Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   elektricrain

elektricrain

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 25/08/2009 - 12:42

Αν και είναι πιθανό και με αυτό το firmware να μην λυθεί το πρόβλημα της μπαταρίας!Θα δούμε...

Christo, ναι είναι πολύ πιθανό να μην διορθωθεί το bug της υπερθέρμανσης και η παύση της φόρτισης στη μέση. Θα το δούμε αυτό. Και συμφωνώ ότι δεν είναι η μπαταρία αλλά το firmware. Πάντως με το νέο firmware η διάρκεια της μπαταρίας δεν πρόκειται να μεγαλώσει... 2-3 μέρες είναι πάρα πολύ καλή διάρκεια. Πόσο θέλουν Christo να διαρκεί δηλαδή? Μια εβδομάδα?

Τα laptops διαρκούν πάνω απο 2 μέρες με τη μπαταρία. Δεν είναι nokia το iPhone αλλά για ένα μικρό υπολογιστή με τεράστιες δυνατότητες. Όσοι πήγατε από ένα απλό Nokia στο iPhone πρέπει να το συνηδηγιτοποίησετε ότι η μπαταρία του iPhone είναι αυτή που είναι και γιαυτά τα πράγματα που κάνει το τηλέφωνο είναι αρκετή.

Συμφωνώ ότι το bug τηε 3.0 με την υπερθέρμανση είναι ενοχλητικό και προβληματίζει έως ένα βαθμό αλλά για τη διάρκεια της μπαταρίας πρέπει όλοι να διαβάσουν λίγο τα χαρακτηριστικά της μπαταρίαςς του iPhone πρίν αρχίσουν να γκρινιάζουν.

Τελευταία επεξεργασία από: elektricrain, 25/08/2009 - 12:42

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2067 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 25/08/2009 - 12:42

Συνημμένο αρχείο  DSCF0280.JPG   973.19KB   18 λήψειςεγω με 2g!

Τελευταία επεξεργασία από: sirgeorge, 25/08/2009 - 12:44

#438   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 25/08/2009 - 12:51

Christo, ναι είναι πολύ πιθανό να μην διορθωθεί το bug της υπερθέρμανσης και η παύση της φόρτισης στη μέση. Θα το δούμε αυτό. Και συμφωνώ ότι δεν είναι η μπαταρία αλλά το firmware. Πάντως με το νέο firmware η διάρκεια της μπαταρίας δεν πρόκειται να μεγαλώσει... 2-3 μέρες είναι πάρα πολύ καλή διάρκεια. Πόσο θέλουν Christo να διαρκεί δηλαδή? Μια εβδομάδα?

Τα laptops διαρκούν πάνω απο 2 μέρες με τη μπαταρία. Δεν είναι nokia το iPhone αλλά για ένα μικρό υπολογιστή με τεράστιες δυνατότητες. Όσοι πήγατε από ένα απλό Nokia στο iPhone πρέπει να το συνηδηγιτοποίησετε ότι η μπαταρία του iPhone είναι αυτή που είναι και γιαυτά τα πράγματα που κάνει το τηλέφωνο είναι αρκετή.

Συμφωνώ ότι το bug τηε 3.0 με την υπερθέρμανση είναι ενοχλητικό και προβληματίζει έως ένα βαθμό αλλά για τη διάρκεια της μπαταρίας πρέπει όλοι να διαβάσουν λίγο τα χαρακτηριστικά της μπαταρίαςς του iPhone πρίν αρχίσουν να γκρινιάζουν.

Βρίσκω δίκιο στα λόγια σου σε ότι αφορά την μπαταρία και την διάρκειά της.Νομίζω ότι ελαφρώς-βαρέως το παρατραβήξαμε... Θα κοπάσουν λίγο οι τόνοι σε αυτό, αλλά στο θέμα της υπερθέρμανσης νομίζω ότι είναι άδικο για τα παιδιά που το βιώνουν.Εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο! Δεν έχει σημασία αν βιώνουμε προσωπικά ή όχι ένα πρόβλημα αλλά κατά πόσο είμαστε «ομάδα» στο να το λύσουμε τουλάχιστον σε τέτοιους χώρους! Εγώ δηλώνω παρών για την όποια βοήθεια μπορώ να παρέχω!
Ωστόσο η παράθεση όποιου θέλει screenshot με την μπαταρία του δεν νομίζω ότι δυναμιτίζει το εν λόγω topic,σωστά?? Και εγώ θα παραθέτω όποτε μπορώ!
Με την ελπίδα το OS 3.1 να είναι καλλίτερο!!!!!

#439   elektricrain

elektricrain

iPH newbie

• 99 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 13:03

Αν και είναι πιθανό και με αυτό το firmware να μην λυθεί το πρόβλημα της μπαταρίας!Θα δούμε...

Christo, ναι είναι πολύ πιθανό να μην διορθωθεί το bug της υπερθέρμανσης και η παύση της φόρτισης στη μέση. Θα το δούμε αυτό. Και συμφωνώ ότι δεν είναι η μπαταρία αλλά το firmware. Πάντως με το νέο firmware η διάρκεια της μπαταρίας δεν θα μεγαλώσει... 2-3 μέρες είναι πάρα πολύ καλή διάρκεια. Πόσο θέλουν Christo να διαρκεί δηλαδή? Μια εβδομάδα?

Τα laptops διαρκούν πάνω απο 2 μέρες με τη μπαταρία ? Δεν είναι nokia το iPhone αλλά ένας μικρός υπολογιστής με τεράστιες δυνατότητες. Όσοι πήγατε από ένα απλό Nokia ή αλλου τύπου κινητά στο iPhone πρέπει να το συνηδητοποίησετε ότι η μπαταρία του iPhone είναι αυτή που είναι και γιαυτά τα πράγματα που κάνει το τηλέφωνο είναι αρκετή.

Συμφωνώ ότι το bug τηε 3.0 με την υπερθέρμανση είναι ενοχλητικό και προβληματίζει έως ένα βαθμό αλλά για τη διάρκεια της μπαταρίας πρέπει όλοι να διαβάσουν λίγο τα χαρακτηριστικά της μπαταρίαςς του iPhone πρίν αρχίσουν να γκρινιάζουν. Το iPhone δεν είναι για να παίζεις παιχνίδα και να έχεις την απαίτηση να διαρκεί τόσο πολύ η μπαταρία! Όποιος θέλει να παίζει παιχνίδαι ας πάρει ένα Playstation ή ας παίζει στο PC του. Το iPhone μπορεί να είναι και παιχνιδομηχανή και ένα PC και ένa και ένα GPS navigator αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένα κινητό τηλέφωνο.

Θα το ξαναπώ, ότι δίνοντας 600+ για ένα iPhone οι απαιτήσεις που έχει ο χρήστης είναι μεγάλες και συμφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν bugs αλλά το iPhone κάνει πολλά πράγματα και η μπαταρία του είναι αρκετή για να εκτελεστούν αυτές οι εργασίες. Όι μέρες που παίζαμε φιδάκι στο Nokia επί 4 μέρες τελείωσαν. Τα γραφικά πλέον είναι τριδιάστατα υψηλής ποιότητας, το 3G φέρνει το dsl στο κινητό μας, το wifi επίσης, mp3 player με μεγάλο χώρο για αποθήκευση, παιχνίδια, βίντεο και μία πληθώρα applications που μετατρέουν το κινητό από ένα απλό τηλέφωνο σε ένα μικρό αλλά πανίσχυρο PC και ακούω ότι οι 2 μέρες είναι λίγο? Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι καθόλου λίγο.

Τελευταία επεξεργασία από: elektricrain, 25/08/2009 - 13:06

#440   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 13:20

Christo, ναι είναι πολύ πιθανό να μην διορθωθεί το bug της υπερθέρμανσης και η παύση της φόρτισης στη μέση. Θα το δούμε αυτό. Και συμφωνώ ότι δεν είναι η μπαταρία αλλά το firmware. Πάντως με το νέο firmware η διάρκεια της μπαταρίας δεν θα μεγαλώσει... 2-3 μέρες είναι πάρα πολύ καλή διάρκεια. Πόσο θέλουν Christo να διαρκεί δηλαδή? Μια εβδομάδα?

Τα laptops διαρκούν πάνω απο 2 μέρες με τη μπαταρία ? Δεν είναι nokia το iPhone αλλά ένας μικρός υπολογιστής με τεράστιες δυνατότητες. Όσοι πήγατε από ένα απλό Nokia ή αλλου τύπου κινητά στο iPhone πρέπει να το συνηδητοποίησετε ότι η μπαταρία του iPhone είναι αυτή που είναι και γιαυτά τα πράγματα που κάνει το τηλέφωνο είναι αρκετή.

Συμφωνώ ότι το bug τηε 3.0 με την υπερθέρμανση είναι ενοχλητικό και προβληματίζει έως ένα βαθμό αλλά για τη διάρκεια της μπαταρίας πρέπει όλοι να διαβάσουν λίγο τα χαρακτηριστικά της μπαταρίαςς του iPhone πρίν αρχίσουν να γκρινιάζουν. Το iPhone δεν είναι για να παίζεις παιχνίδα και να έχεις την απαίτηση να διαρκεί τόσο πολύ η μπαταρία! Όποιος θέλει να παίζει παιχνίδαι ας πάρει ένα Playstation ή ας παίζει στο PC του. Το iPhone μπορεί να είναι και παιχνιδομηχανή και ένα PC και ένa και ένα GPS navigator αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένα κινητό τηλέφωνο.

Θα το ξαναπώ, ότι δίνοντας 600+ για ένα iPhone οι απαιτήσεις που έχει ο χρήστης είναι μεγάλες και συμφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν bugs αλλά το iPhone κάνει πολλά πράγματα και η μπαταρία του είναι αρκετή για να εκτελεστούν αυτές οι εργασίες. Όι μέρες που παίζαμε φιδάκι στο Nokia επί 4 μέρες τελείωσαν. Τα γραφικά πλέον είναι τριδιάστατα υψηλής ποιότητας, το 3G φέρνει το dsl στο κινητό μας, το wifi επίσης, mp3 player με μεγάλο χώρο για αποθήκευση, παιχνίδια, βίντεο και μία πληθώρα applications που μετατρέουν το κινητό από ένα απλό τηλέφωνο σε ένα μικρό αλλά πανίσχυρο PC και ακούω ότι οι 2 μέρες είναι λίγο? Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι καθόλου λίγο.

Ομολογώ ότι η επιχειρηματολογία σου είναι πειστική! Εγώ δεν ήμουν και στο παρελθόν χρήστης κάποιου iphone και κατά συνέπεια δεν είχα πρότερη εμπειρία! Θεωρώ όμως, ότι λίγο παραπάνω να «επιβίωνε» δεν θα ήταν καθόλου «μεμπτό» για την εν λόγω τεχνολογία αιχμής! Αυτό το αναφέρω διότι όντως, μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστείς μία χρήση του iphone ως υπολογιστή και να πρέπει να το χρησιμποιήσεις περαιτέρω, αυτό θα ήταν για την μπαταρία το «κύκνειο άσμα» της!!! Ε σε αυτό το σημείο έχω μία μικρή ένσταση, αλλά σίγουρα αυτό δεν διορθώνεται με κάποιο firmware, έχει να κάνει με το Hardware! Ελπίζω στο μέλλον μιας και εκεί κινούνται τα πράγματα και εφόσον το μέλλον είναι σε μικροσυσκευές υπολογιστών και πολυμηχανημάτων, να βελτιώσουν και τις επιδόσεις των μπαταριών κάτι που εγώ προσωπικά το θεωρώ θέμα υψίστης σημασίας!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 25/08/2009 - 13:23

#441   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/08/2009 - 13:30

Καλησπέρα παιδιά. Μου κάνει εντύπωση ρε γμτ το όλο θέμα με την μπαταρία. Εγώ έχω ενα 3G, όταν έβαλα το OS.3 δεν είχα κάποιο πρόβλημα εξ' αρχής. Με τον καιρό είχα βάλει "σπασμένο"(δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο) το beejive και τότε άρχισαν όλα από τα συμπτώματα που αναφέρετε. Η μπαταρία τελείωνε γρήγορα, το φόρτιζα και κόλλαγε στην μέση, ζεστενόταν...Μετά χωρίς πολλά πολλά το έβγαλα και έκλεισα και τα push που είχε ενεργοποιήσει από μόνο του το πρόγραμμα. Και όλα επανήλθαν σε φυσιολογικά πλαίσια. Δυο με τρεις μέρες μου κρατάει η μπαταρια. Απλά μου κάνει εντύπωση πως μου παρουσιάστηκε και εμένα το πρόβλημα και λύθηκε.
Once You Go Mac You Never Go Back

#442   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 13:34

Καλησπέρα παιδιά. Μου κάνει εντύπωση ρε γμτ το όλο θέμα με την μπαταρία. Εγώ έχω ενα 3G, όταν έβαλα το OS.3 δεν είχα κάποιο πρόβλημα εξ' αρχής. Με τον καιρό είχα βάλει "σπασμένο"(δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο) το beejive και τότε άρχισαν όλα από τα συμπτώματα που αναφέρετε. Η μπαταρία τελείωνε γρήγορα, το φόρτιζα και κόλλαγε στην μέση, ζεστενόταν...Μετά χωρίς πολλά πολλά το έβγαλα και έκλεισα και τα push που είχε ενεργοποιήσει από μόνο του το πρόγραμμα. Και όλα επανήλθαν σε φυσιολογικά πλαίσια. Δυο με τρεις μέρες μου κρατάει η μπαταρια. Απλά μου κάνει εντύπωση πως μου παρουσιάστηκε και εμένα το πρόβλημα και λύθηκε.

Νομίζω ότι το δικό σου πρόβλημα ήταν ξεκάθαρο και γι'αυτό λύθηκε με τον παραπάνω τρόπο που αναφέρεις και πολύ σωστά μάλιστα!

#443   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 25/08/2009 - 13:41

Φιλε μου αυτα τα πραματα εκτος απο το Iphone τα εχουν και τα Νοκια της σειρας Ν,απο την στιγμη που βγηκανε τα δουλευω αυτα και εχουν σχεδον ιδιες αποδοσεις οπως το iphone,το Ν95 το Ν96 ειναι απο τα τελευταια καλητερα Symbian που εχει βγαλει η Νοκια και ετσι οπως το iphone εχει wifi παζει mp3,mp4 εχει στερεοφωνικα ηχεια πραγμα που απαιτει ποιο πολυ ρευμα,το Ν96 εχει 16GB+καρτα μνημης 8GB εχουν ενα σωρο εφαρμογες οπως και το iphone,εχει την πλατφορμα N-Gage οπου εχει παιχνιδια με γραφικα οπως και το Iphone
Θα σου δωσο ενα παρα πολυ μικρο παραδειγμα,πριν ακομα κυκλοφορισει το 3G στην ελλαδα ειχα το Ν95 και ειχε βγει το Resident Evil Degenaration για το Ν-Gage,φοβερο παιχνιδι,περιπου ενα χρονο μετα την κυκλοφορεια του 3G βγαλανε το ιδιο παιχνιδι για Iphone που εχει ακριβως τα ιδια γραφικα οπως και στο Ν95,δεν θα καθησω να συγκρινω το Ν97 γτ,ενταξει,απλα ειναι ενα Ν96 με οθονη αφης...........απλα μην βαζεις ολα τα κινιτα στο ιδιο σακι γτ υπαρχουν κινιτα με της ιδιες δινατοτητες του iphone σε σχεση με τα γραφικα,τις εφαρμογες,τα τραγουδια.δεν συγκρινω ομως με τπτ την αφη του iphone,οπου πραγματικα ΤΑ ΣΠΑΕΙ,αμφιβαλω αν καποια εταιρια βγαλει τετοια αφη οπως το iphone,Multitouch καμια δεν προκειται να βγαλει!!
Απλα ο καθενας το διαλεγει το καθε κινιτο με της αναγκες του,και εγω επειδη ειμαι γκατζεντακιας απο την πρωτη στιγμη που βγηκαν τα Symbian,ζηταω κατι παραπανω και κατεχοντας αυτη την στιγμη ενα Ν96 και ενα Iphone 3G ειμαι υπερχαρουμενος γτ ξερω τι εχω παρει :D :D :D :D

Τελευταία επεξεργασία από: Drake19, 25/08/2009 - 13:46

#444   elektricrain

elektricrain

iPH newbie

• 99 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 13:55

Ομολογώ ότι η επιχειρηματολογία σου είναι πειστική! Εγώ δεν ήμουν και στο παρελθόν χρήστης κάποιου iphone και κατά συνέπεια δεν είχα πρότερη εμπειρία! Θεωρώ όμως, ότι λίγο παραπάνω να «επιβίωνε» δεν θα ήταν καθόλου «μεμπτό» για την εν λόγω τεχνολογία αιχμής! Αυτό το αναφέρω διότι όντως, μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστείς μία χρήση του iphone ως υπολογιστή και να πρέπει να το χρησιμποιήσεις περαιτέρω, αυτό θα ήταν για την μπαταρία το «κύκνειο άσμα» της!!! Ε σε αυτό το σημείο έχω μία μικρή ένσταση, αλλά σίγουρα αυτό δεν διορθώνεται με κάποιο firmware, έχει να κάνει με το Hardware! Ελπίζω στο μέλλον μιας και εκεί κινούνται τα πράγματα και εφόσον το μέλλον είναι σε μικροσυσκευές υπολογιστών και πολυμηχανημάτων, να βελτιώσουν και τις επιδόσεις των μπαταριών κάτι που εγώ προσωπικά το θεωρώ θέμα υψίστης σημασίας!!!

Ναι είναι όντως ύψιστης σημασίας η μπαταρία και λίγο παραπάνω να κρατούσε δεν θα μας χάλαγε. Συμφωνώ. Η Apple ειδικά σε αυτό τον τομέα είναι πρωτοπόρος αν δει κανείς ότι τα νέα Macbook and Mac Pro δεν έχουν ανταγωνιστή στο τομέα της μπαταρίας αφού διαρκόυν 6 και 8 ώρες αναλογικά. Πιστεύω ότι στα επόμενα iPhones η Apple θα κινηθεί με τα ίδια ακριβώς βήματα που ακολούθησε και στην σειρά των laptops της και θα έχουμε και πιο γρήγορα iPhones αλλά και διπλάσια δίαρκεια στη μπαταρία.

H Apple σαν εταιρία έχει διαφορετική φιλοσοφία για το κινητό τηλέφωνο απότι όλες οι άλλες εταιρίες και γιαυτό βλέπεις ότι για παράδειγμα ραδίοφωνο δεν έχει προσθέσει στο hardware του iPhone όπως και με το κλέιδωμα του Bluetooth. Έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη για το κινητό τηλέφωνο και την χρήση του. Όπως και τα Macintosh εντελώς άλλη φιλοσοφία από τα PC και πολλές φορές οι χρήστες δυσκολεύονται να δεχτούν την φιλοσοφία αυτή συνηθισμένοι όλοι από το περιβάλλον των PCs και των κινητκών τηλεφώνων που ξέραμε μέχρι τώρα.

Εγω δεν θα ξεχάσω τις πόσες φορές μου βγήκαν Nokia προβληματικά, έκλειναν από μόνα τους και δώστου Nokia και δώστου αλλαγή για άλλο και δώστου αναβάθμιση γιατί κολλούσε το μενού και αλλαγή μπαταρίας κτλπ κτλπ ή στα Windows πόσοι από εμάς έχουν περάσει νύχτες φρίκης και οργής με τα συνεχή reboots, ιούς, μπλέ οθόνες κτλπ. Άπειρες στιγμές άπειρης ομορφιάς... :D

#445   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 14:21

Ναι είναι όντως ύψιστης σημασίας η μπαταρία και λίγο παραπάνω να κρατούσε δεν θα μας χάλαγε. Συμφωνώ. Η Apple ειδικά σε αυτό τον τομέα είναι πρωτοπόρος αν δει κανείς ότι τα νέα Macbook and Mac Pro δεν έχουν ανταγωνιστή στο τομέα της μπαταρίας αφού διαρκόυν 6 και 8 ώρες αναλογικά. Πιστεύω ότι στα επόμενα iPhones η Apple θα κινηθεί με τα ίδια ακριβώς βήματα που ακολούθησε και στην σειρά των laptops της και θα έχουμε και πιο γρήγορα iPhones αλλά και διπλάσια δίαρκεια στη μπαταρία.

H Apple σαν εταιρία έχει διαφορετική φιλοσοφία για το κινητό τηλέφωνο απότι όλες οι άλλες εταιρίες και γιαυτό βλέπεις ότι για παράδειγμα ραδίοφωνο δεν έχει προσθέσει στο hardware του iPhone όπως και με το κλέιδωμα του Bluetooth. Έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη για το κινητό τηλέφωνο και την χρήση του. Όπως και τα Macintosh εντελώς άλλη φιλοσοφία από τα PC και πολλές φορές οι χρήστες δυσκολεύονται να δεχτούν την φιλοσοφία αυτή συνηθισμένοι όλοι από το περιβάλλον των PCs και των κινητκών τηλεφώνων που ξέραμε μέχρι τώρα.

Εγω δεν θα ξεχάσω τις πόσες φορές μου βγήκαν Nokia προβληματικά, έκλειναν από μόνα τους και δώστου Nokia και δώστου αλλαγή για άλλο και δώστου αναβάθμιση γιατί κολλούσε το μενού και αλλαγή μπαταρίας κτλπ κτλπ ή στα Windows πόσοι από εμάς έχουν περάσει νύχτες φρίκης και οργής με τα συνεχή reboots, ιούς, μπλέ οθόνες κτλπ. Άπειρες στιγμές άπειρης ομορφιάς... :D

Εν γένει συμφωνούμε! Σε κάθε περίπτωση δεν μας απασχολεί η σύγκριση του Iphone με τα Nokia! Δεν τίθεται καν σύγκριση! Εκτιμώ πολύ περισσότερο μία εταιρεία που βγάζει λειτουργικό και hardware στο τεχνολογικό της επίτευγμα-που ονομάζεται iphone-που συν τοις άλλοις είναι και τηλέφωνο, ο μικρουπολογιστής της, παρά μία εταιρεία που παράγει τηλέφωνα και παρεπιπτόντως είναι και υπολογιστές.Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου εκτίμηση για τα πράγματα! Τώρα προφανώς δεν έχει φτάσει ακόμα το πλήρωμα του χρόνου για να μπορούν αυτοί οι υπολογιστές να έχουν και την βέλτιστη αυτονομία.Έχοντας όμως εμπιστοσύνη στην Apple θεωρώ ότι το μέλλον είναι ευοίωνο για εκείνη σε τέτοιους τομείς και μαζί με αυτούς και το δικό μας...

#446   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 15:25

Όσο νά´ναι παιδιά η apple είναι μια εταιρία που ανέκαθεν έφτιαχνε υπολογιστές κ μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία... Πριν από λίγα χρόνια αποφάσισε να μπει κ στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας!!! Ίσως ακόμα να είναι «νέα» σε αυτό τον τομέα και ίσως αργότερα να φτιάξουν λιγάκι τα πράγματα... Δεν περιμένω τεράστιες αλλαγές γιατί όπως προαναφέρθηκε είναι λίγο ιδιοτροπη σαν εταιρία (βλ κλειδωμενο bluetooth) αλλά σίγουρα θα φέρει μεγάλες αλλαγές στις συσκευές αυτές!!! (βλ τις νέες πατεντες που ανακοινώνει)... Αν αναλογιστούμε το hardware που έχει η συσκευή που κρατάμε θεωρώ πως η μπαταρία του (δεν είναι τέλεια αλλά) είναι ικανοποιητική!!! Αν τώρα φτιαχτεί κ το bug με την υπερθερμαση για όσους το βιωνουν, τότε θα είμαι ευχαριστημένος!!!

Φτάσαμε τις 30 σελίδες σήμερα κ τελικά τα συμπαιρασματα είναι τα εξεις:
1) 2.5 μέρες είναι καλές σε σχέση με το hardware
2) η υπερθέρμανση είναι bug της 3.0
3) όταν λέμε χρήση δεν εννοούμε όλοι μας το ίδιο... (άλλο να ακούς μουσική, αλλο να κατεβαζεις, άλλο να στέλνεις με Bluetooth και άλλο να τα κάνεις όλα μαζί)
4) περιμένουμε όλοι μας την 3.1 :)

Όπως θα παρατηρήσατε σε όλο αυτό το τοπικ, υπήρξαν κάποιοι που μας αμφισβήτησαν, κάποιοι που μας κατηγόρησαν για ανακρίβειες και κάποιοι που δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα αυτά... Το ότι δεν έχουμε όλοι ένα προβλημα δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει!!! Θα προτιμουσα κάποιος που δεν έχει το πρόβλημα να προσπαθήσει να μας βοηθήσει να το λύσουμε κ όχι να μας κατηγορεί για ανακρίβειες... Ας μην ξεχνάμε ότι πίσω από κάθε ποστ υπάρχει μια ip και πίσω από κάθε ip κρύβεται ένας ανθρωπος... Ας είμαστε ανθρωποι λοιπόν πάνω από όλα... Ήθελα απλά να εκφράσω την πικρία μου για κάποιους...

Ευχαριστώ παρά παρά πολύ όλους εσάς που ασχοληθηκατε και επίσης αυτό το φόρουμ για τις πολύτιμες συμβουλές που παρέχει!!! Μπορεί να είμαι χρήστης iPhone πάνω από ένα χρόνο σχεδόν αλλά κάθε μέρα μαθαίνω από εδώ μέσα κάτι καινούριο... Μπράβο σε όλους!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

#447   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 25/08/2009 - 16:16

Μπωρο και επισης να προσθεσω,καταρχας ο Μιχαλης εχει απολυτο δικιο για ολα αυτα που ειπε,και επισης οπως ειπα και εγω παραπανω,ο καθενας διαλεγει αυτο που του αρεσει και του ταιριαζει και πανω απο ολα να ξερει να την δουλευει,θα ανοιξω μια παρενθεση σε αυτο που θα γελασετε με κατι που μου ετυχε στο μαγαζι,οταν προτοκυκλοφορισε το 3G εσκασε μυτη ενας παππους,αντε να ηταν 70 χρονων,και με ρωταει "παλικαρι μου μηπως εχετε αυτο το φον" "το ποιο?"των ρωταω "αυτο μωρε το φαηφον που δειχνει η τηλεοραση" "ααααα το iphone λετε" "ναι ναι αυτο,ποσο εχει?" "το 16GB εχει 569ευρο(αυτο ειχαμε τοτε εμεις)" "αει ποιασε μου ενα" μου λεει,και των ρωταο "ξερετε πως δουλευει αυτο?" "οχι,πως?" "ειναι με αφης" τον λεω "αααα και τι ειναι αυτο?" με ρωταει,και τον απανταω "αστο παππου αλλη μερα" των εδιωξα την να των κανω,αφου δεν ηξερε καν τι ειναι αυτο :P
και να ερθουμε στο θεμα μας παλι,το συμπερασμα το βγαλαμε και ειδαμε τεσταροντας σχεδον ολοι μας μεσα σε αυτο το τοπικ(οπως και εγω :D) το ποσο κραταει μια μπαταρια ενος iphone με την 3.0
απλα ολοι μας θα εχουμε μια υπομονη να βγει η 3.1 και να σταυρωσουμε τα δαχτυλα μας να μας κατσει καλα :D!!!!

#448   revod

revod

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 10:40

Να και 2 screenshots από το δικό μου.... Σαν να στρώνει σιγά σιγά η μπαταρία.
Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα

#449   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 10:51

Δείχνει καλό! Η χρήση του είναι αρκετές ώρες και μία ημέρα κράτησε ολόκληρη! Εκτιμώ ότι είναι καλό...

#450   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/08/2009 - 11:03

Έχει παρατηρίσει κανείς μη γραμμικούς ρυθμούς αποφόρτισης? Για παράδειγμα, στην περίπτωσή μου έχω προσέξει ότι η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα μέχρι το 65-70% και εκεί αρχίζει να μειώνεται με αργότερους ρυθμούς. Θα ανεβάσω screenshots το απογευμα για να δείξω τι εννοώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες