Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 01/09/2009 - 10:43

Μια φορά το μήνα να κλείνει.

Μόνο μία φορά.. ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 01/09/2009 - 14:23

Παιδια απ οσα εχω διαβασει και μαλιστα κανα χρονο πριν ενα ξενο αρθρο στο Navimania οπου εγραφε τα πάντα για τις μπαταρίες που χρησιμοποιουν οι συγχρονες συσκευες, εγραφε αυτό που προανεφερα.
Εχει την λογικη του καθως θα εχετε παρατηρησει στα λαπτοπ, οταν η μπαταρια φτανει σε οριακο σημειο κλεινουν αυτοματα οι εφαρμογες οχι μονο για να μην χασουμε δεδομενα αλλα και γιατι η αποτομη διακοπη στο τρεξιμο καποια εφαρμογης μπορει να επιφερει προβληματα.
Επισης οταν απενεργοποιουμε το iphone θα εχετε προσεξει οτι δεν κλεινει με την μια, αλλα βγαζει κλεψυδρα και μεσολαβει λιγος χρονος μεχρι να κλεισουν τα παντα.
Δεν νομιζω οτι κοστιζει τιποτα να προσεξουμε λίγο.
Σε ολα μου τα PDA φορτιζα συνεχως οποτε μου δινονταν η ευκαιρεια απο το λαπτοπ μου και η μπαταρια μου ηταν μια χαρα.

Σχετικα με το προηγουμενο μηνυμα μου, μετα απο την συμπληροματικη φορτιση απο το pc η μπαταρια εχει φυσιολογικη συμπεριφορα ομοια με αυτην που ειχε πριν βαλω την 3.0.1

#588   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2009 - 14:31

guyz θέλω βοήθεια.. Άφησα το κινητό να κλείσει από μπαταρία και δεν μπορεί να ξανα ανοίξει..

#589   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2009 - 15:07

guyz θέλω βοήθεια.. Άφησα το κινητό να κλείσει από μπαταρία και δεν μπορεί να ξανα ανοίξει..

Περίεργο....το έβαλες στο φορτιστή?? Περίμενε για λίγα λπετά και σου εμφανίσει ένδειξη!

#590   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2009 - 15:11

Περίεργο....το έβαλες στο φορτιστή?? Περίμενε για λίγα λπετά και σου εμφανίσει ένδειξη!

Ναι ρε... Εννοείται ότι το χω βάλει και φορτίζει..
Μου βγάζει και ένδειξη οτι φορτίζει αλλά δεν ανοίγει!!!

#591   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2009 - 15:24

Αστο λίγο και πάλεψέ το να το ανοίξεις σε 10 λεπτά...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 05/09/2009 - 15:24

#592   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2009 - 16:31

Εγώ το αφήνω μια δυο φορές το μήνα να κλείσει... Όταν κλείσει κ το βάλεις στο φορτηστη δεν ανάβει αμέσως... Δείχνει την μπαταρία στα κόκκινα κ ένα κεραυνό... Θέλει όμως λίγη ώρα να πάρει λίγο ρεύμα κ μετά ανοίγει μόνο του...

Και κάτι άλλο που διάβασα για τα laptop... Κλείνουν στο 5% (αν και ρυθμίζεται αυτό)... Θα έχετε δει στα και xp και στα vista ότι την ώρα που κλείνουν αποθηκεύουν ρυθμίσεις... Για το λόγο αυτό δεν φτάνουν ποτέ στο 0!!! Το iPhone όμως τι ρυθμίσεις να αποθηκευσει; Αφου δεν έχει registry κ ούτε εφαρμογές που τρέχουν στο background... Δεν ξέρω ούτε εγώ να σας απαντήσω σίγουρα αλλά εγώ το αφήνω να κλείσει...

#593   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2009 - 17:11

Όπως σου λένε και τα παιδιά , άφησε το λίγα λεπτά να φορτίσει και ξαναπροσπάθησε μετά..
Don't worry, be happy :P

#594   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 05/09/2009 - 21:53

Εγώ το αφήνω μια δυο φορές το μήνα να κλείσει... Όταν κλείσει κ το βάλεις στο φορτηστη δεν ανάβει αμέσως... Δείχνει την μπαταρία στα κόκκινα κ ένα κεραυνό... Θέλει όμως λίγη ώρα να πάρει λίγο ρεύμα κ μετά ανοίγει μόνο του...

Και κάτι άλλο που διάβασα για τα laptop... Κλείνουν στο 5% (αν και ρυθμίζεται αυτό)... Θα έχετε δει στα και xp και στα vista ότι την ώρα που κλείνουν αποθηκεύουν ρυθμίσεις... Για το λόγο αυτό δεν φτάνουν ποτέ στο 0!!! Το iPhone όμως τι ρυθμίσεις να αποθηκευσει; Αφου δεν έχει registry κ ούτε εφαρμογές που τρέχουν στο background... Δεν ξέρω ούτε εγώ να σας απαντήσω σίγουρα αλλά εγώ το αφήνω να κλείσει...

Αυτό που λες είναι ότι οι υπολογιστές μπαίνουν σε hibernate γιατί άμα κλείσουν τελείως από μπαταρία υπάρχει κίνδυνος για το σκληρό δίσκο.

#595   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 05/09/2009 - 21:58

τι λετε ρε παιδια.το iphone αν σβισει απο μπαταρια κ το βαλετε να φορτισει μετα απο λιγο θα ανοιξει μονο του.standar

#596   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 07/09/2009 - 03:19

Σβήνει το κινητό φίλε μ! Το συνδεεις κανονικά ενώ είναι ανοιχτό κ μετά το κλεινεις κ παρέμενει κλειστό! Standar

#597   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2009 - 06:52

έχει συμβεί και σε φίλο μου που το άφησε να κλείσει ,μετά το φορτισε όλη νύχτα και το πρωί δεν άνοιγε
το βάλαμε σε dfu μέσω iTunes restore και όταν άνοιξε η μπαταρία του έδειχνε 6% αφού φορτησε μετά στο 100% μετά λειτουργούσε κανονικά .

#598   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2009 - 08:17

έχει συμβεί και σε φίλο μου που το άφησε να κλείσει ,μετά το φορτισε όλη νύχτα και το πρωί δεν άνοιγε
το βάλαμε σε dfu μέσω iTunes restore και όταν άνοιξε η μπαταρία του έδειχνε 6% αφού φορτησε μετά στο 100% μετά λειτουργούσε κανονικά .

Άρα κάτι δεν πάει καλά με τη φόρτιση...του συγκεκριμένου κινητού.

#599   gtzilas

gtzilas

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2009 - 01:02

Εμένα άρχισε να μου τρώει την μπαταρία μετά από την εγκατάσταση του Navigon... Το είχε j/b, πάντα ανοιχτό το wi-fi, αρκετή χρήση αι 2-2,5 μέρες μου έβγαζε.
Δοκίμασα να αδείασω την μπαταρία και να το φορτίζω, τα ίδια πάλι.
Με Sbsettings είναι όλα κλειστά (3g, bluetooth, edge, location, SSH, wi-fi).

Στο μεταξύ όταν το πάω κοντά σε ηχεία κάνει αυτόν τον θόρυβο (αυτόν όταν μιλάς κλπ - το γνωστό). Κάτι που δεν έκανε πριν.
Θα δοκιμάσω να βγάλω navigon και μέτα restore και βλέπουμε..

#600   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2067 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 08/09/2009 - 11:31

να σας πω και εγω τη δικη μου ιστορια!φορτιζω το κινητο με το statiοn doc.κανει περιπου 7 ωρες!!!!!!οπως το ακουτε,να φορτισει!οταν σου δειχνει 100% δεν συμαινει οτι εχει φορτισει πληρως!πιν απο λιγες μερες ανεβηκε εδω μια εφαρμογη η οποια με εσωσε!αφηνεις την εφαρμογη ανοικτη οπως και το τηλεφωνο ενοειτε,κα μολις φτασει στο 100% χτηπαει οτι εχει τελειωσει η φορτιση!ομως μεχρι να χτυπηση σου δειχνει οτι ειναι στο 100% καμια ωρα!!!το συμπερασμα ειναι οτι δεν συμαινει οτι επειδη ειναι 100% εχει φορτιση πληρως!μονο με αυτη την εφαρμογη εισαι συγουρος!!!η εφαρμογη εχει παρουσιαστει εδω,την αγοραζεις απο το app store για 0,79 και λεγετε http://www.iphonehel...eek-developers/

Τελευταία επεξεργασία από: sirgeorge, 08/09/2009 - 11:32

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1