/2009 - 12:54
Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 29/08/2009 - 12:56
Δημοσίευση 29/08/2009 - 13:04
Το έγραψα και στο edit παραπάνω. Αναλυτικά. Σετάρω ένα account. Μετά λεω άσε καλύτερα να το ψάξω πρώτα και το χρησημοποιώ μετά το mail. Σβήνω το account "delete account" (από τις επιλογές για mail, οχι το account on/off). Μετά, όποτε έμπαινα στις φωτογραφίες μου έβγαζε μύνημα ότι δεν έχω στήσει mail account. Έκανα reject to μύνημα, αλλά το mail έμενε ενεργό μέχρι να το κλείσω από το sbs.
Άλλο παράδειγμα. Όταν ανοίγεις το camera roll ανοίγει και η camera. Αυτό δείχνει ότι κάποιες εφαρμογες είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους και υπάρχουν script που τις καλούνε σε λειτουργία. Και άντε το θέμα που λέω για το mail έχω τα SBS και το κλείνω (τωρα το σέταρα το mail και no problem). H camera γιατι να ανοίγει με τις φωτογραφίες? Και πόσες άλλες εφαρμογές παρουσιάζουν αυτo το interconnectivity.
Δημοσίευση 29/08/2009 - 13:09
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες