Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

2 ΑΠΟΡΙΕΣ

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
20 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   kpol

kpol

iPH User

• 188 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:01

πρωτη απορια ξερει κανεις τι παιζει κανα 2 μερες τωρα με το sinful repo και γιατι δεν μπορω να το προσθεσω?
επισης σε ενα φιλαρακι εχει 4gs καναμε απο 4.3.4 σε 4.3.3 το jailbreak omos ειχαμε 2 επιλογες να το κανουμε απο το redsnow και απο το jailbreakme ετσι για αλλαγη επιλεξαμε το δευτερο οπου και εκπλαγηκαμε το ποσο ανετα και γρηγορα γινεται !!
παιζει κανενα προβλημα ομως μπορει να ειναι τοσο οοοοο ευκολο ?και αν ναι τοτε ενα θεμα ασφαλειας που λεγανε οτι με το συγκεκριμενο τροπο προκυπτει πως λυνεται?
και μια ακομα ερωτηση υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ των 2 τροπων απο την στιγμη που δεν ειναι κοπος να γινει και με τον αλλο τροπο η οποια να μας κανει να επιλεγουμε ας πουμε το δυσκολο jailbreak?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:saefro

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:04

πρωτη απορια ξερει κανεις τι παιζει κανα 2 μερες τωρα με το sinful repo και γιατι δεν μπορω να το προσθεσω?
επισης σε ενα φιλαρακι εχει 4gs καναμε απο 4.3.4 σε 4.3.3 το jailbreak omos ειχαμε 2 επιλογες να το κανουμε απο το redsnow και απο το jailbreakme ετσι για αλλαγη επιλεξαμε το δευτερο οπου και εκπλαγηκαμε το ποσο ανετα και γρηγορα γινεται !!
παιζει κανενα προβλημα ομως μπορει να ειναι τοσο οοοοο ευκολο ?και αν ναι τοτε ενα θεμα ασφαλειας που λεγανε οτι με το συγκεκριμενο τροπο προκυπτει πως λυνεται?
και μια ακομα ερωτηση υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ των 2 τροπων απο την στιγμη που δεν ειναι κοπος να γινει και με τον αλλο τροπο η οποια να μας κανει να επιλεγουμε ας πουμε το δυσκολο jailbreak?

οπα ενα ενα.. :P
1ον με jailbreakme δεν υπαρχει προβλημα ειναι οντως τοσο ευκολο
2ον για το θεμα με την ασφαλεια κατεβασε απο cydia to pdf patcher 2
3ον δεν υπαρχει διαφορα απλα για μενα το Redsn0w ειναι πιο σταθερο.

#3   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:09

Κανένα θέμα δεν παίζει με το jailbrake me. Το θέμα ασφαλείας που λες εκμεταλλεύτηκε ο commex για να δώσει το jailbrakme στην 4.3.3. Κλείνει με ένα pdf patch από το cydia όπως και με την 4.3.4. Ο μόνος λόγος για να επιλέξεις το redsnow είναι μόνο αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον τρόπο με το jailbrakme.

#4   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:13

3ον δεν υπαρχει διαφορα απλα για μενα το Redsn0w ειναι πιο σταθερο.
[/quote]
Γιατί είναι πιο σταθερό;

#5   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:17

@Mensana 1ον γιατι οταν το δοκιμαζα εγω(το jbme) κολλουσε λογω σερβερς και ειχε το προβλημα με την εξαφανιση του cydia.Kαι 2ον το jbme τελειωσε και πρεπει να συνηθισουμε πιο περιπλοκες μεθοδους ;)

#6   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:25

@Mensana 1ον γιατι οταν το δοκιμαζα εγω(το jbme) κολλουσε λογω σερβερς και ειχε το προβλημα με την εξαφανιση του cydia.Kαι 2ον το jbme τελειωσε και πρεπει να συνηθισουμε πιο περιπλοκες μεθοδους ;)

Άλλο αν κολλούσε λόγω servers που λες,(δεν το γνωρίζω) και άλλο το ότι έχει τελειώσει σαν διαδικασία. Στο πρώτο σου επιχείρημα θα αντιτείνω ότι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το jbme για περίπου ένα χρόνο με το 3gs, ενώ με το redsnow στο 4 ήδη έκανα ένα restore. Αλλά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που έχει γίνει το jb. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης ή ατυχίας, και προπάντων χειρισμού.

#7   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:27

Άλλο αν κολλούσε λόγω servers που λες,(δεν το γνωρίζω) και άλλο το ότι έχει τελειώσει σαν διαδικασία. Στο πρώτο σου επιχείρημα θα αντιτείνω ότι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το jbme για περίπου ένα χρόνο με το 3gs, ενώ με το redsnow στο 4 ήδη έκανα ένα restore. Αλλά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που έχει γίνει το jb. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης ή ατυχίας, και προπάντων χειρισμού.

Τελως παντων απλα οταν κανεις jb με Redsn0w εχεις την αισθηση οτι κατι εσπασες... :P

#8   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:30

Τελως παντων απλα οταν κανεις jb με Redsn0w εχεις την αισθηση οτι κατι εσπασες... :P

Όσο γι' αυτό δεν αντιλέγω καθόλου φίλε μου.

#9   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:32

εγω παλι γιατι οταν εκανα jb με jbme στο 3gs στο 80% που εβαζα να κατεβει απο cydia μου εβγαζε sizemiss match και μετα απο restore και redsnow δεν το εχω ξανα δει?

#10   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:36

@doom Δεν ξέρω να σου απαντήσω φίλε μου. Και το installous βγάζει συνέχεια API error. Αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει το redsnow.

#11   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:37

@doom Δεν ξέρω να σου απαντήσω φίλε μου. Και το installous βγάζει συνέχεια API error. Αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει το redsnow.

σε αυτο φταιει οτι εκαναν παρα πολλοι jb λογω του jbme.το εβγαλε και στην αρχικη του installous

#12   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:39

σε αυτο φταιει οτι εκαναν παρα πολλοι jb λογω του jbme.το εβγαλε και στην αρχικη του installous

Ακριβώς αυτό λέω.

#13   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:40

όντως αυτό το γράφει στην αρχική σελίδα του installous και μου το έκανε και με jbme και με redsnow

#14   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:43

Τώρα πάνε να αγοράσουν servers λέει γιατί τους έκαναν πολλές δωρεές. Κάτσε να τους στήσουνε πρώτα, υπομονή. Ε και κανένα appstore δεν βλάπτει που και που. :lol:

#15   nikoskouroupis

nikoskouroupis

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:43

Παιδια καλησπερα.Εχω το εξης θεμα,εχω κανει jailbreak κανονικα στο iphone 4 και μου χαλασε ο υπολογιστης,πηρα καινουριο αλλα το backup και ολα οσα ειχα εχουν μεινει στον παλιο,τι μπορω να κανω?επισης αν κατεβασω εφαρμογη ενω υπαρχει jailbreak απ'το app store τι γινεται?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες