Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Whatsapp Problem

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
115 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   zakvlassis

zakvlassis

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/08/2011 - 12:35

Που είναι αυτό το firewall? :unsure: :unsure: :unsure:

Με το που το ανοιγεις, settings και κατω κατω firewall mode!!! Το βρηκες???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   kflynt

kflynt

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2011 - 12:35

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Είμαι με συμβόλαιο Vodafone.

Με το wifi το WhatsApp δουλεύει τέλεια, με 3G ζορίζεται ακόμη και να συνδεθεί. Για φωτογραφίες ούτε λόγος.
Παλιότερα μέχρι και videos έστελνα με 3G!

Το firewall δε λύνει το πρόβλημα.
Αν και όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως το έχει μπλοκάρει η Voda, δε θέλω ακόμη να το πιστέψω...

Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη στο 13830, η κοπέλα στο τμήμα iPhone φάνηκε να γνωρίζει το app
και είπε πως "κατέγραψε το πρόβλημα"...

Η μόνη λύση είναι να παίρνουμε μαζικά τηλέφωνο και να το
αναφέρουμε. Εγώ σκοπεύω να ξαναπάρω αύριο μεθάυριο αν δεν έχει λυθεί.

Αν έχετε το ίδιο πρόβλημα,
αξίζει τον κόπο και δε βλέπω και κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε.

#63   zakis

zakis

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/08/2011 - 12:40

Γεια σας φίλτατοι. Ως παλαιός συνδρομητής της vodafone θυμάμαι να μην πάιζει από 3G το foursquare. Από ανάρτηση στο iPhoneHellas (δεν την έχω πρόχειρη δυστυχώς) είχα δει ότι αν άλλαζα το APN από webonly.vodafone.gr σε internet.vodafone.gr το προβλημα θα λυνόταν. Το άλλαξα και όντως έπαιξε.

Ίσως ισχύει το ίδιο και με το WhatsApp. Πάντως φίλη δικηγόρος που έχει το ίδιο πρόβλημα μου λέει ότι αν όντως η Vodafone έχει κόψει με κάποιο τρόπο την ανταλλαγή εικόνων μπορούμε να προβούμε σε καταγγελία. Επίσης ευχαριστεί το forum γιατί από εδώ βρήκε την πληροφορία για την απενεργοποίηση του firewall και έτσι κατάφερε να ξεμπλοκάρει τα γραπτά whatsapp μηνύματα.

#64   zakvlassis

zakvlassis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2011 - 12:50

Εμένα είναι ήδη σε internet.vodafone.gr και λειτουργούσαν όλα κομπλέ έτσι..Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι περαιτέρω νομίζω από το να διαμαρτυρηθούμε όλοι τηλεφωνικώς και ίσως ως ανταμοιβή για την ενημέρωση να μας εκπροσωπήσει η φίλη σου αν χρειαστούμε νομική βοήθεια ;)

Τελευταία επεξεργασία από: zakvlassis, 19/08/2011 - 12:51

#65   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 19/08/2011 - 13:08

@fedonas: Το μήνυμα σου έγινε unapproved λόγω του ότι ήταν γραμμένο με greeklish κάτι που δεν είναι αποδεκτό απο το φόρουμ. Εάν θέλεις ξαναγράψει το με ΕΛΛΗΝΙΚΑ πεζά γράμματα.

Ευχαριστώ.

#66   fedonas

fedonas

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2011 - 13:12

Γεια σας φίλτατοι. Ως παλαιός συνδρομητής της vodafone θυμάμαι να μην πάιζει από 3G το foursquare. Από ανάρτηση στο iPhoneHellas (δεν την έχω πρόχειρη δυστυχώς) είχα δει ότι αν άλλαζα το APN από webonly.vodafone.gr σε internet.vodafone.gr το προβλημα θα λυνόταν. Το άλλαξα και όντως έπαιξε.

Ίσως ισχύει το ίδιο και με το WhatsApp. Πάντως φίλη δικηγόρος που έχει το ίδιο πρόβλημα μου λέει ότι αν όντως η Vodafone έχει κόψει με κάποιο τρόπο την ανταλλαγή εικόνων μπορούμε να προβούμε σε καταγγελία. Επίσης ευχαριστεί το forum γιατί από εδώ βρήκε την πληροφορία για την απενεργοποίηση του firewall και έτσι κατάφερε να ξεμπλοκάρει τα γραπτά whatsapp μηνύματα.

Το δοκίμασα και αυτό με reboot και άνοιγμα κλείσιμο 3G αλλά τίποτα.Το πρόβλημα θα είναι να αποδείξουμε ότι
η Vodafone φταίει, γιατί όσο ισχυρίζετε ότι όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν μια χαρά. Καθώς και να στέλνεις
photo μέσω email.Τότε θα υποστηρίζει ότι είναι πρόβλημα της εφαρμογής.

#67   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/08/2011 - 13:25

Που είναι αυτό το firewall? :unsure: :unsure: :unsure:

Στα settings μέσα στην εφαρμογή

---
- Sent from my iPhone using Tapatalk

#68   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2011 - 17:43

Μόλις μίλησα και εγω με Vodafone . Στην αρχή μου είπαν όλα είναι οκ με την σύνδεση σας αργότερα του ξέφυγε και ενώ μουψείε ότι δεν υπάρχουν αλλα παράπονα ήξερε ότι μπορω να κάνω chat απο την εφαρμογη και δεν μπορω να στείλω και να λαβω φωτογραφίες . Έγινε ψιλοχαμος για τον φασισμό της Vodafone και μου είπε θα το προωθήσει στο κατάλληλο τμήμα

Πρέπει να πάρουμε όλοι τηλέφωνο να γίνει χαμός

---

#69   kflynt

kflynt

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2011 - 18:06

Πρέπει να πάρουμε όλοι τηλέφωνο να γίνει χαμός

Αυτό ακριβώς! Αλλιώς δε λύνεται το θέμα! Κι εμένα η υπάλληλος δε με έπεισε πως το άκουγε πρώτη φορά το πρόβλημα.
Αν μπορούσα με κάποιον τρόπο να αποδείξω πως είναι όντως μπλοκαρισμένο από αυτούς θα τους έλεγα πως μέχρι να
αρχίσει να δουλεύει και πάλι κανονικά δεν πρόκειται να ξαναπληρώσω λογαριασμό.

#70   zakvlassis

zakvlassis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2011 - 10:47

Αυτό ακριβώς! Αλλιώς δε λύνεται το θέμα! Κι εμένα η υπάλληλος δε με έπεισε πως το άκουγε πρώτη φορά το πρόβλημα.
Αν μπορούσα με κάποιον τρόπο να αποδείξω πως είναι όντως μπλοκαρισμένο από αυτούς θα τους έλεγα πως μέχρι να
αρχίσει να δουλεύει και πάλι κανονικά δεν πρόκειται να ξαναπληρώσω λογαριασμό.

Έτσι θέλουν..δε φταίνε δηλαδή τα κοριτσάκια εκεί που μιλάμε αλλά εμείς πρέπει να επιμείνουμε..Θα ξαναπάρω τη Δευτερα και θα τους κράξω πολύ γιατί είπαν ότι θα με πάρουν πίσω.

#71   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2011 - 11:15

Εγω είπαμε κοιταω ήδη τα συμβόλαια της wind

---

#72   Saolinho

Saolinho

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2011 - 18:18

Εγω ξαναλέω vodafone sucks θα περάσει το συμβόλαιο και θα φύγω και ποτε ξανά.... Δεύτερη φορα λάθος δεν το ξανακανω....

#73   kflynt

kflynt

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2011 - 09:39

Κατά τη γνώμη μου η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι το να ψάχνουμε να πάμε σε άλλη εταιρεία.
Εγώ δεν ξέρω καμία εταιρεία που οι πελάτες της να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Και σε Cosmote/Wind να
πάτε, πάλι κάτι θα υπάρχει που να σας τη σπάει. Ανάλογα topics με διαφόρων ειδών παράπονα υπάρχουν για
κάθε πάροχο κινητής/internet.

Αν θέλετε να βοηθήσετε, απλά πάρτε όσα τηλέφωνα μπορείτε στη Vodafone, διαμαρτυρηθείτε και ενημερώστε
και γνωστούς σας που ίσως αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση. Αν αντιληφθούν πως διαμαρτύρεται πολλής
θα λύσουν το πρόβλημα από μόνοι τους!

Τελευταία επεξεργασία από: kflynt, 21/08/2011 - 09:40

#74   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 21/08/2011 - 12:43

sorry gia ta greeklish, eimai apo to playbook. as to allaksi kapoios. euxaristo!

meta apo dokimes me blackberry 9900, 9700 kai 9860 stin vodafone kai nokia n8 episis me vodafone, paratirisame oti mono me iphone kai vodafone uparxei thema. epeidi exo kai to 4ari me cosmote (kartosumvlaio) douleuei apsoga akoma kai me gprs. opos episis kai me tis alles siskeues, gprs/edge douleuei mia xara. idio provlima tou aderfou mou, vodafone kai 4ari, mono grapta minimata kai me to zori. auti i etaireia thelei trello kraksimo! eleos pia!!!!

kai pali sorry gia ta greeklish.

#75   zakis

zakis

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2011 - 13:01

Και άλλος φίλος με Motorola Defy MB 525 που τρέχει σε Android, εδώ και 10 μέρες δεν μπορεί να στείλει ή να λάβει εικόνες όταν συνδέεται στο 3G δίκτυο της Vodafone. Είναι και αυτός δικηγόρος και μου λέει ότι αν συνεχίζει η Vodafone να μην αναγνωρίζει το πρόβλημα ή αν παραδεχτεί ότι έχει βάλει φραγή, μπορεί να γίνει καταγγελία στην Ελληνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Επίσης μπορούμε να αρχίσουμε μέσω twitter και facebook να γκρινιάζουμε μπας και ξυπνήσει η vodafone από τον ντόρο που θα προκληθεί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες