2 ΑΠΟΡΙΕΣ
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:01
επισης σε ενα φιλαρακι εχει 4gs καναμε απο 4.3.4 σε 4.3.3 το jailbreak omos ειχαμε 2 επιλογες να το κανουμε απο το redsnow και απο το jailbreakme ετσι για αλλαγη επιλεξαμε το δευτερο οπου και εκπλαγηκαμε το ποσο ανετα και γρηγορα γινεται !!
παιζει κανενα προβλημα ομως μπορει να ειναι τοσο οοοοο ευκολο ?και αν ναι τοτε ενα θεμα ασφαλειας που λεγανε οτι με το συγκεκριμενο τροπο προκυπτει πως λυνεται?
και μια ακομα ερωτηση υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ των 2 τροπων απο την στιγμη που δεν ειναι κοπος να γινει και με τον αλλο τροπο η οποια να μας κανει να επιλεγουμε ας πουμε το δυσκολο jailbreak?
Ad
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:04
οπα ενα ενα..πρωτη απορια ξερει κανεις τι παιζει κανα 2 μερες τωρα με το sinful repo και γιατι δεν μπορω να το προσθεσω?
επισης σε ενα φιλαρακι εχει 4gs καναμε απο 4.3.4 σε 4.3.3 το jailbreak omos ειχαμε 2 επιλογες να το κανουμε απο το redsnow και απο το jailbreakme ετσι για αλλαγη επιλεξαμε το δευτερο οπου και εκπλαγηκαμε το ποσο ανετα και γρηγορα γινεται !!
παιζει κανενα προβλημα ομως μπορει να ειναι τοσο οοοοο ευκολο ?και αν ναι τοτε ενα θεμα ασφαλειας που λεγανε οτι με το συγκεκριμενο τροπο προκυπτει πως λυνεται?
και μια ακομα ερωτηση υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ των 2 τροπων απο την στιγμη που δεν ειναι κοπος να γινει και με τον αλλο τροπο η οποια να μας κανει να επιλεγουμε ας πουμε το δυσκολο jailbreak?

1ον με jailbreakme δεν υπαρχει προβλημα ειναι οντως τοσο ευκολο
2ον για το θεμα με την ασφαλεια κατεβασε απο cydia to pdf patcher 2
3ον δεν υπαρχει διαφορα απλα για μενα το Redsn0w ειναι πιο σταθερο.
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:09
Κανένα θέμα δεν παίζει με το jailbrake me. Το θέμα ασφαλείας που λες εκμεταλλεύτηκε ο commex για να δώσει το jailbrakme στην 4.3.3. Κλείνει με ένα pdf patch από το cydia όπως και με την 4.3.4. Ο μόνος λόγος για να επιλέξεις το redsnow είναι μόνο αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον τρόπο με το jailbrakme.πρωτη απορια ξερει κανεις τι παιζει κανα 2 μερες τωρα με το sinful repo και γιατι δεν μπορω να το προσθεσω?
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:13
[/quote]
Γιατί είναι πιο σταθερό;
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:17

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:25
Άλλο αν κολλούσε λόγω servers που λες,(δεν το γνωρίζω) και άλλο το ότι έχει τελειώσει σαν διαδικασία. Στο πρώτο σου επιχείρημα θα αντιτείνω ότι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το jbme για περίπου ένα χρόνο με το 3gs, ενώ με το redsnow στο 4 ήδη έκανα ένα restore. Αλλά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που έχει γίνει το jb. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης ή ατυχίας, και προπάντων χειρισμού.@Mensana 1ον γιατι οταν το δοκιμαζα εγω(το jbme) κολλουσε λογω σερβερς και ειχε το προβλημα με την εξαφανιση του cydia.Kαι 2ον το jbme τελειωσε και πρεπει να συνηθισουμε πιο περιπλοκες μεθοδους
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:27
Τελως παντων απλα οταν κανεις jb με Redsn0w εχεις την αισθηση οτι κατι εσπασες...Άλλο αν κολλούσε λόγω servers που λες,(δεν το γνωρίζω) και άλλο το ότι έχει τελειώσει σαν διαδικασία. Στο πρώτο σου επιχείρημα θα αντιτείνω ότι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το jbme για περίπου ένα χρόνο με το 3gs, ενώ με το redsnow στο 4 ήδη έκανα ένα restore. Αλλά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που έχει γίνει το jb. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης ή ατυχίας, και προπάντων χειρισμού.

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:30
Όσο γι' αυτό δεν αντιλέγω καθόλου φίλε μου.Τελως παντων απλα οταν κανεις jb με Redsn0w εχεις την αισθηση οτι κατι εσπασες...
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:32
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:36
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:37
σε αυτο φταιει οτι εκαναν παρα πολλοι jb λογω του jbme.το εβγαλε και στην αρχικη του installous@doom Δεν ξέρω να σου απαντήσω φίλε μου. Και το installous βγάζει συνέχεια API error. Αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει το redsnow.
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:39
Ακριβώς αυτό λέω.σε αυτο φταιει οτι εκαναν παρα πολλοι jb λογω του jbme.το εβγαλε και στην αρχικη του installous
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:40
όντως αυτό το γράφει στην αρχική σελίδα του installous και μου το έκανε και με jbme και με redsnowσε αυτο φταιει οτι εκαναν παρα πολλοι jb λογω του jbme.το εβγαλε και στην αρχικη του installous
Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:43

Δημοσίευση 26/07/2011 - 17:43
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες