πως γινεται παντα οταν αναφερεται κατι για την apple ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ομως θα υπαρξει καποιος που θα χρησιμοποιησει τον ορο apple funboys... δηλαδη ψεμα ειναι οτι η αππλε επηρρεασε τη σχεδιαση των κινητων τηλεφωνων? και πες μου φιλε μου που υστερει το iphone σε επαγγελματικη χρηση εναντι στο ΒΒ?
και κατι αφιερωμενο... γιατι ειπες οτι τα ΒΒ μπορουν ανετα να βγαλουν το iphone απο το χαρτη στον επαγγελματικο τομεα.
http://www.iphonehel...045#entry602045
Πρώτον, σε ευχαριστώ για την αφιέρωση.
Δεύτερον, την επόμενη φορά να κάνεις quote το μήνυμα στο οποίο απαντάς.
Τρίτον, το link είναι από site που υποστηρίζει το iPhone, μπορώ να σου δώσω και εγώ από το CrackBerry.com που υποστηρίζεται το ακριβώς αντίθετο.
Η σύγκριση είναι απίσευτα άδικη, για το λόγο ότι αυτή είχε γίνει μεταξύ BB OS5 και iOS4. Το λειτουργικό της RIM αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκδοση 7 και καλά θα κάνεις την επόμενη φορά να κάνεις αναζήτηση και να δεις reviews για να δεις πόσο γρήγορα "τρέχει" κάποια από τις νέες συσκευές της και πώς είναι η εμπειρία και το περιβάλλον χρήσεως. Δε μπορείς να αμφισβητήσεις το γεγονός ότι οι μισοί χρήστες iPhone είναι fashion victims, όπως επίσης δε μπορείς να αμφισβητήσεις το γεγονός ότι τα BlackBerry για επαγγελματική χρήση είναι καλύτερα από το iPhone, λόγω της ασφάλειάς τους και της αυτονομίας τους, που αγγίζει τη
μια εβδομάδα. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης με το iPhone, που με το ζόρι βγάζει 2 μέρες. Για αυτό την επόμενη φορά που θα θελήσεις να κάνεις αφιέρωση, get your facts straight.
Και κάτι προς όλους, γιατί δε καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μερίδα ανθρώπων που προτιμά το QWERTY έναντι την οθόνης αφής;
Τελευταία επεξεργασία από: giorgos_rou, 05/08/2011 - 18:03