Αν δεν είναι θέμα δίσκου, πάρε τον και βάλε τον στον καινούργιο υπολογιστή για να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα σου και πάλι. Κανένα πρόβλημα δεν έχεις με το appstore ενώ είσαι jb.Παιδια καλησπερα.Εχω το εξης θεμα,εχω κανει jailbreak κανονικα στο iphone 4 και μου χαλασε ο υπολογιστης,πηρα καινουριο αλλα το backup και ολα οσα ειχα εχουν μεινει στον παλιο,τι μπορω να κανω?επισης αν κατεβασω εφαρμογη ενω υπαρχει jailbreak απ'το app store τι γινεται?

2 ΑΠΟΡΙΕΣ
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:45
Ad
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:47
ρε φιλε που κολλαει αυτο εδω??ανοιξε καινουριο τοπικΠαιδια καλησπερα.Εχω το εξης θεμα,εχω κανει jailbreak κανονικα στο iphone 4 και μου χαλασε ο υπολογιστης,πηρα καινουριο αλλα το backup και ολα οσα ειχα εχουν μεινει στον παλιο,τι μπορω να κανω?επισης αν κατεβασω εφαρμογη ενω υπαρχει jailbreak απ'το app store τι γινεται?
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:53
δεν ειναι θεμα δισκου,ram χτυπησε απλα ο παλιος ειναι acer και ο καινουριος macΑν δεν είναι θέμα δίσκου, πάρε τον και βάλε τον στον καινούργιο υπολογιστή για να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα σου και πάλι. Κανένα πρόβλημα δεν έχεις με το appstore ενώ είσαι jb.
Δημοσίευση 26/07/2011 - 18:01
Ε άνοιξε ένα νέο topic για να ζητήσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω.δεν ειναι θεμα δισκου,ram χτυπησε απλα ο παλιος ειναι acer και ο καινουριος mac
Δημοσίευση 26/07/2011 - 20:43
Δημοσίευση 26/07/2011 - 20:53
PS. Μην γράφεις με greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ.
Announcement: Απαγορεύονται τα Greeklish και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ - Διαβάστε την ανακοίνωση
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες