Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 24/08/2009 - 17:23

Το 3Gs έχει ελαφρώς καλύτερη μπαταρία από το 3G

iPhone 3Gs processor specs: 600MHz CPU, 256MB of RAM

Talk time:
Up to 5 hours on 3G;
up to 12 hours on 2G

Standby time:
Up to 300 hours

Internet use:
Up to 5 hours on 3G;
up to 9 hours on Wi-Fi

Audio playback:
Up to 30 hours

Video playback:
Up to 10 hours

Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία για το πόσο διαρκεί η μπαταρία ή καλλίτερα για το πόσο πρέπει να αντέχει η μπαταρία???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   elektricrain

elektricrain

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/08/2009 - 17:40

Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία για το πόσο διαρκεί η μπαταρία ή καλλίτερα για το πόσο πρέπει να αντέχει η μπαταρία ???

Φυσικά.

http://www.apple.com...ompare-iphones/

#423   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 17:47

Φυσικά.

http://www.apple.com...ompare-iphones/

Θαυμάσια,μένει μόνο να δούμε αν αυτά που επίσημα δίνει η Apple ισχύουν στα κινητά μας!!
Για να δούμε...

#424   elektricrain

elektricrain

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/08/2009 - 18:15

Θαυμάσια,μένει μόνο να δούμε αν αυτά που επίσημα δίνει η Apple ισχύουν στα κινητά μας!!
Για να δούμε...

Christo, ισχύουν από τις δοκιμές που έχω κάνει απλά αυτά τα στοιχεία ισχύουν ξεχωριστά. Δηλαδή. η Apple λέει για παράδειγμα 2G talk time 12 ώρες αλλά όχι 2G talk time και internet χρήση και audio playback ταυτόχρονα. Αν κάνει κάποιος χρήση λίγο από όλα + games ή εφαμρμογές 3ων κατασκευαστών τότε όλα αυτά δεν ισχύουν. Δηλαδή εαν κάποιος χρησιμοποιήσει σε μία μέρα 1 ώρα με 3G, χρησιμοποιήσει ιντερνετ άλλες 2 ώρες, ακούσει μουσική 4 ώρες και παίξει 1 ώρα παιχνίδια τότε πώς να αντέξει η μπαταρία παραπάνω από αυτά που δίνει ο κατασκευαστής; <_<

#425   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 18:30

Christo, ισχύουν από τις δοκιμές που έχω κάνει απλά αυτά τα στοιχεία ισχύουν ξεχωριστά. Δηλαδή. η Apple λέει για παράδειγμα 2G talk time 12 ώρες αλλά όχι 2G talk time και internet χρήση και audio playback ταυτόχρονα. Αν κάνει κάποιος χρήση λίγο από όλα + games ή εφαμρμογές 3ων κατασκευαστών τότε όλα αυτά δεν ισχύουν. Δηλαδή εαν κάποιος χρησιμοποιήσει σε μία μέρα 1 ώρα με 3G, χρησιμοποιήσει ιντερνετ άλλες 2 ώρες, ακούσει μουσική 4 ώρες και παίξει 1 ώρα παιχνίδια τότε πώς να αντέξει η μπαταρία παραπάνω από αυτά που δίνει ο κατασκευαστής; <_<

Aχα...ήσουν απόλυτα σαφής! Θα παραθέτω screenshots και θα τα λέμε συγκρίνοντας τις επίσημες εργοστασιακές ρυθμίσεις!
Ευχαριστώ elektricrain για την όλη ενημέρωση!

#426   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 24/08/2009 - 18:45

Ολες αυτες οι τιμες ειναι πλασματικες,ποτε δεν υσχιαν και πουτε δεν θα ησχιουν οταν μια εταιρια κινιτης τηλεφωνιας βγαζει τους χρονους της μπαταριας και αλλα ειτε ειναι η apple ειτε ειναι η ΝΟΚΙΑ ειτε ειναι η μπαρμοκια........ειναι πλασματικη αριθμοι που απλα βγαζει ο κατασκευαστης οπος το εχει τεσταρει και ο ιδιος.......τουλαχιστον αυτο ειναι το επαγγελμα μου και ξερω τι παιζει :D :D :D

#427   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/08/2009 - 20:18

Οι τιμές για τους χρόνους της μπαταρίας που δίνουν οι κατασκευαστές είναι σαν τις τιμές για την κατανάλωση καυσίμου στα αυτοκίνιτα!!!

π.χ. 1600 Focus 7.5 μικτός κύκλος!!! πα***ια!!! Κάνε μιά δύο προσπεράσεις και πες μου μετά. Χμμ, αν ανοίξεις το A/C? Πόσο καίει στις ανηφόρες? Φαντάσου τώρα να κάνεις προσπέραση στην ανηφόρα με το A/C στο φούλ!!!

Κάπως έτσι είναι και οι τιμές για την μπαταρία. Σου λέει πχ. 6 ώρες ομιλία. Ωραία, με το 3G ανοιχτό ή οχί? Audio playback 30 ώρες. Ναι αλλά πως, αν εγώ ταυτόχρονα σερφάρω σε 3G με άσχημο σήμα και έχω και το location services ανοιχτό πόσο θα κρατήσει? Και πόση μπαταρία μου καίει να έχω την μουσική τσίτα!?

Τέλος πάντων. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο στο παρακάτω να δω αν τρβάει το iPhone μου στην ανηφόρα. Στη χρήση έχω σερφάρισμα σε 3G και σε wifi, κλήσεις και κανά μισάωρο real racing.
Συνημμένο αρχείο  IMG_0011.PNG   45.13KB   20 λήψεις

#428   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 22:16

Απο μενα καπως ποιο καλητερα,με κανα 40λεπτο Gangstars(Γαματο παιχνιδι :P) και το υπολοιπο σε σερφαρισμα μεσο wifi και ομηλιας(δεν πολυ ακουω μουσικη :P)και απο τα χθες το μεσημερη με διαλειμμα ολο το βραδυ κλειστο(και να το ειχα ανοιχτο σε αναμονη μεσα σε 7ωρες θα μου εχανε μονο 4% απο τη μπαταρια) μεχρι τωρα που εκανα το ποστ(παει για φορτισμα το βραδυ :P)

Συνημμένα αρχεία

#429   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 00:06

Θα παραθέσω και εγώ τα δικά μου στατιστικά:

Αναρτημένη εικόνα

#430   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 25/08/2009 - 05:19

Παίδες να αφήσω κ εγώ ένα στατιστικό στοιχείο...είμαι στο Ίντερνετ μέσω wifi εδώ κ κανά 2ωρο, με όλα τα κοκοψίνια κλειστά(bt, gps κ δεν συμαζευεται) και παρατηρώ ότι ανα 7 λεπτά, ίσως και 6,30 ότι χανω 1% μπαταρία!! Αν δεν βαριεστε δοκιμάστε το για να συγκρίνουμε αποτελέσματα και φυσικά τις κ**ομπαταριες μας! Έχω 3gs συσκευή!

#431   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 08:43

Παίδες να αφήσω κ εγώ ένα στατιστικό στοιχείο...είμαι στο Ίντερνετ μέσω wifi εδώ κ κανά 2ωρο, με όλα τα κοκοψίνια κλειστά(bt, gps κ δεν συμαζευεται) και παρατηρώ ότι ανα 7 λεπτά, ίσως και 6,30 ότι χανω 1% μπαταρία!! Αν δεν βαριεστε δοκιμάστε το για να συγκρίνουμε αποτελέσματα και φυσικά τις κ**ομπαταριες μας! Έχω 3gs συσκευή!

Εγω αν μπαινω μεσω wifi η μπαταρια πεφτει ανα 1% καθε 10λεπτα στο περιπου.Αλλα και αμα το καλοσκεφτεις οτι το wifi σε οτι κινιτο και να ειναι την ξεκοκαλιζει την μπαταρια.

#432   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 10:15

τελικα ρωτοντας και πελατες στο μαγαζι ολοι τα ιδια μου λενε,νεα εκδοση φουσκα,ολοι τα ιδια προβληματα με την μπαταρια εχουν,ενας αλλος το πηρε σφραγισμενο απο το μαγαζι που δουλευω,με 3.0αρα μεσα,και μας ηρθε μετα απο μια βδομαδα και λεει οτι δεν του κραταει η μπαταρια πανω απο 2,5 μερες,οποτε παιδια δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε αλλο γτ η 3.0αρα φταιει,αντε με το καλο να βγει η 3.1!!!

#433   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 10:46

τελικα ρωτοντας και πελατες στο μαγαζι ολοι τα ιδια μου λενε,νεα εκδοση φουσκα,ολοι τα ιδια προβληματα με την μπαταρια εχουν,ενας αλλος το πηρε σφραγισμενο απο το μαγαζι που δουλευω,με 3.0αρα μεσα,και μας ηρθε μετα απο μια βδομαδα και λεει οτι δεν του κραταει η μπαταρια πανω απο 2,5 μερες,οποτε παιδια δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε αλλο γτ η 3.0αρα φταιει,αντε με το καλο να βγει η 3.1!!!

Τελικά φαίνεται ότι το πρόβλημα μπαταρίας και iphone στην έκδοση 3.0 είναι η έκδοση 3.0 ! ! !

#434   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 11:23

Τελικά φαίνεται ότι το πρόβλημα μπαταρίας και iphone στην έκδοση 3.0 είναι η έκδοση 3.0 ! ! !

yeah yeah οποτε περημενουμε την 3.1 να δουμε αμα διορθωσουνε το προβλημα αυτο.

#435   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 12:04

yeah yeah οποτε περημενουμε την 3.1 να δουμε αμα διορθωσουνε το προβλημα αυτο.

Αν και είναι πιθανό και με αυτό το firmware να μην λυθεί το πρόβλημα της μπαταρίας!Θα δούμε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 66

0 μέλη, 66 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες