Θα το ξαναπώ, ότι δίνοντας 600+ για ένα iPhone οι απαιτήσεις που έχει ο χρήστης είναι μεγάλες και συμφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν bugs αλλά το iPhone κάνει πολλά πράγματα και η μπαταρία του είναι αρκετή για να εκτελεστούν αυτές οι εργασίες. Όι μέρες που παίζαμε φιδάκι στο Nokia επί 4 μέρες τελείωσαν. Τα γραφικά πλέον είναι τριδιάστατα υψηλής ποιότητας, το 3G φέρνει το dsl στο κινητό μας, το wifi επίσης, mp3 player με μεγάλο χώρο για αποθήκευση, παιχνίδια, βίντεο και μία πληθώρα applications που μετατρέουν το κινητό από ένα απλό τηλέφωνο σε ένα μικρό αλλά πανίσχυρο PC και ακούω ότι οι 2 μέρες είναι λίγο? Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι καθόλου λίγο.
Φιλε μου αυτα τα πραματα εκτος απο το Iphone τα εχουν και τα Νοκια της σειρας Ν,απο την στιγμη που βγηκανε τα δουλευω αυτα και εχουν σχεδον ιδιες αποδοσεις οπως το iphone,το Ν95 το Ν96 ειναι απο τα τελευταια καλητερα Symbian που εχει βγαλει η Νοκια και ετσι οπως το iphone εχει wifi παζει mp3,mp4 εχει στερεοφωνικα ηχεια πραγμα που απαιτει ποιο πολυ ρευμα,το Ν96 εχει 16GB+καρτα μνημης 8GB εχουν ενα σωρο εφαρμογες οπως και το iphone,εχει την πλατφορμα N-Gage οπου εχει παιχνιδια με γραφικα οπως και το Iphone
Θα σου δωσο ενα παρα πολυ μικρο παραδειγμα,πριν ακομα κυκλοφορισει το 3G στην ελλαδα ειχα το Ν95 και ειχε βγει το Resident Evil Degenaration για το Ν-Gage,φοβερο παιχνιδι,περιπου ενα χρονο μετα την κυκλοφορεια του 3G βγαλανε το ιδιο παιχνιδι για Iphone που εχει ακριβως τα ιδια γραφικα οπως και στο Ν95,δεν θα καθησω να συγκρινω το Ν97 γτ,ενταξει,απλα ειναι ενα Ν96 με οθονη αφης...........απλα μην βαζεις ολα τα κινιτα στο ιδιο σακι γτ υπαρχουν κινιτα με της ιδιες δινατοτητες του iphone σε σχεση με τα γραφικα,τις εφαρμογες,τα τραγουδια.δεν συγκρινω ομως με τπτ την αφη του iphone,οπου πραγματικα ΤΑ ΣΠΑΕΙ,αμφιβαλω αν καποια εταιρια βγαλει τετοια αφη οπως το iphone,Multitouch καμια δεν προκειται να βγαλει!!
Απλα ο καθενας το διαλεγει το καθε κινιτο με της αναγκες του,και εγω επειδη ειμαι γκατζεντακιας απο την πρωτη στιγμη που βγηκαν τα Symbian,ζηταω κατι παραπανω και κατεχοντας αυτη την στιγμη ενα Ν96 και ενα Iphone 3G ειμαι υπερχαρουμενος γτ ξερω τι εχω παρει
Τελευταία επεξεργασία από: Drake19, 25/08/2009 - 13:46