Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Whatsapp Problem

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
115 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   fedonas

fedonas

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/08/2011 - 08:17

Σωστό και αυτό να το διευκρινήσουμε, το πρόβλημα είναι μόνο με αποστολή και λήψη media μεσω 3g! To chat δουλεύει κανονικά! Και μέσω wifi δουλεύουν όλα..

exw tin aisthisi oti ayto isws symbenei mono sti Vodafone k mono se atoma pou eixan parei to Unlimited internet.
toulaxiston egw k kati filoi mou ayto exoume. an den einai ayto to mono pou skeftomai einai na to mplokarei kamia alli efarmogi pou exw katebasei alla ligo diskolo..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   zakvlassis

zakvlassis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2011 - 08:17

παιδια εγω εχω προβλημα και με το chat και εκτος απο αυτο πλεον για να κανει connect θελει τουλαχιστον 2-3 λεπτα με την εφαρμογη ανοικτη...
απο wifi ομως ολα μια χαρα.,

Μου το κανε και μενα αυτό τις τελευταίες μέρες..Τώρα συνδέεται κανονικά..Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αλλά, αλλά πήγα στο settings και απενεργοποίησα το firewall που ήταν on και τουλάχιστον το chat διορθώθηκε..Για δοκίμασε το και πες.

#33   zakvlassis

zakvlassis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2011 - 08:19

exw tin aisthisi oti ayto isws symbenei mono sti Vodafone k mono se atoma pou eixan parei to Unlimited internet.
toulaxiston egw k kati filoi mou ayto exoume. an den einai ayto to mono pou skeftomai einai na to mplokarei kamia alli efarmogi pou exw katebasei alla ligo diskolo..

Εγώ δεν έχω unlimited internet, έχω 500 mb..Μην το ψάχνεις είναι θέμα της vodafone είτε συμπτωματικά (δύσκολο), είτε εσκεμμένα για να μη χάνουν από τα mms...

#34   amika

amika

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2011 - 08:20

Μου το κανε και μενα αυτό τις τελευταίες μέρες..Τώρα συνδέεται κανονικά..Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αλλά, αλλά πήγα στο settings και απενεργοποίησα το firewall που ήταν on και τουλάχιστον το chat διορθώθηκε..Για δοκίμασε το και πες.

δεν το ειχα προσεξει...thaaanks...το απενεργοποιησα και εφτιαξε.. :)

#35   zakvlassis

zakvlassis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2011 - 08:28

δεν το ειχα προσεξει...thaaanks...το απενεργοποιησα και εφτιαξε.. :)

You welcome..Φωτό πάντως δε στέλνουμε με τίποτα...

#36   zakvlassis

zakvlassis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2011 - 08:52

Μόλις μίλησα με μια κοπελίτσα στην τεχνική υποστήριξη της vodafone..Δε φάνηκε να παραξενεύεται από το πρόβλημα (μάλιστα εγώ παραξενεύτηκα που ήξερε και το whatsapp!) Αφού με έβαλε στην αναμονή μού ζήτησε ευγενικά τα στοιχεία μου κατέγραψε το πρόβλημα και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου σύντομα..Ειμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν (αν πάρουν..) Θα ενημερώσω.

#37   amika

amika

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2011 - 08:59

Μόλις μίλησα με μια κοπελίτσα στην τεχνική υποστήριξη της vodafone..Δε φάνηκε να παραξενεύεται από το πρόβλημα (μάλιστα εγώ παραξενεύτηκα που ήξερε και το whatsapp!) Αφού με έβαλε στην αναμονή μού ζήτησε ευγενικά τα στοιχεία μου κατέγραψε το πρόβλημα και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου σύντομα..Ειμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν (αν πάρουν..) Θα ενημερώσω.

για να δουμε...
παντως μου φαινεται υπερβολικα τραβηγμενο να εχουν μπλοκαρει κατι εσκεμενα..κατι αλλο πρεπει να παιζει..

#38   fedonas

fedonas

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2011 - 09:21

για να δουμε...
παντως μου φαινεται υπερβολικα τραβηγμενο να εχουν μπλοκαρει κατι εσκεμενα..κατι αλλο πρεπει να παιζει..

egw pistevw prepei na paroume oloi tilefwno na kanoume parapona mpas kai filotimithoun na koitaksoun to provlima

#39   zakvlassis

zakvlassis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2011 - 09:28

egw pistevw prepei na paroume oloi tilefwno na kanoume parapona mpas kai filotimithoun na koitaksoun to provlima

Σωστό.

#40   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/08/2011 - 10:06

Ποιο νουμερο πήρες γραφτω να πάρουμε όλοι

---
- Sent from my iPhone using Tapatalk

#41   sakis007

sakis007

iPH Contributor

• 1899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:sakis007

Δημοσίευση 18/08/2011 - 10:09

τελικά το δοκίμασα και εγώ έξω και με 3g δεν λειτουργεί το συγκεκριμένο app.
Τώρα όσα παράπονα και αν κάνουμε στην voda δεν νομίζω να βρούμε άκρη, ίσα ίσα αυτός ήταν ο σκοπός τους για να χρεωνόμαστε κανονικά.
Ας ελπίσουμε ότι θα βγει κανα θαυματουργό προγραματακι που θα το παραπλανη

#42   zakvlassis

zakvlassis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2011 - 10:14

Ποιο νουμερο πήρες γραφτω να πάρουμε όλοι

---

13830 από σταθερό ή κινητό και λες τεχνική υποστήριξη σε αυτοματοποιημένο μήνυμα και μετά επιλέγεις ιντερνετ σε κινητό και σε συνδέει. Πρέπει όντως να πάρουν πολλοί για να δημιουργηθεί θέμα. Εγώ τους είπα ήδη ότι γράφονται δυσφημιστικά σχόλια σε forums και πρέπει να κάνουν κάτι γιατί έχουν πολλοί το πρόβλημα.

#43   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/08/2011 - 10:59

Ναι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει ....

Το chat πάντως παει καλα με το firewall κλειστό απο τα settings

---

#44   zakvlassis

zakvlassis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2011 - 11:19

Ναι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει ....

Το chat πάντως παει καλα με το firewall κλειστό απο τα settings

---

Ναι πάλι καλά, γιατί μου στέλναν μηνύματα και ούτε να τα δω δε μπορούσα..Από vodafone καμία ανταπόκριση ακόμα..

#45   Saolinho

Saolinho

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/08/2011 - 11:48

Πάντως άμα αρχισεται περνεται τηλ στην vodafone να λέτε να σας στείλουν τον ειδικό ορο στο συμβόλαιο που επιτρέπει στην vodafone να το Κανει αυτο.... Εγω έτσι εκανα με το Internet tethering και τους έλεγα ότι είναι απαράδεκτο να μην μπορω να χρησημοποιω το internet στον υπολογιστή μου και και τους είπα να μου στείλουν τον ειδικό ορο που υπέγραψα και Θέλω να μιλήσω με το νομικό τμήμα... Αποτέλεσμα ήταν μετα απο μια εβδομάδα με πήραν και μου έδωσαν κωδικούς για να παρακαμπτω την σελίδα και να χρησιμοποιώ το Ίντερνετ που έχω και να μην αγοράζω κάρτα....
Οπότε θέλουν λίγο πίεση για να λειτουργήσουν.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες